Ин витро център Стефанов

• 136 458
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте ! Ние също се доверихме на Д-р Стефанов и аз да се запиша в темичката ние си чакаме още заповедта .силно вярвам че тази година ще  е нашата и сме при правилния човек.Честито на всички които вече са видяли  EFP и много късмет на всички които очакваме да ги видим  preggo preggo EFP EFP

# 91
Тоника, благодаря! Да ти се връща!  Hug

# 92
Честита Нова Година, бъдете живи и здрави, много щастливи и нека тази година се сбъднат мечтите на всички Wink
Когато аз ходих на преглед при д-р Стефанов на 25.11.14 г., той ми каза, че в момента има момичета в процедура. Предполагам, че вече има и резултати от опитите. Очакваме тези момичета да се включат, за да споделят впечатленията си от самата процедура и крайния резултат!
 Успех на всички стартиращи  Peace

# 93
За много години момичета, да сте живи и здрави и да се сбъднат мечтите ви през тази година. При мен нещата отново се отложиха заради неспукан фоликул.

# 94
Ета, съжалявам  Hug Дано следващия път да няма пречки пред теб!
Аз се надявам следващата седмица да се видим с док и да започваме същинската част вече  Sick

# 95
Танзу, благодаря много за пожеланието, стискам палци и на теб и на всички които сме поели по този път. Надявам се да обменяме опит тук макар, че като гледам се броим на пръсти, а в клиниката има доста посещаемост.

# 96
Първото ми инвитро беше при този некадърник  #Cussing out
Получих свръхстимулация+положителен тест.
Извадиха ми 40 яйцеклетки  Shocked
Процедурата беше направена Юли-Август 2011 г в Плевен.
След като имах + тест нямаше го никакъв беше излязъл в отпуска не си вдигаше телефона.
Продължих с лекарствата.
Добре че гинекологът ми д-р Кунев  от беше на разположение че не знам какво щях да правя на своя глава.
Как може да ме остави на произвола на съдбата при положителен тест за бременност.
После ме приеха в родилното в Русе поради свръхстимулацията.
Бях 1 седмица на системи и накрая 2 тест беше отрицателен. smile3518

Ако имате малко акъл бягайте от този доктор.

# 97
А следващите ти опити?

# 98
А следващите ти опити?
Следващите ми опити са в Щерев .
Не искам да правя реклама но много съм доволна от тази клиника.
Отношението към пациентите обслужването са на друго ниво.

# 99
Не искам да им правя антиреклама, но точно от "Щерев" ме отказаха "доволни" клиентки.

# 100
Не искам да им правя антиреклама, но точно от "Щерев" ме отказаха "доволни" клиентки.
Винаги има доволни и недоволни.
Най важното е човешкото отношение към пациентите.
А не да на гледат като банкомати за пари.
Толкова пари изръсихме при този доктор Стефанов  че не може да бъде Confused
Че то в София по евтино ни излезе едно инвитро отколкото в Плевен.
Но всеки сам си решава къде да отиде!
Аз просто исках да споделя моя опит при този доктор.
Успех на всички  bouquet

И да добавя пригответе пачкитее иначе никой няма да ви обърне внимание.

# 101
Това с пачките не е вярно ...аз правих първи опит при него в Плевен..по фонда не съм доплащала нищо...То винаги ще има и лошо и хубаво за даден лекар,всеки хвали там където е успял.Аз не успях от първия път но смятам втория пак да е при него в Стара Загора.Никога не е било да му звънна и да не ми вдигне..ако не може в момента по късно ме набира.Аз му вярвам напълно...Всеки сам избира къде да отиде и на кого да се довери.Най важното е вярата в лекаря Simple Smile

# 102
 kikair, за всичко мога да ти повярвам, но за нечовешко отношение от Стефанов - не мога. Срещала съм се и с други лекари, имам два неуспешни опита преди този при Стефанов, но по-мил и по-внимателен лекар, аз не съм срещала.
Аз мисля, че ако беше останала при него, досега да си забравила ин витро опитите.
Успех в "Щерев"!

# 103
kikair, за всичко мога да ти повярвам, но за нечовешко отношение от Стефанов - не мога. Срещала съм се и с други лекари, имам два неуспешни опита преди този при Стефанов, но по-мил и по-внимателен лекар, аз не съм срещала.
Аз мисля, че ако беше останала при него, досега да си забравила ин витро опитите.
Успех в "Щерев"!
Съгласна съм с теб Кей...

# 104
Кикайр, разбирам разочарованието ти, но не разбирам озлоблението ...
Не бих си позволила да нарека един лекар некадърник, особено ако неговата лична успеваемост е една от най-добрите за страната.
А дори и хора като мен, на които им предстои първи опит, са наясно, че в почти всички клиники август и края на декември са отпускарски месеци. Съответно юли и началото на декември не са най-подходящите за започване на процедура.
Съжалявам, че при теб не са се развили благоприятно нещата. Пожелавам ти успех с цялото си сърце. Знам какво изпитваш, и колко е голямо желанието за детенце. Аз самата съм почти на 38 и все още чакам и бленувам моето детенце.
Пожелавам на всички момичета във форума, които се борят със зъби и нокти, да извървят възможно най-бързо и най-безболезнено пътя към мечтата! Без значение коя клиника и кой лекар са избрали!

Общи условия

Активация на акаунт