Ин витро център Стефанов

• 136 466
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета...чета ви откакто има темата за Д-р Стефанов, но днес след като видях един коментар не можах да се сдържа да не пиша. На първо място пожелавам успех на всички, които сте тук!!!
По отношение на Д-р Стефанов не мога да кажа нищо друго освен, че не съм срещала по мил и внимателен лекар. Всеки път когато сме се срещали е бил внимателен, отговарял е подробно на всичките ми въпроси и винаги е отговарял на обажданията ми. Ако не е било веднага, то по - късно същия ден ми е звънял.
Колко лекари се обаждат лично на всеки един свои пациент?!!!!
По отношение на "пачките" клиниката в Плевен не е собственост на доктора, така че цените се определят от клиниката, а не от лекаря.
За успеваемостта на доктора няма какво да коментирам, то има достатъчно информация в интернет пространството, а и да добавя не един от уникалните негови случаи в практиката му....
Така че, с гордост може да се нарече доктор.
Винаги е имало и ще има доволни и недоволни. Само че е много лесно, когато не се получат нещата доктора да е виновен....само че доктора не е Господ...
Все пак нека не забравяме, че той е отдаден и се бори за най - святата кауза!!!
И темата е за д-р Стефанов, а не за други клиники...
Тук сме се събрали момичета, които сме избрали и сме се доверили точно на ТОЗИ доктор, и последното, от което имаме нужда е от озлобени и злостни коментари!!!
Ако доктора е НЕКАДЪРНИК едва ли щеше да е с една от най- високите успеваемости в страната, както беше упоменато по - горе...
Пожелавам успех на всички вас и дано Д-р Стефанов сбъдне мечтата на всяка от вас...

# 106
Не знам какво да кажа . Не съм съгласнa с нечовешкото отношение и с това ,че гледа да ти вземе парите и не го интересуваш повече.Ако беше некадърник нали се сещаш че резултатът ти изобщо нямаше да е положителен . Смело мога да твърдя ,че на първо място Д-Р Стефанов е невероятен човек съпричастен с нашата болка и след това невероятен специалист

# 107
Здравейте!  Peace

Не съвсем по темата, но понеже коментирате високата успеваемост на д-р Стефанов/клиниката, искам да попитам къде мога да намеря официална статистика или информация, защото на сайта не виждам публикувана такава?

# 108
Това е моето мнение за този лекар никой не може да го промени Naughty
Пробвайте момичета кой при когото иска.
Но този човек какъв лекар е да стимулира пациент която е на 24 години с поликистоза с дълъг протокол ??? Направи си експеримент с мене човека 40 яцеклетки+хиперстимулация и 9 вида подържащи лекарства след инвитрото.
 Незнам нямам думи. Confused
Щом му се доверявате продължавайте.

Успех

# 109
Здравейте!  Peace

Не съвсем по темата, но понеже коментирате високата успеваемост на д-р Стефанов/клиниката, искам да попитам къде мога да намеря официална статистика или информация, защото на сайта не виждам публикувана такава?
На сайта на КИРМ Плевен е доклада към ФАР, повечето случаи са негови.

Кикаир, масово се прилага при поликистоза дълъг протокол. А хиперстимулацията, за съжаление, е често срещано явление.
Не се озлобявай, защото за един успешен опит е важно и вътрешното състояние на човек. Приеми, че това е минало и дано сбъднеш мечтата си, макар, че за избраната от теб клиника, съм мноооого скептична.

# 110
То ако беше така нямаше да има нужда от лекари...щяхме да си правим стимулациите сами....И след като има такава висока успеваемост, най вероятно е голям ЛЕКАР!!!
Затова е лекар, за да прецени кой от каква стимулация има нужда, за съответната такава има индикации!!! А хиперстимулацията е възможна реакция, пише я на всеки документ и на всяка публикация свързана с ин витро. Така че вместо злобни коментари...по добре осведоменост!!!
И както каза едно от момичетата по- горе, ако беше некадърен доктора, нямаше да има положителен тест!

# 111
Здравейте!  Peace

На сайта на КИРМ Плевен е доклада към ФАР, повечето случаи са негови.

Кикаир, масово се прилага при поликистоза дълъг протокол. А хиперстимулацията, за съжаление, е често срещано явление.
Не се озлобявай, защото за един успешен опит е важно и вътрешното състояние на човек. Приеми, че това е минало и дано сбъднеш мечтата си, макар, че за избраната от теб клиника, съм мноооого скептична.
Аз отдавна съм приела че това е минало  Naughty
Аз пък съм многоо скептична че сте избрали този лекар  #2gunfire

# 112
Във форума има потребителка със същата история( дори и броят на яйцеклетките мисля, че беше същия),  бременността е завършила успешно, тя си хвали лекаря(не е д-р Стефанов), за нея всичко това е имало смисъл и е доволна от решенията на въпросният лекар.

Мисълта ми е, че всеки реагира на дадена ситуация по свой си начин, което не означава, че това което мисли и казва е общовалидно.

Аз също съм с лоши впечатления от определен лекар(МД Варна), но някоя друга на мое място щеше  да е доволна, не бих си позволила обаче да го наричам "некадърник".

# 113
Genuine, така е. Между другото лично познавам  момичето с 40-те Я., но тя постъпи много интелигентно - веднага протеини, чете, пита и сега има една прекрасна госпожица.

Аз също правих първите два опита в една много прехвалена клиника. Е, не ми се получи, но чак пък да са некадърни... То последствията от писането на разочарованото момиче е, че всички се обърнаха срещу нея, не срещу доктора  Grinning Резултатът от първия ми опит при д-р Стефанов е в подписа ми.

# 114
Аз бях пациент на клиника Надежда. Цените са доста по-евтини (лично мое мнение), но след 4 опита там прецених, че повече не искам да се сблъсквам с  такова бездушие, липса на всякакъв отговор, казване на едно после друго. Мъжът ми не искаше да чуе за там още след втория опит, но аз тъпа и упорита направих още два. Последните два опита ми показаха колко прав е бил мъжа ми и след  1 година и 6 месеца в които се чудих накъде да хвана реших да се срещна с д-р Стефанов. Колкото и да ни е трудно с парите предпочитам да влезна и излезна спокоѝна от кабинета на един доктор, да задам всичките си въпроси и да не го чакам до припадък и когато влезна в кабинета да давам заето от умора. Така, че навсякъде има доволни и недоволни. Винаги може да стане грешка недаѝ си Боже, но насреща трябва да получим поне минимален отговор. Засега съм доволна от лъчезарността на моя нов доктор, от регистратура които винаги вдигат телефона, от това, че закъсненията са много мимимални, че изслушва притесненията ми и се надявам тоѝ да сбъдне мечтата ми за детенце.

# 115
Аз също бях пациентка на доктор Стефанов в клиниката в Плевен.За него мога да кажа само хубави неща.Много съжалявам,че се премести доста ми е далече в Стара Загора.Само за сведение,но за пръв път срещам негативен коментар относно д-р Стефанов.Съжалявам за това,което се е случило на kikair за съжаление се случват и такива неща.Дано следващия път всичко да е наред.Успех!

# 116
Момичета мисля че има стартирани процедури в новата клиника ,сигурно самофинансирани,защото още не е подписал с фонда моля споделете какво става с вас Simple Smile

# 117
На 27-ми съм на преглед при него, ако искате, мога да проверя.

# 118
Здравейте, аз сега си чакам цикъла и ще пускаме кръвни, най-вече да видим дали съм излекувала хламидията. Беше споменал, че пак трябва да гледа тръбите, които са запушени по принцип, но сега каза, че нямало нужда. Ако всичко е ок, започваме подготовка за ин витрото, спомена за противозачатъчни, но се разбрахме да ми дообясни като станат изследванията.Това е при мен, каза че като е готов с договора, той ще ми се обади, за да ми даде бележка за смяна на клиниката. Май не се сещам за друго. Успех на всички!

# 119
Аз като бях на преглед на 5 януари доктора каза, че по-рано от края на месеца няма да подпише с фонда, а можело и до края на февруари да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт