Отговори
# 255
Добро утро мацки Simple Smile Добре дошли на новите мами и бебенца.При нас нищо ново...влизам да кажа че днес най-накрая сме на кардиолог.Много съм притеснена стискай те ни палци.Довечера ще кажа какво са ни казали.Хубав ден @-}--

# 256
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Такаааа ... отчет за дейност от 6 до 9,30  Joy

Скрит текст:
В 6 дребуса нахранен; кафе изпито; средната събудена и заведена на ДГ; прахосмучано, прахообрано, измито с парцал - подове, шкафове и др. глЮпости; дрехи прибрани, нагънати, разпределени (малей, мно'о чорапи, гащи и др. щуротии за 5 човека ... ум да ти зайде да нагъваш и носиш по шкафове ...); 1-ва пералня простряна; бебе - нахранено за 2-ри път; изкъпано, приспано ...
От тук на сетне ...цЪл дЪн си почивам - да знаЙте  Joy ... 'щото си имам манджа от вчера  Wink

museto86,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Веселото, и при нас е същото, но си е изградила условния рефлекс, че тъмно - значи сън ... и си спи, де ...

Хайде, бе мацки ... къде се загубихте  newsm78

# 257
Добро утро, момичета Heart Eyes
Мечева Heart Eyes радвам се за добрите новини за здравето на Димитко Heart Eyes дай Боже от здраве да не се отървете за на пред Hug
museto86 Heart Eyes стискаме палци слънце, не се притеснявай. Довечера ще чакаме да пишеш и успех, но знам, че всичко ще е наред. Силни Hug
Днес съм на виенско кафе, та заповядайте

Днес май пак ще е меко времето, но ще изчакам още малко да се постопли и ще поизлезем с Мончи-бонбончи  Flutter
Ама до тогава.... имам да варя един боб, че на моя мъж му се ядяло тооооочно боб ooooh!
Безобидничке  Heart Eyes завиждам ти, че имаш сготвено, на мен днес ми се пада честта да наготвя за 2 дена и на нас и на Мони  Laughing

# 258
  • София
добро утро и от нас  Hug
закусихме с дребуса и сега ще се оправяме да излезем малко на разходка.
Забърках тук някакви детски бисквити по една рецепта и ги пека. Нещо не ми изглежда да стана добре това тесто, много течно беше, но да видим като се опекат . Ако ги бива и се харесат ще дам рецептата.

museto86 стискаме ти много палци и да знаеш, че всичко ще е наред  Hug

изчезвам, че дребния докопа некви книги и нещо много усилено почна да ги чете  Joy и само на книги ще станат  Laughing

хубав ден, аз се отчетох за сутрешната фис зарядка Simple Smile

# 259
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
10 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

... и не пишете, а ... ще ви слагам червени точки и ще има мъмрене ... да знаЙте  Crossing Arms

Аз кАт съм фри сега и чакам да ви почета, а вЙЙ сА помотквате  Thinking

г-жо Ируканджиева, ник'ъв отчет няма днеска ... ник'ъв ... Да ги строиш "в две редици"  Joy

# 260
Добро утро!

Направо ми е неудобно като ви чета какво сте свършили:))Ми аз тепърва си пия сутрешното кафе.
Тепърва ще чистя,ще готвя,още не съм го измислила какво .Добре че Нико има манджа за днес.
Museto стискам  палци мила Hug
Мечева радвам се,че всичко е наред при вас!

# 261
ani243, нИдей така с неудобството  Hug Аз съм "стара пушка", с изградена стратегия и ... мързел гоЛем - за това гледам до 10 да съм оправила, че да си полежавам докАт се приберат 'сите от всякъде  Joy

# 262
Oпаааа newsm03 Добру ютро мацки Hug

Я, сваата се появила Hug Радвам се, че зетя е добре, той силен мъж, нема се плашиш  love001 Да ти кажа много ме замисли за вишновката на баба ти Пенка Thinking Некой ден ша  ти дойда на гости да я пробам баба Пенка колко я бива с отварите Crazy

Мусе, нема се плашиш, кака Hug И ние го минахме това, шумче на сърцето, записваме час за кардиолог за след месец, за тоя месец станах цялата в херпеси и на г*за имах... и кардиолога вика всичко е ток и жица, ще го израсте ooooh! И дет вика Мечева си вдигнах сърцето от гащите, че и мойто там беше за известно време. Да наминеш след прегледа да кажеш как е минало. Силни Hug

Евенце, как да сме те забраили, кат не можем те запомним hahaha Майтап де, ама наминавай по-често  Naughty

Оффф кво още исках да кажа newsm78

# 263
Момичета, ако има желаещи да получават и изпращат Коледни картички на мамите от тук, моля гласувайте в анкетата.
Приемам и предложения как и къде да съхраняваме адресите си, за тези, които искат да се влючат в Коледното вълшебство.

Аз предлагам да е в абв - пощата като "Чернова"

# 264
Добрютро
Ируканджи добре че снощи се разписа, че нямаше да.мога за заспя. Много се радвам, че нинЖата е добре.  Hug

Мусето и аз стискам палци всичко да е наред. Ама то с толкова положителна енергия от нас, няма как да не бъде  Heart Eyes

Безобидничке ти си върха, аз твоите задачи за една сутрин ги върша цяла седмица, хем съм с дете и половина (т.е. ММ и бебе)...как успяваш, евалата. Не ми се мисли, ако трябваше да чистя и цялата къща, а не само нашия етаж, ама съм му казала на ММ, че като се стигне до този момент, ще викаме някой да чисти.  Crossing Arms Може да е мързел, ама то една къща се чисти 3 дни и след 2 пак трябва да се почне. А кой ще чете и пише в бг мама?  Joy

При нас нищи ново, снощи пак не спа, сега нещо и носът запушен, отказах се вече от мисълта, че ще яде като другите бебете, на нея 50 гр попара са й достатъчни явно. Пробвах малко АМ да дам, еми изплю го  hahaha

Кръстева и ние си нямаме помен от БЦЖ ваксината, ще следя с интерес какво е станало с Мантуто, баба й педиатър не бърза да й прави проба, вика можело до годинка, трябвало само еди месец да има между това и другата ваксина. Пък нали трябва да я слушаме, за да не взриви къщата.

Аз и днес няма да готвя, има заек от бурканче и ще си го дояжда. Пък.

Хубав винден, трябва да стана, иначе отиде един час пак пред компютъра  Heart Eyes

# 265
  • NE
Добро утро и от нас. Hug

Кръстева БЦЖ-то при нас вече не се вижда, а беше ярко червено на 2-3 месеца. newsm78
Много хубава идея, да успеем да я реализираме както трябва. Hug
Мечева Браво на нинЖата. Hug Ще го израсне, няма да се плашиш. Hug
Безобидничка Браво за табличките. Hug
Гери И ние така правим с книгите, та чак ме боли сърцето. Намерих една детска книжка на любимият си автор, ама как да му чета като ще я лапа само. ooooh!
Муце Силни палчета. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мойто диване снощи само веднъж ме буди за папане и сега съм ей така  newsm44

# 266
Ха здравейте и от нас Simple Smile

Мечева Браво на Митака. Той нали е нинЖа всичко ще си нареди сам  Wink

Мусето Всичко ще е наред ще видиш  Praynig

Безобидна Направо си МАШИНА! И аз имам такива задължения, ама ще чакам сестра ми да дойде да свърша всичко на спокойствие.

Иначе и аз се обнових миналата седмица, нали бяхме на сватба та стигнах да се боядисам, че се бях наканила от 3 месеца  Joy Даже и на маникюр ходих и на прическа, и на грим супер, но за 1 ден и после пак съм си МАМА Simple Smile Сега съм намислила че имам нужда от нови боти, не че много ще ги показвам навън, ама може ли без новички Simple Smile
Ние снощи добре изкарахме на детското Парти, ама малката малко се шашка като има много деца дет пищат, ама ще свикне Simple Smile

Кръстева Идеята за картичките е СТРАХОТНА! Аз много се вълнувам за тази Коледа, ще е първата на Йоана, а и ММ е именяк Simple Smile

Айде засега това от мен, минах сутрешния отчет и отивам да правя обяд на малката  Wink

# 267
Добро утро и от мен:)Малкият гущер спи след млекцето-то на това спане баба и я научи-и сега винаги към 10ч и започва да премрежва очички и да мрънка за леглото.Е,няма лошо,само дето прескачаме понякога попарата,ама карай Peace
И аз рано-ранот тази сутрин  newsm79 1dishes и праха щях да обера,ама дребосъка взе да дреме.Та следобяд ще се свърши тази работа. Снощи имаше 2 пристъпа на зъбобол ,горкото,намазах веднага венчетата с гел,наложи се на по-кратък интервал от указания/2часа/,защото нямаше как да я оставя да плаче.Е,нищо не и стана,де. PraynigМалко ме достраша дане се предозира,но мина...
Не може още да пълзи,пак се мъчи-вдига се високо на ръце,дупето и него вдига ама няма мърдане напред,стои и се клати само. А най-смешна е като вдигне само дупето и почне да го тръска,ММ и вика,че се "гъзурчи" JoyА след няколко минути неуспешни опити започва да реве -от умора или от яд-не е ясно Mr. Green
Радвам се,че Димитко е ок,стискам палци за бебето на Мусето86
Хайде хубав ден,ние ще поизлезем по-късно,дано не завали Praynig

# 268
Радвам се, че за сега се харесва идеята!
Всички желаещи да се впишат - пишете ми л.с. за да ви дам името и паролата за абв пощата.
Като влезете, моля, погледнете как съм въвела нещата аз, за да може да е лесно  за всички.
На Отностно: запишете никнейма си тук, както аз съм написала мама Кръстева

# 269
Oпа, мамите! Добрутро!  Hug
Кръстева, я разправи душа, че тва с "коледното вълшебство" съм го пропуснала май  newsm78 Как/ Къде? Кой? Защо? Абе всичко, като на малоумен, искам да ми се разясни  Hug
Такааа, отметнах ви вече няколкото ранобудни мами. Да се явят в изповедалнята останалите, нЕма да казвам имена, до 12ч, вие се знаете кои сте в нарушение Grinning После почвам поименно да ви изброявам и пиша отсъствия!  Crossing Arms Дисциплина!  Rolling Eyes  Hug
За жалост, само тука успявам да я налагам. От сутринта се мъча с нинЖата да го накарам да пикне мъъъъънинко поне с кукуто. Ама - ядец. Седя 1 час на него, и нищо. Тамън му турях пампата и айдеее...  Crossing Arms Ако па не го държа цял ден на тъпото куку, те мА къде съм! На всичкото отгоре, снощи не съм спала почти. Той си спа шинобито, ама вдига малко Т. И аз търча с илачите, и меря Т през 30 мин.  #Crazy Дадох малко Нурофенче, свали я. Ама аз нали - страх лозе пази, тичам и му бутам термометъра пез 30 мин. Зъбето ще ни избива, а тамън се похвалих, че не сме вдигали Т, тоя път. Е, не висока, 37,7, ма мене страх. Щото нали се парих вече, нищо му няма, нищо му няма, до 38 нищо не давам и за 2 мин от 37,5 айде на 40. Та, шубе си ме е, да ви кажа. Щот я вдигаме за норматив Т, неусетно, като нинЖа. И за кво ми требваше да се хваля, че се разминахме без Т, ми кажете...  #Cussing out И сега, понеже го боли венеца, не ще и да яде. Ако ще, все ще пригладнее някой път, и ще го натъпча с попарата.  Thinking
Безобидничка, мерси за кафето, душичко златна  Hug Ку не си ти да отсрамиш групата ни в направление чистота, сме си жив зян. Мене днеска ме мързи. Да гледам, да дишам, абе, мързел голям. Ама всъщност, то не е мързел баш, ми пролетна умора.  Rolling Eyes То, ние мързел нЕмаме никогИш!  Naughty
Копче, как дан са разпиша, злато, като знам, че сън няма да те хване, докато не прочетеш, че съм се израпортувала и аз  Joy
Сваоу Grinning  Hug, ми не те знам кво го мислиш още - заповЕдай! Вишновката е цяр за всички болести. Забъркана отвара от вещица със стаж!  Naughty Нема измама тука, мойта баба ги разбира отварите Grinning Поне некакво хубаво качество, требе да има всеки човек, нали Grinning Та, вишновката трепе. Болести и съзнание от раз Grinning 2 чашки и си омягьосана, гаранция Grinning E, да кажа, че чат-пат има странични ефекти. Примерно, като са полекуваш малко повече с нея, после драйфаш червено, ма е поносимо. Хем драйфаш, хем се пулиш и дивиш на цветовете  hahaha И пак, в случай че се поналекуваш мааааалко повечко, на другия ден може да ти гърмят чукове в главата, малко змии и гущери в устата да имаш, ама тва нищо не е. Минава за нЕколко часа. И после стааш чисто нова! Отвара ти казвам, лечебна! Мене и на друг илач ме е учила. Още на 10 ме научи да правя греяна ракия с мед. Ауууу, казвам ти, елексир я правя! 1 път да опиташ и шма споменаваш цял живот!  Peace С хубаво де! Той ММ за тва ме взе! Grinning Зарад греяната рИкия, не че съм мноо убава...  Rolling Eyes
Разписах се много, за тва шса спирам. А и прекалено ми хареса тематиката за лечебните свойства на отварите, та ся ми се прииска да се разболея, че да се поналекувам с цел Grinning Grinning Grinning Aма, така не бива.  Blush
Което ме подсеща за една мноооого изложителна история (има ли такава дума, не знам  newsm78) от живота ми като тъп тийнейджър.
Скрит текст:
С мойта дружка, по онова време, решихме да си лекуваме болните бъбреци, с какво? С бира, естествено. Тя е полезна, тя е съвършен лек! Grinning Та, полекувахме се, ма илача свърши. Та решихме да си лекуваме стомасите и главоболието, с какво? С ракия разбира се. То ни хареса да се лекуваме, като цяло Grinning Пък на мойта дружка татко й предния ден беше сварил домашна "отвара", че като я дегустирахме, веднага си удари в петите.  Пууу, изпрай ни цялото окосмение по тялото от раз. Ама ни хареса  smile3521 Спомени от по-нататъчното лечение - нямам.  newsm78 Имам бегли проблясъци за това, как дружката ми се караше свирепо на едно плюшено куче, което не й засвидетелстваше неогходимото уважение, ми я гледаше тъпо. Представяте ли си?  Shocked Егати и наглото куче беше! Как съм се прибрала - също бяло поле. Бегъл спомен имам само, как се струполявам, пияна като тапла на холския диван у дома, и думите на майка ми още кънтят в главата ми от тогава: "На мама талпата, мерише на бъчва..." Ей, такъв срам ня-ма! Изчака ме поне да изтрезнея жената, че да ми дръпне конското. Което беше странно кратко, но последва седмица разговори с мен, само по делови въпроси. Тя така действа, наказва те с мълчание. Много е гадно. Та, от тогава, къфто срам брах... се лекувам умерено. Ама много умерено, че още ми държи влага. Сигурно съм се травмирала нещо, да знаете.  Thinking Все пак на крехката възраст от 16 години съм била. И ся се чудя на майка, как не ми е отупала прахта от гърба едно хубаво, за тия ми ти деяния, ми се разминах само с гробно мълчание... Което не болеше по-малко от един хубав бой, да ви кажа.  Naughty
Даже не знам тва за кво ви го разкавам, ама, айде, посмейте ми се.  Whistling
Айде, нинЖата е будна, отивам да се правя на клоун.
Хубав ден, мами!   bouquet

Еdit: Aз докат изнапиша фермана, вие сте се самосезирали и сте са отчели. Браво! Grinning Днес може и да не пиша отсъствия, като гледам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт