Добре дошли на новите мами и бебенца.При нас нищо ново...влизам да кажа че днес най-накрая сме на кардиолог.Много съм притеснена стискай те ни палци.Довечера ще кажа какво са ни казали.Хубав ден @-}-- 
... 'щото си имам манджа от вчера 

радвам се за добрите новини за здравето на Димитко
дай Боже от здраве да не се отървете за на пред 
стискаме палци слънце, не се притеснявай. Довечера ще чакаме да пишеш и успех, но знам, че всичко ще е наред. Силни 

завиждам ти, че имаш сготвено, на мен днес ми се пада честта да наготвя за 2 дена и на нас и на Мони 

и само на книги ще станат

Добру ютро мацки 
Радвам се, че зетя е добре, той силен мъж, нема се плашиш
Да ти кажа много ме замисли за вишновката на баба ти Пенка
Некой ден ша ти дойда на гости да я пробам баба Пенка колко я бива с отварите 
И ние го минахме това, шумче на сърцето, записваме час за кардиолог за след месец, за тоя месец станах цялата в херпеси и на г*за имах... и кардиолога вика всичко е ток и жица, ще го израсте
И дет вика Мечева си вдигнах сърцето от гащите, че и мойто там беше за известно време. Да наминеш след прегледа да кажеш как е минало. Силни 
Майтап де, ама наминавай по-често 

Може да е мързел, ама то една къща се чисти 3 дни и след 2 пак трябва да се почне. А кой ще чете и пише в бг мама? 

Ще го израсне, няма да се плашиш. 

Даже и на маникюр ходих и на прическа, и на грим супер, но за 1 ден и после пак съм си МАМА
Сега съм намислила че имам нужда от нови боти, не че много ще ги показвам навън, ама може ли без новички

и праха щях да обера,ама дребосъка взе да дреме.Та следобяд ще се свърши тази работа. Снощи имаше 2 пристъпа на зъбобол ,горкото,намазах веднага венчетата с гел,наложи се на по-кратък интервал от указания/2часа/,защото нямаше как да я оставя да плаче.Е,нищо не и стана,де.
Малко ме достраша дане се предозира,но мина...
А след няколко минути неуспешни опити започва да реве -от умора или от яд-не е ясно

Как/ Къде? Кой? Защо? Абе всичко, като на малоумен, искам да ми се разясни 
После почвам поименно да ви изброявам и пиша отсъствия!
Дисциплина! 
Ако па не го държа цял ден на тъпото куку, те мА къде съм! На всичкото отгоре, снощи не съм спала почти. Той си спа шинобито, ама вдига малко Т. И аз търча с илачите, и меря Т през 30 мин.
Дадох малко Нурофенче, свали я. Ама аз нали - страх лозе пази, тичам и му бутам термометъра пез 30 мин. Зъбето ще ни избива, а тамън се похвалих, че не сме вдигали Т, тоя път. Е, не висока, 37,7, ма мене страх. Щото нали се парих вече, нищо му няма, нищо му няма, до 38 нищо не давам и за 2 мин от 37,5 айде на 40. Та, шубе си ме е, да ви кажа. Щот я вдигаме за норматив Т, неусетно, като нинЖа. И за кво ми требваше да се хваля, че се разминахме без Т, ми кажете...
И сега, понеже го боли венеца, не ще и да яде. Ако ще, все ще пригладнее някой път, и ще го натъпча с попарата. 
Ку не си ти да отсрамиш групата ни в направление чистота, сме си жив зян. Мене днеска ме мързи. Да гледам, да дишам, абе, мързел голям. Ама всъщност, то не е мързел баш, ми пролетна умора.

, ми не те знам кво го мислиш още - заповЕдай! Вишновката е цяр за всички болести. Забъркана отвара от вещица със стаж!
Нема измама тука, мойта баба ги разбира отварите
Поне некакво хубаво качество, требе да има всеки човек, нали
Та, вишновката трепе. Болести и съзнание от раз
2 чашки и си омягьосана, гаранция
E, да кажа, че чат-пат има странични ефекти. Примерно, като са полекуваш малко повече с нея, после драйфаш червено, ма е поносимо. Хем драйфаш, хем се пулиш и дивиш на цветовете
И пак, в случай че се поналекуваш мааааалко повечко, на другия ден може да ти гърмят чукове в главата, малко змии и гущери в устата да имаш, ама тва нищо не е. Минава за нЕколко часа. И после стааш чисто нова! Отвара ти казвам, лечебна! Мене и на друг илач ме е учила. Още на 10 ме научи да правя греяна ракия с мед. Ауууу, казвам ти, елексир я правя! 1 път да опиташ и шма споменаваш цял живот!
С хубаво де! Той ММ за тва ме взе!
Зарад греяната рИкия, не че съм мноо убава...
Aма, така не бива. 
) от живота ми като тъп тийнейджър.
Та, полекувахме се, ма илача свърши. Та решихме да си лекуваме стомасите и главоболието, с какво? С ракия разбира се. То ни хареса да се лекуваме, като цяло
Пък на мойта дружка татко й предния ден беше сварил домашна "отвара", че като я дегустирахме, веднага си удари в петите. Пууу, изпрай ни цялото окосмение по тялото от раз. Ама ни хареса
Спомени от по-нататъчното лечение - нямам.
Имам бегли проблясъци за това, как дружката ми се караше свирепо на едно плюшено куче, което не й засвидетелстваше неогходимото уважение, ми я гледаше тъпо. Представяте ли си?
Все пак на крехката възраст от 16 години съм била. И ся се чудя на майка, как не ми е отупала прахта от гърба едно хубаво, за тия ми ти деяния, ми се разминах само с гробно мълчание... Което не болеше по-малко от един хубав бой, да ви кажа. 

Днес може и да не пиша отсъствия, като гледам
Препоръчани теми