Отговори
# 270
Мечева  Heart Eyes аз давам паролата и името за абв-пощата -> влизаш и пишеш ново "писмо"  -> на отностно пишеш Мечева /за да се вижда кое писмо на коя мама е, а да не се отварят едно по едно/ аз писах, че съм мама на Маноел, че станахме много мами и ... да е по-лесно-> долу си пишеш 3те имена и адреса -> и даваш горе чернова. Това е.
Апък ако искате и ви е по удобно, пишете ми данните на л.с. аз ще ги въвеждам, все ми е тая

# 271
Ха добър ден! Simple Smile

Днес съм решила да ми е ден за чистене, та нямам много време, ама бързам да се изповядам, че да нямам черни точки, МечеваHug

Кръстева, аз съм твърдо ЗА коледните картички, много ще е мило и интересно, според мен!  Hug
А каква ти е идеята, как да процедираме? Аз имам една идея, ако ви допада, може така да направим. Като се финализира бройката на изпращащите и получаващите, може да се направи нещо като чоп кой на кого да прати картичка, след което съответната мама да получи адрес, на който да прати картичката. Така никой няма да знае от кого да очаква картичка, вижда ми се, че ще бъде приятна изненада. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А относно новата темичка, понеже тази наистина бързо се изписва, може някаква на есенна тематика, тъй като Коледата е далеч, а и сняг няма...

Хайде хубав приятен страхотен ден от мен!  Heart Eyes

# 272
Да бе, Кръстева, тва разбрах, ма не разбрах защо?  Rolling Eyes
Edit:
Чакай, ся разбрах горе-долу че за картички става дума. Ми, хубуу, и аз да съм в кюпа. Няма се цепим от колектива, я Grinning Въпреки, че тва упражнение не съм го правила от незнам си колко стотин години, ще е забавно Simple Smile Харесва ми идеята на Sahasrara. За момента на изненадата. А само по 1 картичка ли ще пращаме?
Еdit пак: Списнах са и аз у "Черновите" Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:59 от г-жа Irukandji

# 273
Мечева Heart Eyes как си пролича, че само си ме прехвърлила от горе от горе Laughing
Да, за Коледни картички става въпрос. Всяка мама изпраща, на която мама иска, не е задължително на всички да пращаш - може само на 1, може на всички.  Heart Eyes

# 274
Оп.Закъснявам 20минути . Simple Smile
Сутринта си поспахме с Бобата, че тая нощ беше тежка, тежка. Пак будене по Илядо пъти  Crazy
Сега и направих от ябълките с канела, пусках пералня и проснах и пооправих малко.Като дойде баба и ще си доизчиствам  Simple Smile
Мечева, браво, че всичко е наред с Митето.  Heart Eyes
Мусето, стискаме палци за вас  Hug  Praynig
ФЕичке, чеестито ти спане!  Laughing Hug

Отивам да си допивам кайвето и да дръпна на дебелката една УУужасно шумна играчка китара-жираф, която баба и вчера и купила. НАправо на тъпан ми стана главата от нея  Laughing Laughing bash

# 275
Мечева то наказанието с мълчание най-действа и най-боли. Ще те понатупат веднъж, дваж, на третият път ще си знаеш колко и какво и не се замисляш, ама да не ти говорят и да те гледат с разочарование си е гадничко.

Ние сме болниииии  newsm45, нослето хърчи, едвам диша душата, температура има малко, то не знам дали това се квалифицира за темп. 36.9, ама тя по принцип си е с 35.9, та сега я чакам да се събуди, да меря пак и ако трябва да ръгам илачи. Диването не дава ни термометър да му сложа, ни сополите да осмуча, та днес ще ни е интресно. И инхалатор не ще, иначе за два дни щеше да е като нова.
Баба педиатър е във вихъра си със съвети. Сигурно тайничко  smile3508 smile3508 и smile3533 понеже вчера ни каза да не я носим с нас в магазин от затворен тип тип Билла. Ама ако трябва да избягваме затворени пространства цела зима, то той дете само вкъщи ше си седи. Според мен прихвана нещо от едно гости събота и аз съм си виновна, щото седнахме до едни кихащи и покашлящи  Sad  То и аз май поприхванах нещо, ама се държа, явно така ще сме с малката - ще обменяме вируси.
Та  Praynig да ни мине до края на седмицата, че не искам да си отлагам ходенето в София, иначе ще взема да изтрещя и някой може да пострада. (добре че не живеем в Америка и вкъщи нема оръжие).

# 276
Момичета, бързам да отчета присъствие, че не ми се стои наказана в ъгъла, но само да заспи диването и идвам да се разписвам  Hug

# 277
Да, фанах идеята, Кръстева. Хубава идея, а тва с чопа също. Първо, щото да няма сърдити, ама аз исках, ма то такова-онакова. Знаем сА, мойм да хленчим и мрънкаме Grinning Щото някоя мама ще прати тук-таме, друга ще благодари, ще се обади втора, трета с благодарности, и все някоя мама ще се почувства пренебрегната, сещате ли се кво искам да кажа. "Ей го, те са си дружки, за тва си пращат помежду си..."Може и да не го каже, ма ще си го помисли, пък не искам да си товариме главиците с подобни кофти емоции. Ей тва ми се иска да го избегнем. Та, тaка, с чопа би било най-честно. А може и да не е една картичка, може да са 2-3, знам ли. Ама пак на чоп. НЕкой мой да има много желание да праща картички,а та да не ограничаваме с 1 Simple Smile Тва ми се върти в главата в момента.
Ние пак сме с Т - 37,9. Май ще да е от зъби, щото не минава 38 (за сега, дано не вдига по-висока  Praynig).  newsm78 Дадох пак Нурофенче. Днес ще ходя за червена боровинка, че баш-шаманката тъй рече, за баФтерията, хубаво било да попие малко таквоз нещо - Феминела нещо си. Ама иначе ядна малко попара де, не е като без хич. Ся като има Т, го мързи и да играе, лежи му се, дреме му се. Ма нека, само да ми е здравичък, пък после ако иска и на главата ми да стъпи, вече нямам претенции, свикнах.
Оплаках се, отивам да прилегна и аз, че снощи както не спах, днеска ми треперят краците вече.
Хубав ви ден, мами. И всички болни дечурлига да се оправят!  Praynig

# 278
Мечева, харесва ми преработеният ти вариант на предложението ми!  Heart Eyes Може всяка мама да праща по три картички и да се направят три купчинки с чоп-листчета, нещо такова. Simple Smile
Да се оправят болните бебчета, милите! Силни гушки за всички!  Hug

# 279
така...заспахме...  sleepuu

ние не сме от най-ранобудните и докато ни минат всички процедури, то стане никое време..

Кръстева, Гери, Duceto - много мило, че ме помните  Hug ще се постарая да съм по-редовна, че вашата приятна компания не е за изпускане и тъкмо и Елефтерия да не може да ме забрави   Stuck Out Tongue Winking Eye
радвам се, че г-жа Ируканджи се появи да не я мислим тук всички, но от друга страна ме е страх да не започне да наказва, че аз както съм от нередовните, първо от мен ще почне... ама и вие пък  smile3520 няма да й казвате, когато ме няма, може да мина м/у капките   tiptoe иначе, радвам се че нинЖата е добре, все пак е нинЖа, няма да се излагаме я  Hug
Безобидничке желязна стратегия имаш за чистенето и т.н., 2 часа зор и после релакс цял ден...мнооого ми харесва... Peace
Весело момиче и ние сме същите, сложа ли я в креватчето и се започва едно търкаляне, бой с възглавницата и обиколниците, изправяне и какви ли не гимнастики и аз вече не я слагам будна в него,  само след като е заспала, а игрите в кошарката за игра, че иначе ще си дрънне някъде главицата в тая дървена кошарка
museto86-стискаме палци всичко да е ок  Praynig
ani243 не се притеснявай има и по-зле от теб- аз си пих кафето към 12 и още не мога да потегля, какво остава да съм свършила вече нещо полезно
Нели ние така пролазихме с клатене напред назад и постепенно започна да се придвижва с ръчичките, много са забавни като започнат да правят разни шантави движения
Ируканджева така като те гледам как се оправяш с отварите, да не излезе някой скрит шаман от теб, да не станеш в скоро време г-жа Шаманджева  Laughing Иначе сериозно, дано ви мине Т бързо и да се показва това зъбче да не тормози душицата и да си се разлудее нинЖата, че мама да не се отпуска много много  Hug от нас

Ох изписах се, дано не съм пропуснала нещо, но стана дълго, та за сега толкова. Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 280
На мен пък идеята за чоп никак не ми харесва. Всяка мама би трябвало да е свободна Peace
Аз поне не подкрепям идеята за чоп, но ако вие така решите, ОК.
А и точно за момента на изненадата  според мен е по-добре всеки да праща на когото иска Peace

evenceto_ Heart Eyes от тук на татък всеки ден на отчет Laughing

# 281
Има вариант и всеки да праща на когото иска без да казва и така пак ще е изненада. Но тогава си го има моментът, че може една мама да е изпратила пет картички примерно, а да не получи нито една и ще е кофти.

# 282
Ако ми се падне чоп - ще си изпълня картичката, но ще изпратя и на които мами искам. И това може да е вариант Peace
Но пак казвам както се реши групово. Виждам, че повечето са ЗА Коледните картички, така, че ще променя анкетата и ще решим всички заедно Hug

# 283
  • София
аз да си призная честно грам не разбрах каква е тази история с тия картички.
Защо има някакъв си маил там, какви картички, какви пет лева.
Сори ама не мога да схвана тази идея нещо  newsm78

# 284
Ако ми се падне чоп - ще си изпълня картичката, но ще изпратя и на които мами искам. И това може да е вариант Peace
Но пак казвам както се реши групово. Виждам, че повечето са ЗА Коледните картички, така, че ще променя анкетата и ще решим всички заедно Hug

Така ще е много добре.  newsm10  Hug

Общи условия

Активация на акаунт