Не дай си Боже на телевизора да види Ники Кънчев или Магърдич Халваджиан. Докато не стигне до телевизора да им се смее не мирясва
Знае,че ще падне, страх я е и пак.. Никакъв инстикт за самосъхранение 
Не дай си Боже на телевизора да види Ники Кънчев или Магърдич Халваджиан. Докато не стигне до телевизора да им се смее не мирясва
Знае,че ще падне, страх я е и пак.. Никакъв инстикт за самосъхранение 
Да се смея ли вика, да плача ли
И после малките не разбирали... Как да не разбират!

, ама за сметка на това не яде. Не яде и сега като си проверих записките тоя месец е +280 гр и +2 см 

само на вас като се похваля и няма проблем 
Най-голям ефект има чорапа. Поне успявам да почистя дупето. И до там. А откакто взе и да пълзи, съвсем я втасах. Гоним се по гол гъз по цялата спалня. На всичкото отгоре ми се и хили. Не знам кога ще го нашляпам, тъй, както е по голо дупе. 

НЕма кво да я мислиш момата 
Искат да знаят за птичките и пчеличките
Е, моямойта нинЖа, от сега като го вземе някой на ръце, първата му работа е да дръпне блузата и да прегледа съдържанието на пазвата...
Kато поотрасне, че да може да разбере, ще изкореняваме подобно любопитство. 

докато дребуса се занимава с
Че после пак почваме

на пода пълзи гол из стаята и се гоним...
Бързо да се оправи! А за свещите не бях чула такова нещо, аз палих, нямаше как. Но до кръщенето детето няма ангел хранител и е хубаво да се пази от лоши енергии.
По коя наредба или по кой закон получаването на майчинство е обвързано с детска кухня???
Ейййй много ме дразнят тия тъпи държавни чиновници, като си правят с хората каквото си поискат разчитайки на това, че не всеки си знае правата. Това ме вади от равновесие просто

Моята дивачка откакто се е родила само два дни е акала по-малко от 5 пъти на ден. Ебаси правото черво има. С нея може и да ми е лесно на гърнето. 15-20 мин след ядене тя дриска, да е жив и здрав тоя, дето измислил памперсите, че иначе по цял ден щеше да има

Препоръчани теми