Та, малко да порасте Кобрата в умствено развитие, и ш'му съдере гащАтА
А за поведението тип "селски бек" изобщо нЕма да коментирам. 100% Кобра, ма тва си е типично по наш'те ширини.
Ама не мисля, че е подценил Кличко. Просто преклалено много е повярвал на силите си. Ама си го отчета като грешка, съгласна съм с Елинор - бития бит, е***ия... нали.
Ся и за подвижността да кажа. В мач тежка категория нема особено място за подвижност. Там се разчита на силни крушета на ключови места. За точки за победа. Съответно или КО. Тва са мъже по 100 кила +. Не мой да направят мач, като щиглеците от лека категория, дето скачат като петлета, и пак здраво се млатят. И лично на мен, по-интересни са ми тия от леката категория. Именно поради тая причина. Има повече динамика.
И ся да не се чудите, от где се извъдих такъв боксов спец
Moй много близък роднина е боксьор. Тежка категория. 3-кратен шампион на GB. За жалост, не играе под БГ флаг, за това е българио-неизвестен. Та, от там и познанията ми. Била съм и на много мачове, ама по ТВ да гледаш е по-яко. Иначе мреш от скука, за заветните 3 до 10 мин млатенье... И повече нЕма кво да кажа по въпроса.
Айде, кажете ми, кво да го правя, тва малко проклето човече! И как, аджеба, да му пробутам 15мл сироп на ден, при положение, че се инати и не ще даже да го близне? Щото го прави от инат, отчетох го вече като факт.
На косъм се размина сутринта от екъшна на негов г*з. Просто едва си сдържах нервите. И акъл не ми побира, как да го пробутвам. Освен нощем, докато е сънен...
Ей, заради тва шарено дупе, от сутринта ш'си изям ушите от яд, казвам ви. Приемам съвети всякакви. И адреси, ако някой иска да се пробва
Пращам по Еконт, за моя сметка 
Ш'са едитна, че са улисах, и забрайх кво щях да пиша друго.
За подаръците - нищо пък нема му подаря.
Много му разбира главата от подаръци. Стига му да му дам един шарен целуфан, найш как ш'са радва
Злати, това за което говориш е Walker. Предполагам за това става дума.
Ама съм чувала от мами, че дават топла кърпичка да хлапетата в креватчетата, да я пиполят. И от топличкото им се доспивало.
А защо се приспивате, всъщност? 

Оправяйте се бързо и двечките

И ся, ко прайм, и аз не знам...
както и да е. Не обичам да водя спорове и да се опитвам да налагам моето мнение на някой 

Та, Ке ме извините 'сите и Ке ми приемете понякога лиричните отклонения
Бързо ще мине, ще ви изпишат и болницата ще остане лош спомен, за който да и разказваш след 10-15 години
Утре ше ги снимам и ще ти пратя снимка да запретваш ръкави, че като гледам още 2-3 дни и край с темата
Никой лично съм нямала в предвид
Аз съм била същата проклетия-нямало е на кой да се метне!