Отговори
# 480
Eeee, що така, бе Златева. Кобрата е тъп, ма яко добиче. Тва за килата и релефа, нема ама никакво значение. Всичко е до опит и тренировка. Ама просто не си и мисля, че базата за тренировки на Кобрата, може да се сравни с тая на Владко. Никъф шанс.
Скрит текст:
Плюс тва, нали видехте на Владко антуража, 20 човека тичат подире му. Наш Пулев 2-ма. Ама тука са го сецнали от федерацията, щото не са дали акредитив на останалия антураж. Изобщо, много неща бяха против почти безизвестния на световна трибуна Кубрат. А Кличко е име, Кличко е про. Та, много са факторите. Ама аз па съм на мнение, че имаше шанс за победа, не виждам с какво му оптстъпва, освен с това, че няма толкова опит зад гърба си. Даже, като за само 5г. про кариера е натрупал много опит, за което на Владко са му требвали 10г. да кажем. Ама нашто е добиче, яко носи на млатенье. И основната разлика е именно тук - Кобрата е хулиган-разбойник, носещ на бой. Кличко е спортист.  Peace Та, малко да порасте Кобрата в умствено развитие, и ш'му съдере гащАтА  Flutter А за поведението тип "селски бек" изобщо нЕма да коментирам. 100% Кобра, ма тва си е типично по наш'те ширини. Grinning Ама не мисля, че е подценил Кличко. Просто преклалено много е повярвал на силите си. Ама си го отчета като грешка, съгласна съм с Елинор - бития бит, е***ия... нали. Grinning Ся и за подвижността да кажа. В мач тежка категория нема особено място за подвижност. Там се разчита на силни крушета на ключови места. За точки за победа. Съответно или КО. Тва са мъже по 100 кила +. Не мой да направят мач, като щиглеците от лека категория, дето скачат като петлета, и пак здраво се млатят. И лично на мен, по-интересни са ми тия  от леката категория. Именно поради тая причина. Има повече динамика.  Peace И ся да не се чудите, от где се извъдих такъв боксов спец Grinning Moй много близък роднина е боксьор. Тежка категория. 3-кратен шампион на GB. За жалост, не играе под БГ флаг, за това е българио-неизвестен. Та, от там и познанията ми. Била съм и на много мачове, ама по ТВ да гледаш е по-яко. Иначе мреш от скука, за заветните 3 до 10 мин млатенье... И повече нЕма кво да кажа по въпроса.
Така, искам да се допитам до мнение. Ся, тая малка проклетия, сина ми - шинобито, са е научил да се тръшка на стола за хранене, като реши, че няма да яде тва, дето му го давам. Тва, добре, свикнах с мисълта, че ше ядем само картоф и тиква. Ама сега нали тря да пием един сироп от червена боровинка, за бъбреците. Хубуу, ама той неще и на картинка да го види. А сиропа е вкусен. Даже много. Ама туй малкото - тц. Неще и неще. Един час стоя гладен от инат. Щото се опитах да му пробутам сиропа, като е гладен. Ядец. Излезе ми през носа. После не иска за нищо да си отвори устата, само се тръшка. Махна ли купичката от полезрението му, обаче, почва да се хили. Турих сиропа в попарата, викам нема се усети. Греда. Отказа категорично и попарата. Хакнах го в млякото - пак греда. Отказа мляко после, даже и чисто. Разредих го с вода и бутам с лъжицата. Последва фонтан от плюнки и сироп в лицето ми. Не и не. И ми се хили на всичкото отгоре!  #Cussing out Айде, кажете ми, кво да го правя, тва малко проклето човече! И как, аджеба, да му пробутам 15мл сироп на ден, при положение, че се инати и не ще даже да го близне? Щото го прави от инат, отчетох го вече като факт.  Crossing Arms На косъм се размина сутринта от екъшна на негов г*з.  Просто едва си сдържах нервите. И акъл не ми побира, как да го пробутвам. Освен нощем, докато е сънен...  Thinking  newsm78 Ей, заради тва шарено дупе, от сутринта ш'си изям ушите от яд, казвам ви.
Приемам съвети всякакви. И адреси, ако някой иска да се пробва Grinning Пращам по Еконт, за моя сметка Grinning
Ш'са едитна, че са улисах, и забрайх кво щях да пиша друго.
За подаръците - нищо пък нема му подаря.  Crossing Arms Много му разбира главата от подаръци. Стига му да му дам един шарен целуфан, найш как ш'са радва Grinning Злати, това за което говориш е Walker. Предполагам за това става дума.
Скрит текст:
Нели, за приспиването, не мога да кажа нищо. Ние не сме се приспивали. Нямам опит. Като му се доспи, слагам го в кошарата и излизам от стаята. И той си заспива. Е, някой път не заспива веднага. Хленчи, мрънкоти и се криви, докато заспи. Ма мене не ми дреме, нек си хленчи. Сега като поотрасна, обаче, доспи ли му се, само търси къде да прилегне и отнася плувката директно. Жалко, че рядко му се доспива през деня Grinning Grinning Grinning  Ама съм чувала от мами, че дават топла кърпичка да хлапетата в креватчетата, да я пиполят. И от топличкото им се доспивало.  newsm78 А защо се приспивате, всъщност?  newsm78

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 14:19 от г-жа Irukandji

# 481
Ируканджи, пробвай със мерителната спринцовка от панадола. Аз с нея пробутах всичкото лекарства де що пихме тея дни. Даже ентерола и смектата по две три такива. Ще плюе, ще се мръщи и ще свикне . Щом Бобата свикна и да ми дава да пръскам физ. р-р и да смукам с аспиратора за нос. Дано имате успех  Peace Hug
Еленор, и аз се чудя какви подаръци да взимам.И на Бобата и на още 3-4 дечурлига на възраст м/у 4месеца и 7 години  Laughing Би ли ми пуснала линк за тази тема, може и на лични. И вие ще ми е интересно да кажете какво сте намислили.
Злати, Боряна си ползва гърнето за уолкър, ама го бута на колене из стаята  Laughing
Копчеее, ех тамън ви похвалих сутринта, че сте минали метър с АБ.  Sad Оправяйте се бързо и двечките   Hug
НЕли, напълно те разбирам с това приспиване.КАто дойде време за вечерния сън и искам да седна на земята и да ревА, да ревА... За сега се приспиваме на възглавница върху краката ми и яко друскане и клатене, ама иска само да се катери по мене и да ми изследва лицето, очите, носа...абе ужас е...

# 482
Здравейте,майчета
ние да ви се оплачем набързо(че може да ни мине)-приеха ни в болница -кашлицата са усили и се задушаваше и докторите казаха ,че ако не влезем рискувам да ми посинее в ръцете.Та така-тук е ужасно,мирише и е топло.Малката е на урбазон,антибиотик и инхалации.А леглото на коета аз спя е метър и двайсет,а нейното е с металните решетки и се удря постоянно-затова ще спим заедно на " голямото" легло.Но важното е да я оправят мъничката ми и да си ходим.Баткото и той се разплака-стана му мъчно
Майчета стискайте палци за Воленка бързо да се оправя, моля ви

# 483
  • NE
Мечева Шаааа Ма умориШ. Joy
Аз давам всичко гадно и задължително със спринцовката на Нурофена. Колкото и да се дърпа винаги помага този начин. Peace

Аз съм на мнение, че и семейството и средата влияят.
Скрит текст:
Важно е семейството да обръща внимание на детето,та дори и в по-зряла възраст защото децата са наши отражения. После идва момента, в който търсят независимост и тук вече е определяща средата. Много, много важно е да не изпускаш детето от очи ако ще да е и най-голямата беля на света. Великата грешка е да пуснеш някое дете само да живее в голям град. Резултата е повече от потресаващ. Половината ми съученици са наркомани с наклонност към шизофрения.
С ММ имаме принципи, които сами сме си изградили въз основа на семейните ценности и се надявам да ги предадем, но до студент при мен. В гимназията в която работа всяка година ни водят по няколко ученика от Варна, Добрич защото никой не може да се оправи с тях. Тогава тези деца се оказват в небрано лозе с всички около себе си, които живеят по-различно и успяват да се оправят. Учителите също имат огромно значение за това израстване. Виждала съм класни, които са повече и от майка. Peace Същевременно съм виждала цял клас с невъзпитани родители, които съответно произвеждат още по-невъзпитани деца, които си развиват помежду си това поведение, учители които не излизат на глава с тези родители и става едно голямо мазало. Същевременно това са деца от елитни семейства или по-скоро такива които си мислят за такива.
С ММ избрахме да останем в малък, но спокоен град, но как ще се отървем от невъзпитано и безценностно обкръжение е въпрос на избор от страна на Вилито и наша помощ.
За Коледа не съм решила какво точно ще подарим на Вилито, но със сигурност ще е нещо което да го забавлява, а тези неща рязко се променят с месеците. Laughing Walker мислех за рожденният ден, но ако вече се опитва да върви (което ме съмнява) бих му взела още тогава. Peace
Стели Оправяйте се бързо миличките. Praynig

# 484
Стели, успех, адаш. Стискам палци, всичко да мине бързо, и да се оправи малката за нула време. Знам през какво преминавате, изпитах го и аз, ама бяхме по-малки.  Дано, дано всичко мине бързо  Praynig Много  Hug
Момичета, тва със спринцовката беше първото, което опитах. Пълен провал. Само като я види и стиска устата на кокошо дупе. И кърфица не мой прокараш от там. Ама аз съм упорита - стискам носа - отваря устата. Муш спринцовката. Цъъъър лЮкарстовото лекинко и се почва един рев, давене, хълцане, сополи и крякане до небесата. За това почнах с другите методи, които уви, пак се оказаха провал.  ooooh! И ся, ко прайм, и аз не знам...  Thinking И аз като Денито, искам да ревА, да ревА и да го напляскам по голото шарено дупе!  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 14:59 от г-жа Irukandji

# 485
Мечева точно в този спорт това са много важни неща Wink както и да е. Не обичам да водя спорове и да се опитвам да налагам моето мнение на някой Peace та и твоето си е твое Peace
Та моето мнение е, че очаквах много от Кобрата, защото навсякъде говореше с пренебрежение за Кличко, мислех си, че ще го изяде барабар с боксовите ръкавици, ама ТЦ Wink
Всички сме различни и с различни мнения ето, вие всички сте на мнение, че КВАРТАЛА /за средата не говорех въобще/ възпитава, а аз съм на мнение, че няма как да възпитава, защото детето расте в дом с родители /или поне така се предполага/, а не расте в квартала на улицата Peace
Ето го пак моето мнение, еми извинявам ви се, ако не го приемате, но то си е мое!
Както аз приемам вашите и не се опитвам да ви налагам моето виждане, моля ви, не се опитвайте и вие!
Дано да не съм обидила някоя майка и най-вече Мечева!
Хубава вечер ви пожелавам, момичета!

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 15:22 от mammaKyti

# 486
Златева, я се стЕгни моме! Grinning   Hug
Да си ме обидила? Ко? Не?!  Hug Никогиш!  Naughty
Ама, серизоно, не знам що си мислиш, че си обидила някой с думите си  newsm78 А за средата, ама много си права, ест. че детото расте в семейството, не в квартала, средата или на пустопаш.. Тва никой не го е отрекъл. В смисъл, всички говорим за едно и също нещо. Основната замисъл при всички е една, че семейството има водещата роля. Другото са ала-бала, за запълване на място Grinning Grinning Grinning Та, така. За налагане на мнения, ми де да знам. Нито някой ми е наложил, нито съм опитвала подобно нещо. Ся направо ма размисли, да ти кажа. Въй! Ш'ма 'звиниш!  Hug
Абе, махнете ги ся спортове-мортове, квартали-мвартали. Туй са подробности.
И ся, понеже заговорихме за Коледни подаръци и настроение, ей тука си отраднах едно нещо, от мамите в една друга тема. Та, нА ви, да са посмейм дружно и да забрайме за глупостите  Hug
Коледен мисир. На фурна. Joy
Скрит текст:
Необходими продукти: една пуйка с тегло около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
.....

След охоло шас отварте, обръщшште и глеееаш печенто. Фащшште шшшишшшето и ссссипвашшш няколк глътк – хлъц! След ощшшт едн шшшас фниматлно залитат към печката и обръщшшт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашшшс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощшш три шшшас оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоишшш д пикаеш. Ако мойшшшш, плзишшшш към фурнт и вайшшшш мисссиркт. Ошшшт една глътк и па опитвшшш да измкншшш тават. Вдигшшш пуйкт от земят и внимаашшш да н паднишшш на хлъзгъвя под. И да паднишшш, няа значен, ссслагшшш жжживотнт в тават…
...

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

# 487
Абееее, щом казвам, че може да съм те обидила или някоя друга мама така съм го почувствала, че може да засегна някой без хич да искам, тъй  че не ми се обяснявай, ила дъ тъ цункам  bouquet
Я, пияна пуйка Laughing аз пуйка никогаш не съм правила newsm78
За тая Коледа ще се постарая повечко с приготовленията, че нали ще е първата на Мончо-бонбончо Rolling Eyes

# 488
Здравейте, включвам се днес и аз забързо. Два дни празнувам рожден ден, почти като братята роми. Днес нямам сили за нищо, но ще трябва поне да сготвя, няма как.
Снощи се приготвихме да гледаме бокс, ми то мача свърши преди да се настроя дори за него. Днес ме е срам да чета коментари тук из днешната преса какъв устат е нашия и какво самочувствие има, пък то какво стана. Да не се беше хвалил поне толкова, но да не го мисля, прибра добри парички.

Гледам дискусия за квартала се подхванали. От съответната тема видях само, че госпожата там има нещо против продавачи и джамбази. Ами неин си проблем. Аз също не съм доволна от квартала, в който сме и не ми се иска много детето да играе с децата тук. Това е и една от причините да е в детска градина до работата ми, на другия край на града.  Околните ясли са повечето подпомагани от държавата и по-евтини, та има всякакви там. Но при нас е различно, не става въпрос за професии, а за всякакви националности, незнаещи езика, социални паразити /с извинение и без/ и асоциални родители. Тц, мерси. Децата по-лесно се учат на нещо, отколкото да се отучат от него.

Ируканджи и аз давам със спринцовката. Стискам му бузите, отваря уста и впръсквам директно в гърлото /но по 2 мл. само/  ooooh! Е, от лиготия може да почне да се задавя, изплюва и аз пак повтарям и така се надхитряваме и правим на маймуни, но няма как. ТрЕба си пие апчетата.
Стели, много  Hug и сили ви пращам. Дано скоро се оправите!

Приспиването и при нас е кошмар. Беше на ръце, друсане, пеене, подскачане, свирене...е, писна ми. Ходихме на специална консултация и от 2 седмици го оставям до мен да лежи, аз му пея, гуикам го, той се залисва, реве и заспива. Та с две думи метода с плача практикуваме. Реве, реве и заспи. Уж до няколко дни свиквало детето и вече ставало по-лесно, но нашето явно е феномен.
До март дано свикне, че в яслите няма кой да го носи на ръце и да го кърми.

Хайде аривидерчи, че кухнята ме зове!

# 489
Стели, стискам силно палци за твоето детенце.
Ируканджи, хахахах, таз рецепта я знам... И мисир имам, и уиски имам, ама още мойта девойка се поцоква стабилно. Ама съм се зарекла един ден, като приключим с кърменето, ще се почерпя. Ама то и аз съм една пиячка, май повече на думи.
Иначе лекарствата и аз ги пробутвам със спринцовката глътка по глътка, че единия път така се задави. Ама най-лесно ми се получава като е сънена и не се осъзнала какво й се случва.
За подаръци и аз съм намислила уокър. Постоянно търси нещо да бута. Освен гърнето, от няколко дена се хваща за краката на стола за хранене, изправя се и се опитва да го бута, та даже й се получава. Силна мома...
Ние пък се приспиваме само на гърда. Тва да легне и сама да заспи мога само да си го мечтая или да се случи след дълъг рев. Залъгалки не признава, тях само ги дъвче. Имаше наскоро период, в който заспива и се почва през 20-30 мин се събужда и ме търси. Явно зъбите я тормозиха.  Хубавото само е, че като събуди така и лапне така желаната от нея цицка заспива моменталически и нямаме среднощни забавления. Ама аз пък се чувствам като залъгалка... Как ще я отучвам се пита в задачата!?  newsm78

# 490
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, здравейте, мацки  Hug

Стели, дано бързо закрепне малката  Praynig

Злате, ако визираш мен за "обидена" ... по какъвто и да е повод ... Ке те набия да знаЙш ... Нали за това сме големи хора, за да си застава всеки зад мнението, а не да се цупим ка'т деца  Hug

Теа, аз по тоЗ повод: "националности" ... казвам, че е грешно мотото на ЕС ... "Единство в многообразието" ... К'во единство, брате  newsm78 Големи хора със самосъзнание винаги се стремят да "наложат" своята гледна точка ... не моЖ да става дума за единство ...
... и това отклонение ме навежда до подсещането да отговоря на г-жа Ируканджиева: по призвание и професия - учител  Wink; по душа и диплома - философ  Flutter Да е жив и здрав ММ, че си "паднАх на дупето" с него - мога да си работя това, което ме прави щастлива и пълноценна, пък той да ни гледа Simple Smile Та, Ке ме извините 'сите и Ке ми приемете понякога лиричните отклонения  Embarassed

За лЮкарствата: давам с капкомер  Wink
За приспиването: не се приспиваме - слагам в кошарата, ако й се спи - заспива; ако не й се спи си пълзи, пее, тръска в поза 18+ поне 30-40 мин. ... уморява се и заспива Simple Smile
За подаръците: и аз кАт г-жата, смятам, че не й увира главата от подаръци - всичко си има и няма да получи нищо ... Така си мисля, де ...

Хайде, лека ви донеделя  Hug

# 491
Стели, не се шашкай, трябва да си спокойна  spoko Бързо ще мине, ще ви изпишат и болницата ще остане лош спомен, за който да и разказваш след 10-15 години Hug

Сватя, пробвай да дадеш сиропа директно от чашка с малко водичка. Вики всичките лекарства ми пиеше от обикновена чаша, щото и е интересно. Иначе шишета, лъжици и спринцовки не признава и не иска да ги погледне. Сега така и давам витамините. Аз ползвам една кафена чашка, сипвам 10гр водичка и витамините вътре и давам да си пие като голям човек.

Златева, не съм те видяла да обиждаш некой newsm78 Я мани тия работи Hug Ся да ти кажа, мислех да ти пратя една готова снимка имам на Вики с баща и, ама той баща и изрезан половината, било ми е по-важно да снимам детето hahaha Утре ше ги снимам и ще ти пратя снимка да запретваш ръкави, че като гледам още 2-3 дни и край с темата Hug

# 492
Безобидничка  Heart Eyes Никой лично съм нямала в предвид  Peace ако имах щях да добавя след Мечева  Hug
А и никоя от вас не ме е обидила, за да имам нещо лично към нея  Peace

Аз съм край откъм готвене, шетане, миене, търкане и т.н.
А началото на деня беше различно Laughing мислех да изкарам целия ден в леглото, амааа не ми се получи.
За капак и свекърите ми се домъкнаха от село да ми донесат /забележете/ 50бе яйца Shocked ама нали Мони вече ядял жълтък и ... жената ми донесла Shocked Laughing
Хич даже не си направих труда да й обясня как и по колко жълтък яде Мони и за колко време горе долу биха ни стигнали тези яйца Joy
Не се оплаквам за бройката, никак даже, ей сега метнах едно реване да направя и утре ще спретна нещо сладичко и ще ги използвам  Laughing
Стаси Heart Eyes И аз май обмислям още за снимките, ама то има време и време та... ще сменяме ако решим

# 493
Еленор- за приспиването и ние сме 1:1 като вас-приеми,че не си само ти в ролята на залъгалка! Laughing Пробвахме няколко пъти да я оставяме в кошарката да заспива,но следваше рев до небесата с напъване и хълцане и се отказахме!  ooooh! През деня пък заспива само в количката!  1stroller Аз съм била същата проклетия-нямало е на кой да се метне!  smile3533

# 494
Сваоу, тва с чашката май само не съм пробвала до сега...  newsm78 Утре ш'го пробвам. Уф, ся, не знам за казване ли е, не е ли, ма шса оплача. Сменях си чаршафите... пак.  ooooh! Тоя малкия, шареното дупе, ама така "изрисувал" пампата беше, че направо му се чудя, от где толкова... нали..., като яде колкот едно болно коте, с анорексия. От къде мама му стара идва толкоз нЯщу после...  newsm78 Та, сменям пампата и като хукна тая ми ти нинЖа по гол задник, който даже и не успях да почистя... И маже, маже... сяда, въргаля се... по възглавниците... У-ЖАС!  ooooh! НиМоа вечИ! Ша откача. Ш'го набия, да ми мине мерака накрая! Ама днеска особено, ква бясна жаба го е напикала не знам, ама квот и да напрай, все на криво стъпва, и все за бой реве!
За мисира, ко викате?  Rolling Eyes
Аз даже мисля още тая вечер да я пробвам рецептата. Ама без пуйката...  Thinking  Whistling
Безобидничка,   bouquet
Айде, майвам са! Като си дойде татю ни, довечера, мой да са довлеча пак. Щот тва шиноби само не мож го оставя за 2 минути. Не за друго, ми щото не знам кво ше измисли, докато ме няма. Усещам, усещам от сега, че ядове ше бера с Малкия човек, Голямата проклетия... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт