Отговори
# 495
  • София
Здравейте!
Алекс продължава да е на тема викане и по цял ден се крещи  Crazy. Отново не иска да яде пюрета... и отново НЯМА зъби, а само драма  #Cussing out.
sunny:*kiss, много хубав 'квартал', дай Боже всеки му Simple Smile!
nelli90, ние се приспиваме с кърмене, което не е много добре, защото няма да вечно и после ще има стресови ситуации с отказването, ама...
г-жа Irukandji, същата история със стола за хранене е и при нас, реши ли Алекс, че няма да яде - няма да яде  Naughty.
Стели 81, стискаме палци бързо да се оправите!
г-жа Irukandji, да си жива и здрава, така ме развесели с поста си за шинобито по голо дупе Simple Smile, знам, че сигурно не ти е било до смях..., но мерси че сподели, толкова забавно си го описала; оправи ми и без това супер скапания ден!
Скрит текст:
Пулев според мен заслужава огромен респект, че е  родолюбец и никакви оферти за милиони не го пречупиха да се бие под друг флаг. Мисля, че се би достойно, но проблема му беше, че се надцени. Не трябваше в 30тата секунда на първи рунд да влиза толкова силно на такава машина като Кличко. Това толкова го ядоса, че беше ясно че нашия няма шанс. Много ме изненада държанието на Кубрат на този мач, толкова нападателен и не мислещ. Другите му мачове ги е играл толкова спокойно, че чак са били скучни. И при всичко това е от малцината имали шанс да се бият за тази титла, според мен си заслужава уважението дори и само, че имаше шанса за мач с Кличко!
Хубава вечер и спокойни бебоци!

# 496
Ей ме на, мами, отмятайте ме, Мечева!  Hug

Първо да кажа добре дошла и аз на Елинор и бебчето ѝ!  Heart Eyes

Сватя - две неща за теб, скъпа!  Heart Eyes Първо и по-важно - и ние имаме нещо като топченце на главата, ЛЛ каза, че е костица, която не я притеснява, та може и при вас да е така, аз не се стряскам. Второ - за темата, дето те напряга - аз съм на мнение, че всичко има значение, колкото и да е банално. Много ми се ще да е важно за детето само възпитанието вкъщи, ама не е. И средата си е важна, неизбежно е.
Скрит текст:
Според мен има голяма разлика между София и извън София. В провинцията не е толкова съществено в центъра ли си, не си ли, елитен ли ти е кварталът... ми то и в областните градове всичко е на 20 минути, та какво остава за такива като "нашия" сега - няма къде толкова да се делят хората. В София е друго, Копчето беше дала добър пример, и аз познавам хора, които не си познават центъра на родния град, та затова в София като че ли е по-различно.
Да сме живи и здрави да си пишем тук години, след време основно това ще обсъждаме сигурно.

Елефтерия, добре ли те разбрах, че сме колежки счетоводители/финансисти?  Hug

И ние не се приспиваме по специален начин, Раличка като ѝ се доспи, сама си заспива. Понякога много мрънка, ама с мен и без мен пак си мрънка.

Ето още едно предложение от мен за темичка - Февруарчетата с татковците са на мамчетата баровците.
Ей сега ще драсна на Къти на ЛС. Simple Smile

Лека вечер ви пожелавам и много хубава нова седмица!  Heart Eyes

# 497
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мечева ако не си ти да ми оправиш настроението, щях сега да рева, ама не от смях...много ми хареса рецептата, аз пуйка не'ам, ама може да пробвам с пиле  smile3508 ако не кърмех, още утре.

А за лекарствата и ние сме така, много зле, сутринта направи едно показно как се пие лекарство пред баба доброволно и тя явно реши, че грешката е в моя компютър, ама на мама момичето след обед се поправи и показа, че е имало бъг в нейната система. Демек - пробва, виде, че е гадно и сега трябва три да й даваме АБ - един да държи ръцете, друг да отваря устата и трети да ръга лъжицата. Тежка седмица ни се задава.

Стели много  Hug дано бързо се оправите и се приберете вкъщи  Praynig

Еленор, Съни тъкмо щях да описвам ние как се приспиваме, а вие сте ми взели думите от изпод пръстите - диването заспива на цицка и това е. Има редки моменти, когато ставаше с люлеене, ама вече не става. И разбира се навън в количката,ама ако е нацокана, иначе пак не ще. Та не знам и аз как ще се отбива, как ще я отвиквам или ще ме смуче нощно време, докато не стане на 5 и не й омръзне  Joy

Мама Къти не мисля че сме се събрали някой да се обижда от друго мнение, затова и не спорим тук, ами всеки само споделя мнение. Досега не съм видяла нпкой да се одиби или да се заяде, затова сме си толкова готина групичка  Heart Eyes Всеки си казва каквото му е на душата, а който не е съгласен си казва своето мнение и готово Simple Smile

За Коледа мен нещо хич не ми е Коледно, може би защото още ми е мъчно за вкъщи...пък и тука не празнуват Коледа, а Нова Година и съвсем объркана работа. Ама сигурно ще украся, заради малката, не че ще отразинещо, ама...А може и да пропусна, то баба й сигурно ще избухне на долния етаж, аз може поне тая година да си го спестя. Пък като порасне заедно ще украсяваме и ще е друго. Да видим, като ми мине хремата и ми се проясни, може и друга песен да запея.

Приятна вечер, дами   bouquet

# 498
  • Varna
Стели, гушки от нас и бързо да се оправяте!
За приспиването- нямаме ритуал- иска се само да има възглавничка, или поне нещо, в което да си забучи носа и бибата. И следобедното спане, и вечерното, стават по един и същи начин- оставям го в леглото му, давам му възглавничката, бибата, и се изнасям от стаята. Заспива, когато реши, а преди това като Дидка на Безобидна- пее, приказва и си играе. Пу-пу.
Иначе Мечева, ми време ти беше да си смениш чаршафите- моето свеки като не мина да напомни, поне шинобито я свърши тая работа. Иииииииии, мамите с каки и батковци- вижте и техните чаршафи, че и там ми се види, че сте изтървали положението- поне на мен тва ми напомниха вчера.  Joy Joy Joy Joy Ох, вече на всички подмятания мисля да се смея, че иначе ми иде не да рева, ми да вия кат куче, ама то няма и кой да ме чуе. Така де.
Аз вече съм крайно изморена, мисля да оправям дребния и да се паркирвам и аз, че утре - пак в 5!
Лека нощ от нас!

# 499
# 500
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

А аз отивам да  smile3524 Тъй де, и утре е ден  Hug

# 501
Стели-бързичко да се оправяте!  Praynig
Само да кажа,че и аз не останах пощадена от тежката критика на свекърва ми-вчера ни беше на гости и не пропусна да се скара,защо още не сме сложили киселото зеле в бидона!  Laughing То вярно,че зелето е купено и стои в чувал от няколко дена,ама първо малката се разболя-после аз и съвсем забравих за това ваааажно задължение! Joy Ужас,ще останем без сарми и мезе за ракията!  hahaha
Лека нощ!  newsm46

# 502
sunny:*kiss Heart Eyes аз пък няма да слагам хич кисело зеле тази година, тука до нас на магазина миналата година продаваха и си купувах от там Rolling Eyes мързелана, бе, мързелана Rolling Eyes
Ами що не я покани свекърва ти да заповяда, да сложи зелето  hahaha  Hug
Лека нощ и от нас
 newsm46 smile3524

# 503
Ха здравейте!
В тоз късен час, да се разпиша и аз! Grinning
Лягайте, спете, мене всичко ми трепери... още. Малкото, да вземе да се шибне от спалнята - прааас на земята! Ама аз кат Супермен, кат са втурнах, фиуууу и спасих положението. Улових го във въздуха и изтрещя тиквта на една педя от земята.  Peace Уплаши се, ма шму мине.  Whistling А аз направо се портоших, ви казвам. Кат шибнах едно рамо на мощното шкафче, че кат изхаках и аз главата в кревата... Шибнах и двете колена на пода, щот не слуша, и са утрепах направо. Бе, уж не ме заболя, ма майкооу  ooooh! После, немой си вдигна ръчицата.  Cry Чак ребрата ме болят сега. Баси и каскадите дет правя. Ся, понеже татю ни почива, утре мисла да съм инвалид.  smile3508 А малкото ревна, ма кат виде млякото и забрай да реве. Сега на мен ми се рве, ма шми мине. Млада булка съм ощИ Grinning
KопчИ, мноо лошо, душко. Съчувствам ти за АБ. И за даването.
Съни, кво кисело зеЙе, кви 5 лв.  Stop Що не й рече, че то туй зеле нея чака, само нема се напрАй. Да не знае много много. И аз кат Златева, зеле не мисля и да слагам. Ма то нии зеле и не ядем. Е мъжа ми яде, ма не го броя. Ши яде квот' има. Па и майка му ше му напрай сърми като иска. Даже и без да иска, тя пак шму направи. Услужлива е жената  Sunglasses
Айди, отивам си, да се лекувам. Шса дезинфекцирам вътрешно, с Ина вишновка, че повече градуси. Па то нищо, че е тротоарна екземата, тря си дезинфекция за прочистване на духа и сетивата. Grinning
Ай наздраве! Тва де... лека...  Joy

# 504
Да се разпиша и аз вечерно, че утре заминаваме по Софията и моИ да липсвам 2-3 дена.

Анонимен??? Ируканджи, ти ли си, Ва душа?  Crazy Пак некакви упражнения правите вие  Laughing Оакани спални, пуйки, сега летите..седя сама и се смея с твойте публикации последни.МА тъй по-убаво, че иначе на предните пък ревах с твойто шиноби дет беше се поболял от тези зъби..  Hug
Стели, миличка, надявам се, че ще се погрижат добре за малката Волена и бързо ще се приберете в къщи.Миришещите стаи и малки легла - здраве да са! Вие да сте добре  Hug Hug Hug
Теа, как, бе душицо мила, го слагаш това дете до тебе и му пееш.Аз като я сложа Бобата до мене и почва да търчи по спалнята и да се катери, да прави опити да лети от спалнята и какво ли още не.Освен да се навра в кошарата с нея ..И това правих - ефект ЗИРОУ!  newsm78
Йеее, Феичке, Безобидна и аз съм ви пооочти колежка.Така де, сега трябва да завърша тая година и аз за даскалица, ма така като гледам май нема да е тая година...   Confused Пък и съм замислила да записвам за програмист, ама за сега е само замисъл...
Злати, Съни и Тачи.... да ви имам свекървите /което ми напомня, че и  аз утре ще имам честа да видя моята  Rolling Eyes /..Мани, мани.Те немат ли си зеле, чаршафи и такива работи у тех да си гледат и заглеждат.А за 3-те кори яйца съм ей тъй  Crazy Crazy  Joy
А за Пууулев, като сте тръгнали да приказвате, ще ви кажа, че грам не го харесвам тФа момче. Виж брат му е къде- къде по- симпатичен. Нека си е добър, нека си се бие, нека ни слави по света, ама е мноУ кух и надут! Ей това ми е мнението.  Laughing Laughing

Да ви кажа, момичета, при нас не само приспиването е приключение.И кърменето вече е такова. Яде, каквото яде, моята мила малка дъщеря, седне в мене и почва да се кокори с/у  bombs пипне ги, цокне от едната три пъти, спре. Пак гледа, почва другата, цокне три пъти, ай пак да ги погледа, да ги попипа  Laughing И така 10 мин. Може после и да ми бръкне в пъпа, да ми ближе корема, абе мани...цирк! И накрая ме ухапе едно силно и забегне на някъде! Още малко и ще трябва да я гоня из стаята, че да яде..  #Crazy

Айде, дами, лягам, че утре път ме чака.И да ме чакате в тази тема (да,да  Laughing ) Целувки от нас !  Sleeping  Kissing Heart

Бързо се редактирВам. Забравих и аз да си кажа за заглавията  Blush
Февруарче лази и щурее, празнична камина нас ще сгрее
Идват празници и вече Февруарчето прилича на човече

# 505
Дуче Heart Eyes 100% е Мечева Laughing изцяло в нейн стил  Hug
Начи главата си залагам, че е тя Laughing
Абе аз уж щях да спя, ама влязох да намеря темата за Коледните подаръци, че имам за 4 лапета /без моето/ подаръци да мисля и да купувам и мисля да се захващам с тази работа, че после преди празниците е ужас и не се показвам на вън Shocked
Дайте идея за 13 годишна тинейджърка - яко в пубертета Laughing
На малката реших един спален комплект на Кити да й взема, че е луда по това коте /на 5годинки е, нормално/, а другите бебета са колкото Мони, та те ще са ми по-лесни.
Ама каката newsm78 каката ми е много сложна и ще помоля Безобидничка да ме посъветва, все пак е майка и има щерка горе долу в тази възраст и скоро е минала от там Hug

# 506
  • Бурса
Здравейте ако има будни, другите ще четат за добро утро Simple Smile

Да се включа за приспиването: Нели и при нас е приключение. Иракунджиева беше питала защо ги приспиваме. Ами няма как, щеше да е хубаво ако всички бебенца заспиват самички като им се доспи. Да ти е жив и здрав Димитко, може много да те ядосва понякога, но повярвай ми много сили ти спестява щом го оставяш и си заспива като му се доспинка. Според мен проблема е по-скоро при кърмените бебета. И Теди до неотдавна заспиваше докато я кърмя (отиваше около час ама поне работата беше сигурна). Сега вече сме на схемата на Дучето хапва и почва игра. Като и се доспи почва хленч. Пробвала съм да я оставя и в кошарата, но така се захласва да плачка, че чак като въздух да не и остава, как да я оставя да се изморяла от плач... еми няма как. Поне аз не мога. Залъгалки не иска, не се гушка нито в одеалца, нито възглавнички. А това да легне до мен пак абсурд, тръгва да слиза от леглото и то с глава надолу  ooooh! Люшкам, пея, говоря и... Таткото също е пробвал пак с минимален успех, най-много да я измори малко. Та много сме трудни и ние. Имала съм приспиване от 8 до 12 вечерта Shocked А през деня, еми като я приспя и сложа в кошарата се буди, затова и аз като Съни  - в количката и вкъщи и навън. Дори да се разбуди малко, бутна я два три пъти и пак си се успива.

Стели дано да се оправяте бързо и предтоя в болницата да остане далечен спомен  Hug

Мама Къти аз на племенницата (14г) минала коледа и подарих много красиво пончо и ръкавици. На тая възраст вече сигурно се конти, може да помислиш в тая насока.  Peace

Искам да питам мамите, които дават дормикинд, как го давате? Видях че и тук има по аптеките продукти на мама натура и съм решила да взема. И по-точно как го комбинирате с дентокинда, него вече го ползваме.

Друга питанка Simple Smile пюретата с месо, който няма домашно с купешко месо ли си ги правите или купувате готови пюрета с месо. Аз в БГ давах домашни, но имах месо от бабите ми, а сега съм малко в чуденка кое е по-добре: Проверените готови пюрета или пък домашно сготвено пюренце въпреки, че месото си е от магазина.

Поставих си двата въпроса мога да спя спокойно сега  Grinning
Лека нощ на всички  Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 01:32 от telly

# 507
Добро утроо   bouquet

Успешна седмица  Hug
Стискайте палци всичко да е наред с моята буболечка утре  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Тели, при нас купешките пюрета с месо не се признават, освен тези, които са само месо и ги мешам с домашно зеленчуково, но то има само 3 вида на Хип чисто месо  Confused Та и аз се чудя как ще давам за напред като и аз разполагам само със заешко домашно.
А за дентокинд-а ми напомняш и аз да питам.Разтваря ли ви се хубаво или грешката е в моя телевизор? Все остава половината хап в чашката.Разтварям го с малко вода и давам пак със спринцовката от Панадола.

Уснмихнат ден  Heart Eyes

# 508
Оф ша ма уморите, превърнала съм се на инспектор Дюдю ooooh! Кой тоя Анонимен ся newsm78

Лили, да бе, гаден счетоводител съм и аз Mr. Green

Тели, аз месни пюрета до сега съм правила само с едно домашно зайче и пилешки с купено пиле, но задължително DUK Peace Мойта кума до миналата година имаше птицеферма и каза, че това е порода пиле, която не позволява помпане, защото са кекави и умират. Другите пилета вместо за 3 месеца, порастват за 2 седмици щото ги бичат с антибиотици и други боклуци, но това пиле не може, защото умира. Расте си естествено. Та взех такова, сварих му бялото месо само, пасирах го и го замразих във форми за лед. Ся като правя пюрета си вадя по някое друго кубче и си прая пюрето Hug
И за дормикинд-а да ти кажа. Аз сипвам в една чашка 10гр вода, пускам вътре хапченцето и то самО со се разтваря. Пием го от чаша, ама можеш и със спринцовка да го дадеш. Да ти кажа супер преспивателно за бебета е това, направо съм като преродена, откакто го давам, дано и на вас да действа Hug

Златева, за тийнейджърката да ти кажа. Мойта племенница е на 13г и я питах какво иска за коледа, тя си поръча козметика, щото майка и не и давала пари за такива работи. Питам аз ква козметика иска и тя ми вика "Ами спирала, гланц за устни, парфюм...такива неща" Laughing Та мисля такъв да и е подаръка, само стискайте палци майка и да не ме бие Grinning

Дученце, стискам палци всичко да е ок с принцеската fingerscrossed Praynig

# 509
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ха, ДУ, мацки  Hug

Анонимен, веднагЪЖ да излезеш от таЗ анонимност и да не нЪ шашкаш  Joy

Дучеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Злате, зад лявото ухо на Диди има едно такова ... "рогче" ... ЛЛ казва, че е особеност на черепа ... За подаръка: моята харесва книги; всякакви герданчета; козметика; дрехи ..., ама аз си я познавам и знам какво й допада ... Сега макар и на 16 се кефи на миньоните и последно й подарих слушалки за телефона с миньони  Joy Ако знаеш какъв й е телефона - може и силиконов гръб примерно Simple Smile За козметиката: ако не питаш и не знаеш точно какво си мисля, че не е удачно ... Аз поне си мисля, че е до индивидуален вкус. Можеш да й подариш ваучер за магазин с козметика и тя после да си избере. Аз поне като кажа, че не искам да се взема нещо на децата после много се ядосвам, че някой им го е купил въпреки, че знае, че не одобрявам ... Последно голямата мрънкаше за преса за коса - обяснявах защо не искам да се купува; купих преди 5 месеца специален сешоар с четка за изправяне на косата ... е, сега за РД-то й свекървата й купи преса ... знае, че не исках, знае аргументите ми, но като знае, че тя иска и купила ...

Тели, аз давам едно купешко пюре два дни поред по 1/2 като към него добавям сварен някакъв зеленчук с киноа, елда или амарант.

Дидка сега спи ... ще чакам да се събуди и почвам "оправянето" на къщата  Joy Ще излезем да напазаруваме и така Simple Smile

И да ви кажа, защото си мислех, че много хора знаят, но в една тема се оказа, че са непознати ... Миналата година си поръчах играчки за елхата за Коледа - стъклени, от моето детство ... На смешни цени ... От "Пластик" Добрич : http://plastik.free.bg; http://plastik.izberete.info; оказа се, че имат и обява в  базар.бг Та, ако някой иска - може да се възползва Simple Smile
Лек ви ден!

Общи условия

Активация на акаунт