Аз да кажа,че на малката и давам всички хомеопатични директно да си ги смуче-върти ги няколко секунди в устата и те се разтапят...
Давала съм и с чашка,ама накрая завършва с
и половината отива "зян"! Анонимен,

Давала съм и с чашка,ама накрая завършва с
и половината отива "зян"!
А вкъщи ли ще празнувате
Ние ще ходим на една вила близо до София и започвам да се замислям дали не е лоша идея с това бебе/.
. 
Не знаех, че ги има в Метро. Мислех да си поръчам още, но ще отидем и до там. Ние украсяваме коледно на Никулден ... Честно, не знам от къде започна всичко, но от години е така при нас. Миналата година украсихме и на 20.12 съвсем случайно попаднах на тези български стъклени играчки, които са, ама абсолютно същите като от моето детство ... Поръчах и на 23.12 вече си имах елха със стъклени играчки и памук ... върнах се 30 години назад и ми беше толкова хубаво ... Бебето го нямаше тогава, та не съм се притеснявала от чупене ... А много исках да се счупят няколко ... Искаше ми се да направим със средната от онези мой корони ... Помните ли как изрязвахме корони от картон и чупехме на сол от тези играчки и лепяхме по картона, за да стане бляскаво ... Не, че няма сега всякакви брокати за тази цел, но ми се искаше да направим такава корона ... Сега може и да я огрее средната, ако се счупи някоя играчка 

каката е цска-рка, та мъжа ми вика да й поръчаме една тениска с надпис и може би така ще стане 
/, защото тя си го поръча /тази сутрин/ 

Не знам снощи ко се бъгна системата
Уж логната, пък... Сутринта влизам и чета, чета... И си викам, а некоя мама са е престрашила да пише, ма не баш. Чета, чета, ми то тва моя снощния пост
Да са.... у шматката и аз начи... Ама пак са сетихте че съм аз де 
Набутах го с попара, колкот можах. Турих го да играе у кошарата. И го гледам - концентрирал погледа в точка. Сериозен изведнъжким стана. Опа! Викам, туй то, "голямата работа". Ся е момента! Грабвам го аз, изух гащАтА, боц пак на цукала. И чакам... Чакам... Чакам... Чакам... Чакам.... Цеееели 10 минути! Чу се едно "фсссс" и тва беше. Мисията неуспешна. Ма ш'го фана аз, ше види той, кон боб яде ли 

И продават бодита, бебешки. По 5 лв, Ибаси! Много яки, с надписи. Взех му на нинЖата 3 - "Правя каквото си искам", "Голям съм сладур, а?" и "Made in Bulgaria"
Aма самите бодита са супер яко трико, няма мърдане при пране. После чак ги загледах - ми те всичките на George. Явно купуват такива и тука само им правят щампата.
ММ още спи. Ей, ни са наспа тоз човек, ви казвам.
И после ми излиза с "Ма аз ставам в 4:30..." Ми да, ма през ден! Аз аз ставам в 5:30 всеки ден!
Абе, кво да ви кажа, те мъжете все много изморени, ма то щот па на нас ни е много лесно...
Ма то тва, все не се вижда отстрани...
) 
, влизам в ритъма на мамите дет не спат с бойна крачка и пълен напред...не че до сега мога да се похваля с пълноценен сън, буди се малкото по 3-4пъти, ама го приемам за нормално. Но снощи, както не беше спал и цял ден, ни стопи лагерите до 2.30ч Чак тогава се поуспокои и задряма, до 6ч. И пак..мрън-мрън, вземам го, успива се ,и пак, и пак.
и ний нищо не ядем кат хората, опитва , плюе и мрънка.
На всички сладки мами много прегръдки и спокоен ден, май бат Райчо ще се покаже тук да излезем вече
Чакам тук на един паркинг и реших да намина. 

така че като се замисля май не съм ти от помощ, ама нияо де аз да споделя
Само да й мине и я почвам с имуностимуланти 
не знам защо ви занимавам с наште секрети, ама нали споменах мозъка

хубав ден 
Примерно 3-4 пъти на ден, двете заедно или едното след еди колко си часа другото ...
Аз не че няма да измисля как да си ги давам ама да питам по-добре. А иначе и аз като Съни давам директно в устичката, тя примлясква два пъти то се разтваря много бързо и така.
, чакам буболечката да се събуди, да хапва и навЪн!
.
. Та снощи късно изчетох и викам чай се разпиша и пиша аз , пиша, слагам тук едни линкове и нали все са подреждам аз викам да позатворя малко прозорци на компа и си затворих писанието
. Бех изписала една кофа мастило и се ядосах и изключих компа и отидох да просна поредната пералня и си легнах, че беше вече 12 часа .
Аз 9 месеца опазих моето диване и вчера го опущих на село баш пред бабата на ММ. Целна се едно хубаво и обелихме нос, ама аз не съм майка на нинЖа кат теб, ти си по тренирана явно. Ша трябва и аз да мина твойта школа явно 

когато нямаме зъбена криза давам сутрин и вечер по 1, а когато имаме сутрин давам 1-2 през час, а останалите 4 си ги оставям за вечерта, че тогава е най-големия ад. Спазвам препоръките от листовката и макс 6хапчета на ден през час. Честно казано, до сега не съм давала повече от 5 на ден и то беше само веднъж, но като цяло така ги разпределям през деня 
пъъълен абсурд
е, при нас слънце нямаше, но пък излязохме за кафе 
добре си си поседяла на паркинга, тъй ли да разбирам
знаеш, че палчета за нашите февруарчета се стискат в купом, така че не се тревожи
ще чакаме след това да се разпишеш 
е, разбира се, не може всичко да е прекрасно - хола все още не е довършен, но да се надяваме другата седмица да нареждаме мебелите, че вече съм ей така
от ремонти и ей така
от "майстори"
.
, иди обяснявай че вечер не е така добър.
твоите постове не трябва да се четат по време на кърмене - така се разсмях, че Алекс се събуди няма заспиване. А за гърнето права си- няма къде да ходи шинобито, ще се научи!
)Препоръчани теми