Отговори
# 510
Добро утро!  Hug
Аз да кажа,че на малката и давам всички хомеопатични директно да си ги смуче-върти ги няколко секунди в устата и те се разтапят...  Crazy Давала съм и с чашка,ама накрая завършва с  smile3534 и половината отива "зян"!  Laughing В момента и давам Цинабсин и Инфлуцид така.
АнонименLaughing пак приключения при вас,ама така растат нинЖите!  Mr. Green

# 511
и играчките, и цените са като в Метро Peace
А между другото с лазещо бебе вкъщи не смятам за удачни стъклените играчки. Очаквам да ми разколачи елхата в момента, в който я построя така да се каже Mr. Green

Момичета, вие кога мислите да украсявате за коледа Thinking А вкъщи ли ще празнувате newsm78 Ние  ще ходим на една вила близо до София и започвам да се замислям дали не е лоша идея с това бебе/. newsm78.
На мен ми става от сега едно такова...коледно, гледам магазините масово се украсяват вече и си мисля кво пък ще стане, ако украся примерно другата седмица Whistling

и някъде някой беше питал за приспиването, ама аз нали съм български реотан, та ся се сетих Embarassed Ние се приспиваме на ръце, ама тая процедура при нас трае 2-3 мин, в много редки случаи 5 мин. Но трябва да съм права. Ако пробвам да я гушна седнала и започва да се изправя, та нищо не се получава.

# 512
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Elefteria, мерси Simple Smile Не знаех, че ги има в Метро. Мислех да си поръчам още, но ще отидем и до там. Ние украсяваме коледно на Никулден ... Честно, не знам от къде започна всичко, но от години е така при нас. Миналата година украсихме и на 20.12 съвсем случайно попаднах на тези български стъклени играчки, които са, ама абсолютно същите като от моето детство ... Поръчах и на 23.12 вече си имах елха със стъклени играчки и памук ... върнах се 30 години назад и ми беше толкова хубаво ... Бебето го нямаше тогава, та не съм се притеснявала от чупене ... А много исках да се счупят няколко ... Искаше ми се да направим със средната от онези мой корони ... Помните ли как изрязвахме корони от картон и чупехме на сол от тези играчки и лепяхме по картона, за да стане бляскаво ... Не, че няма сега всякакви брокати за тази цел, но ми се искаше да направим такава корона ... Сега може и да я огрее средната, ако се счупи някоя играчка Simple Smile

# 513
Добро утро и от нас мами, голям сън му дадохме днес с Мони Hug
За Коледната украса аз всяка година на 6ти декември /на Никулден - празника на Бургас/ си правя украсата у дома и елхата. Иначе ще сме си у дома за Бъдни вечер, а за Коледа може да прескочим до Бургас да се видим с родителите и семейството ми, ноооо зависи от времето де, ако то позволи ще е така Laughing
За Нова година твърдо съм решила да сме у дома. Ще се съберем 3 семейства с бебчета и ще ни е по-спокойно Heart Eyes
Дентокинд-а го разтварям успешно в съвсем мъничко водичка и разклащам докато се разтвори напълно  Peace
Благодаря ви за съветите и предложенията Hug каката е цска-рка, та мъжа ми вика да й поръчаме една тениска с надпис и може би така ще стане newsm78
На малката /5г/ мисля един комплект долничка и горничка НА ПРИНЦЕСИ /не какъв да е Naughty/, защото тя си го поръча /тази сутрин/ Laughing  а и ще е в употреба в детската градина Crazy
На малкия ми племенник Ивайло, на кръстниците на дъщеричката и на още едно момиченце бебче поръчах преди малко от Тук бодита с надпис по мой избор. И преди съм поръчвала и съм много доволна от качеството и изработката на надписа, та.... препоръчвам ви го, ако се чудите какво да подарите на бебче.
Ми то май това са... от тази година ще е така - подаръци само на бебоците Laughing
Чакам да се вдигне гадната мъгла тук и излизаме на кафе и на разходка по магазините

# 514
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайдееееее ... Слънцето у Софето напече ... Да се мятаме по каляските и да потегляме на разходки и пазар  Joy

# 515
А, добро утро и от нас с Евката!
Аз се отчитам за пред протокола и отивам да свърша малко домакинска работа, че два дена мързелувах. Събота и неделя ми е едно такова почивно.
Мойта щерка се оказа, че отгоре не един, а два зъба са й пробили. Така че вече сме с 4. От снощи само скърца със зъби, търка си долните зъби в горните. Първо си помисли, че е налапала нещо и оттам идват тези звуци, ама Тц.
Дуче, стискаме ви палци. fingerscrossed
Копче, не до 5 ами до 25 години имам чувството, че ще цока мойто дете. Такава е цицоманка, само да ги види и почва да си хили от кеф.
За яденето на стола и Ева, като реши, че няма да яде, няма сила дето да я накара да отвори устата. И не само това, ами и почва да си търка очите все едно й се спи. Актриса и половина. Ируканджи, и тя като твойто шиноби има 2-3 любими зеленчука и туЙ то. Месо трудно пробутвам. При видни плющянки кат мен и ММ не знам откъде се появи таз нашата претенция.
За Коледа със сигурност ще украся. Все пак сме новодомци и ми е мерак. Ама елхата ще е по-нависоко, че й бъде преподредена украсата набързо. Нова Година и ние ще сме си вкъщи, вероятно с приятели. Нещо не ми се ходи по вили с малката, а и не ми се оставя нито на майка ми, нито на свекърва ми.
Дентокинда и аз го разтварям във вода и така го давам. Пробвах да й го давам неразтворен, ама веднага почва да върти езика й го плюе.
Тука пък У ПловдивЪ пак нЕма Слънце...  ooooh!

# 516
Добро утро, мами!
Аз съм бе, аз съм.  Whistling  Не знам снощи ко се бъгна системата  newsm78 Уж логната, пък... Сутринта влизам и чета, чета... И си викам, а некоя мама са е престрашила да пише, ма не баш. Чета, чета, ми то тва моя снощния пост  hahaha Да са.... у шматката и аз начи... Ама пак са сетихте че съм аз де  Grinning
Аз вече дадох попарата, сис сиропа и чашката, резулатата беше плачевен. Ся се моля таз боровинка да не прай лекета, че оцацахме раУтата.
Сутринта даже пикнахме на Сукалото. Уж след сън най-пикливи били децата... Грабнах го още щом го усетих че шса събужда. То още не отворило очите ама хоп - на цукала. Чаааках, чааааках, 1 час мина. Разгеле, чак тогаз рИши чи ше пикай!  #Crazy Набутах го с попара, колкот можах. Турих го да играе у кошарата. И го гледам - концентрирал погледа в точка. Сериозен изведнъжким стана. Опа! Викам, туй то, "голямата работа". Ся е момента! Грабвам го аз, изух гащАтА, боц пак на цукала. И чакам... Чакам... Чакам... Чакам... Чакам.... Цеееели 10 минути! Чу се едно "фсссс" и тва беше. Мисията неуспешна. Ма ш'го фана аз, ше види той, кон боб яде ли  smile3508
Уф, па как всичко ме боли да знаете. И колената сини, и рамото насинено... Ама, кво да прайш, хубуу че и аз си падам малко нинЖа, че не стана голяма беля.  bowuu Joy
Кат каза Златева за бодитата, са сетих, да са поФаля. Тука на пазара идват едно семейство англичани... от Сливен Grinning Grinning Grinning И продават бодита, бебешки. По 5 лв, Ибаси! Много яки, с надписи. Взех му на нинЖата 3 - "Правя каквото си искам", "Голям съм сладур, а?" и "Made in BulgariaJoy Aма самите бодита са супер яко трико, няма мърдане при пране. После чак ги загледах - ми те всичките на George. Явно купуват такива и тука само им правят щампата.  newsm10
Аз изпрах, прострях, измих съдовете, малкото е нахранено (квот иска да прай сега), изпих си кафето и след малко пущам Румянка* да бръмчи и да шета. Днеска уж да са прая инвалид, ма ни ма огря.  Thinking ММ още спи. Ей, ни са наспа тоз човек, ви казвам.  Crossing Arms И после ми излиза с "Ма аз ставам в 4:30..." Ми да, ма през ден! Аз аз ставам в 5:30 всеки ден!  Crossing Arms Абе, кво да ви кажа, те мъжете все много изморени, ма то щот па на нас ни е много лесно...  Stop Ма то тва, все не се вижда отстрани...
Та, туй то, до момента, по отчета. Ся мисля да вида, колко баш е мек дивана, докат малкото кротува...  Whistling

# 517
Мамита, много сте писали, ама нека, така е по-добре, пък ще наваксвам Hug
Добре дошла на мама Еленор - приспиваме се, и то кат вас. Но, от известно време, след къпането вечер, храня за приспиване, ама сън - йок. Та следват игри сначале и към 23ч може и да заспи. А снощи, снощиииии newsm61, влизам в ритъма на мамите дет не спат с бойна крачка и пълен напред...не че до сега мога да се похваля с пълноценен сън, буди се малкото по 3-4пъти, ама го приемам за нормално. Но снощи, както не беше спал и цял ден, ни стопи лагерите до 2.30ч Чак тогава се поуспокои и задряма, до 6ч. И пак..мрън-мрън, вземам го, успива се ,и пак, и пак.
Ируканджи мама, браво на детенце за Температурата. Дано повече да няма Hug и ний нищо не ядем кат хората, опитва , плюе и мрънка.
Стели, ужас, дано скоро оздравява малкото, че вкъщи си е най-добре, ама здравички разбира се Hug
МамаКъти, както описваш "цицинката" при нас Боби има такива на тила, и педи рече-отсече - подути лимфи от зъбите. Щял да ги надрастне. Хубавото било че мърдат при допир, а не са стационарни, така да се каже.
Пак мрънка мъника, отивам да видя сега що newsm78 На всички сладки мами много прегръдки и спокоен ден, май бат Райчо ще се покаже тук да излезем вече Simple Smile

# 518
Привет от Плевен, мами! Simple Smile Чакам тук на един паркинг и реших да намина. Simple Smile
ИруканЖи, минахме покрай Бяла Слатина и пратих много здраве от теб, да знаеш. Simple Smile
Браво на теб и Стаси, че ползвате гьрнетата по предназначение, ние още сме ТЦ.
Дормикинд и аз давам между храненията като Дентокинд с водичка, при мен добре се разтваря.
За Коледа ние май ще сме си вкьщи в Своге, а за НГ преговаряме с едно друго семейство с бебе, май така ще ни е най-добре, а и за другите не знам колко сме интересни ние с малките...
Много поздрави от нас и прекрасен ден!  Heart

# 519
Добрютро

Ируканджи значи сирон се дава на заспало, от мен да знаиш. Снощи в 22 ч АБ за една секунда - поразбуждаш, да не се задави и да умре, отваряш устата и ръгаш - и докато се осъзнае и го е глътнало - рефлекс. Не знам само по колко пъти треба да го даваш тий сироп, а и това действа с 5 мл... newsm78 така че като се замисля май не съм ти от помощ, ама нияо де аз да споделя

На мен главата ми е тъпан, щото и мен ме тръша хрема и сега и мозъкът ми се запуши. Мамите с по-големи еца да кажат - така ли ще е вече - ще си предаваме инфекциите с бебоците до откат?  newsm45 Само да й мине и я почвам с имуностимуланти  smile3508
Сега си имам една Сополана Цицакович вкъщи - като й потекат сополите, достатъчно гъсти и пожълтяващи, и ми прилича на некое дете, изоставено, дето няма кой сополите да му обърше - много е миличка и смешна.  hahaha Crazy не знам защо ви занимавам с наште секрети, ама нали споменах мозъка  smile3557 smile3538 smile3537

А аз вчера изпрахосмуках и сега дребната опознава паркета, много се кефи, щото по него може да се приплъзгва, т.е. с минимум усилие да се придвижи некъде, точно както й харесва  hahaha

За яденето, ми не яде, ама сега поне я извинява, щото нали сополи има. Преди бяха зъбите, сега са сополите, после пак зъбите и после ще тръгна на работа и няма да е мой проблем  Joy
Аз си слозих едни етерични капки в чая, ама май алкохолния им разтвор ми подейства  Joy
Та като казах алкохол, ММ вчера си спретна греяно уиски, много добро, ако некой иска ще споделя рецептата.

Туй то, отивам да вадя пак сополи, стискайте ми палци да не ми спука тъпанчетата
 Hug хубав ден

# 520
  • Бурса
Здравейтеее  Hug

Момичета мерси за съветите как го разтваряте дентокинда, ама аз явно не съм се уточнила. Като питах как го давате имах предвид колко често и кога, как съчетавате донтокинд с дормикинд, който ги дава и двете. Това ми беше питането Simple Smile Примерно 3-4 пъти на ден, двете заедно или едното след еди колко си часа другото ... Simple Smile Аз не че няма да измисля как да си ги давам ама да питам по-добре. А иначе и аз като Съни давам директно в устичката, тя примлясква два пъти то се разтваря много бързо и така.

Слънчев ден ви желая. При нас яко пече  Flutter, чакам буболечката да се събуди, да хапва и навЪн!

# 521
  • София
привет банда  Hug.
Ние вчера се прибрахме и докато оправя и сготвя стана никое време. После доде ви изчета...ама добрече надничах тези дни през таблета да ви попрочитам иначе нямаше да имам изчитане вчера  Crazy. Та снощи късно изчетох и викам чай се разпиша и пиша аз , пиша, слагам тук едни линкове  и нали все са подреждам аз викам да позатворя малко прозорци на компа и си затворих писанието  smile3511. Бех изписала една кофа мастило и се ядосах и изключих компа и отидох да просна поредната пералня и си легнах, че беше вече 12 часа .

Та сега колкото помня (че не съм си пила гинкото) ша се разпиша и аз по темите.

За спането аз мога книга  да напиша, защото моя хубосник какви ли не номера не е правил. Денем нямам грижи, особено като сме навън. Ако сме на разходка заспива как му падне без грам грижа. Заспивал ми е прав, доде яде и в какви ли не пози в количката. В колата също спим като пън. Но ела да видиш като дойде вечер и цирка започва. До скоро не искаше да спи сам. Ей спи от 1 час в мен като пън, бутам го-нищо, приказваме - нищо, както тръгна да го отделям от мен и баси незнам какво става и веднага протяга едни ръце и отваря очите. И така няколко пъти на вечер и накрая се предам и легна с него и така. Какво ли не съм пробвала и нищо не помогна докато той сам не си реши в един момент, че може да спи и без мен. Сега е по лесно. Сядаме да се кърмим, като се нацока си заспива ако му се спи, подържа го малко и айде в креватчето. Ако не заспи и виждам че не му се спи го оставям да си пойграе и по късно пак. Нямам нерви да го дондуркам и за това го оставям да му се доспи и тогава. А сам в кравата не иска, оревава блока тук, а аз не издържам да го слушам да реве, лудата ме лови ако ми реве. Та накратко туй , че иначе роман мога да напиша с това спане.

Мечева радвам се че Митето е по добре вече и бравоооо на теб за акция спасение  smile3501 Аз 9 месеца опазих моето диване и вчера го опущих на село баш пред бабата на ММ. Целна се едно хубаво и обелихме нос, ама аз не съм майка на нинЖа кат теб, ти си по тренирана явно. Ша трябва и аз да мина твойта школа явно  newsm53

Не помня какво още исках да пиша, а и бързам да ставам че искам да използвам че диването спи да си обеля тиква да си опека , че мнооого ми се е дояло.

А добре дошла на новата мама. Аде чакаме още  yes

Хубав ден и по късно ако мога ще се доизпиша  Hug

# 522
telly  Heart Eyes когато нямаме зъбена криза давам сутрин и вечер по 1, а когато имаме сутрин давам 1-2 през час, а останалите 4 си ги оставям за вечерта, че тогава е най-големия ад. Спазвам препоръките от листовката и макс 6хапчета на ден през час. Честно казано, до сега не съм давала повече от 5 на ден и то беше само веднъж, но като цяло така ги разпределям през деня Hug
Иначе за заспиването няма какво да кажа аз Laughing моят синко си заспива сам с изключение на зъбните кризи, тогава се приспиваме на ръце /случвало се е през последните 2-3 седмици може би 4-5 пъти/, но като цяло си заспива сам и то само в кошарата Laughing такава да заспи при мен на спалнята да си го погушкам, ТЦ Naughty пъъълен абсурд Rolling Eyes През деня вече спи веднъж за около час - час и половина /максимум/, а вечер спи по около 10-12 часа - като легне в 21.00 поне в 08,30 става
Завиждам ви /малко само/ за слънчицето Blush е, при нас слънце нямаше,  но пък излязохме за кафе   food010
Свате Heart Eyes добре си си поседяла на паркинга, тъй ли да разбирам Laughing
Дученце Heart Eyes знаеш, че палчета за нашите февруарчета се стискат в купом, така че не се тревожи Praynig ще чакаме след това да се разпишеш  Hug
Похвал от мен, пристигна ми секцията и скрина  smile3521 е, разбира се, не може всичко да е прекрасно - хола все още не е довършен, но да се надяваме другата седмица да нареждаме мебелите, че вече съм ей така  Crazy от ремонти и ей така ooooh! от "майстори"

# 523
Момичета още 1 зъбче ни изби днес и вече имаме 5 зъбчета  /2 от долу и 3 от горе/  newsm47
newsm44 newsm68
Не ми позволи да се редактирам, затова нов пост пускам Blush

# 524
  • София
Здравейте!
Днес не знам къде се намирам, снощи Алекс се събуждаше на 10 мин - еми писна ми вече. Имам крещяща нужда от сън  smile3511.
Минах през офиса днес и никой не ми вярва като кажа, че не спя е от Алекс - такова кротко усмихнато дете, ся лъжеш ни  Crazy, иди обяснявай че вечер не е така добър.
Мечева, добре че си с такова чувство за хумор, че твоите постове ме разсмиват много и ми дават сили, мерсаж! Допълвам се: Simple Smile твоите постове не трябва да се четат по време на кърмене - така се разсмях, че Алекс се събуди няма заспиване. А за гърнето права си- няма къде да ходи шинобито, ще се научи!
telly, от три дни давам и Дормикинд заедно с Дентокинд (аз ги давам през десет мин- педито ме посъветва да ги комбинирам и че може), еми няма още ефект, но пък ощеее тая надежда  Mr. Green.
duceto,  стискаме палци, дано вичко да е наред при вас. Аз давам Дентокинд директно и Алекс си го гълта, не го разтварям във вода, иначе педито ми каза, че мога да разтворя дневната доза в 100мл вода и през целия ден да си ги пие, но при нас е неприложимо - Алекс вода не иска да пие.
Elefteria, кажи ми моля те как точно го даваш Дормикинд-а през деня (преди, след ядене - часове ако може и по колко пъти). Аз уж следвам указанията, но не действа и това си е ooooh!
mammaKyti, честито зъбче (щях да напиша със здраве да си го ползвате - толкова съм изперкала вече  Crazy)
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт