Отговори
# 525
Здравейте,да се разпиша и аз набързо.
Принцес права си за Мечева и аз така веднъж,докато кърмя се разсмях,но поне пак заспа.
Стели дано вече да сте излезли от болницата и всичко при вас да е наред!
Мамакъти честито ви зъбче.И на нас ни изби трето,а венеца е така набъбнал,че очаквам скоро поне още 2-3.
за коледната украса мисля началото на декември, е то ще е първата събота, така че и ние май ще украсяваме на Никулден.А подаръци за едната племенница взех вече от tesco,а за другите племенници ще поръчам от sportsdirect тези дни, че декември ще е лудница.А за нас с мъжа ми ще изчакам януари намаленията:)
За приспиването-казвала съм и преди:само на гърда в леглото нашето.Това е приспивателното му,до 5 мин.е заспал.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 18:14 от ani243

# 526
  • Бурса
Мама Къти честито ви зъбче.  Heart Eyes Май не го усетихте много много. Дано все така да излизат и следващите  Hug

# 527
Благодаря ви, момичета Hug наистина не го усетихме newsm78 това и предпоследното зъбче ей така излязоха Shocked
Днес ми се разкриви много и викам я да видя да не е надут венеца -  Shocked айде бе, ш си играем с подути венци - направо зъба вънка  hahaha
Ани Heart Eyes като каза теско - утре ще ми пристигнат нещата на мони и нямам търпение newsm44
А за спортдирект-а преди малко пуснах поръчка за подаръци на мъжа ми Whistling малко футболни неща, че нали е вратар Wink ама туй ще му е подаръка за Коледа за 3 години напред Joy

# 528
Офф тоз моя мъж ще го утрепя значи.Хич не ме слуша,от две седмици буха тук по цял ден,викам му иди на лекар.Спокойно бе,нищо ми няма и миналата зима така бях сам се оправих,всяка зима съм така ми вика..Снощи ставал да повръща,мисли че от храната,не знам,днес отиде на лекар и тя има съмнения за начало на пневмония CryТа утре сутринта на рентген,дано леко да се размине.
Оплаках ви се.
Лека и спокойна нощ!

# 529
Ани Heart Eyes бързо да се оправя мъжа ти, калпазанин, да му кажеш повече да те слуша Naughty
дано не е нещо сериозно Hug лека и спокойна нощ и на теб Heart Eyes
edit: Ама къде сте всички тази вечер Thinking взимам от Мечева дневника и започвам с отсъствията  Naughty
Да не гледате финала на брадъра  Thinking

# 530
Добър вечер Simple Smile Наща мома днес е много сърдита,защо не се знае...Ух на болничките много бързо да се оправят.За спането-ние не се приспиваме,слагам я в леглото и заспива сама,стига да вижда че има някой в стаята.Пък за Коледа 🎄 ще има и за бебето подаръци само дето още незнам какво.Каката ще пишела и за Гери (g) Нещо исках да кажа ама забравих..егн-то Grinning  Ами айде лека нощ 🌃 пък дано да е лека

# 531
Мама Къти, честито зъбче. Ева снощи, ако не беше се разпищяла, хич нямаше да разбера, че и четвъртото зъбче се е показала. Все така безпроблемно да им се показват зъбчетата.
Ани, да се оправя бързо твоя мъж. И другия път повече да те слуша.
Днеска чистих, подреждах и щерка ми овърша всичко за има няма 5 мин. Сега довършва започнатото и очаквам скоро да даде знак за приспиване.
Аз го гледам Бай Брадъра, ама общо взето голяма простотия. И тоя Тачо... Нямам думи.
И нещо, което прочетох одеве във фейсук, по повод коледната украса - нищо не може да украси празничната трапеза, така както пиратка в салатата  #Crazy  newsm78

# 532
Елинор Heart Eyes няма да ни е нужна пиратка в салата  Laughing с малките ни февруарчета ми се струва, че ефекта ще е същия Joy
И аз го гледам ама мега тъпи тая година, гледам ги щото трябва да се гледа нещо, но много се изложиха ooooh! ама и ся ги гледам де Whistling

# 533
Кътева, честито ви зъбче Hug Дано всичките така неусетно да избиват Praynig

Принцеске, дормикинда го давам когато се сетя, общо взето гледам да е един час преди спане. Първите два дни давах по 2 хапчета за целия ден, ама после реших, че щом е приспивателно требе да се дава преди сън newsm78 Та спим по 2 пъти на ден и го давам 30-60 мин преди да легне и вечер  преди да легне го давам пак около час. Така се старая да го давам, ама някой път забравям и не е час, ами 2 мин преди да легне Embarassed Това значи и че е един час преди храна, защото тя яде и ляга. Не знам дали е правилно, само знам, че откакто го давам малката започна да спи. Най-много веднъж-два пъти да ми промрънка през нощта, но почвам да я галя по главата и пак си заспива. А преди ставахме, дондуркахме се по два часа, пеехме си песни и какво ли не ooooh!

Елинор, тва с пиратката в салатата ми хареса Joy ама и аз кат Кътева мисля, че февруарчетата ше се правят по-добре, само малко достъп им требе и готово.

Оф да ви кажа днес реших да правя един сладкиш. Тамън счупих яйцата и Викторка реши, че трябва да ми пречи. Почна едно мрънкане, дърпане за крачолите, щото съм и дала "Свободно", та си джитка навсякъде и ме лови за панталоните дърпа ми ги и аз естествено веднага ставам секси...по гащи Flutter после се чудя що комшията отсреща са отрови от цигари днеска, а той ми гледал гащите. Тва ми го сподели докато разхождах малката след обяд smile3555, отплеснах се...та мисълта ми беше, че и дадох един банан та да спре да ми сваля гащите. Е какво да ви кажа...то банан имаше из цялата кухня, по земята, по печката, по сушилнята, във пералнята, по радиатора... няма изчистване ви казвам. За какво ЗВБ става въпрос? Ако на всяко хранене кухнята ми изглежда така-аз напускам Crossing Arms

# 534
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
'айде, да врътна по едно мухито ..., та "белким" се разпишете  Joy

# 535
Здравейте, мами,

аз не съм много за компания, само искам да споделя какво видях вчера и се ядосах
https://www.facebook.com/TheNaturalParentMagazine/photos/a.19420 … ype=1&theater
вече започват да ме дразнят разни майки дето си мислят, че понеже си гледат децата по здравословен начин, каквото и да означава това, са по-добри от другите. #Cussing out Все едно нас са ни захранвали по ЗВБ или сме яли пресни плодове и киноа и елди и т.н.

Ние и двете сме болни, тя е кладенец за сополи, аз се разкашлях, продриска се бебока от АБ и е една веселба.

Дучето я няма да каже как са минали при шаманите  newsm78

# 536
  • NE
Прочетох ви набързо

Елефтерия Бандитка е Викито. Laughing
Тели На нас ни предписаха Дентокинд-а 3х1 + Камамила 30 CH 3х5 гранулки.
Мама Къти Честито зъбче на Мони. Hug Голям късмет имате с такъв кротушко. Hug
Дуче Мислим ви и стискам палци всичко да е ОК. Praynig
Еленор Много си приличат Евито с Вилито. И ние се приспиваме кърмейки се. Нищо друго не върши работа.
Безобидничка Ако ходим в Добрич ще ги видя тези играчки. И аз харесвам old school коледни играчки. Heart Eyes
Ани Ох такива са мъжете, дано оздравее бързо. Hug Моят мъж така се дърпаше и накрая се оказа с астма и доживот с инхалатор. ooooh! А астмата му е докарана от хубавото гледане от родителите му. ooooh!
Копче Според мен детето само преценява какво му харесва да яде. Peace Не отричам ЗВБ, но при нас не се получава. Peace

Много мами са се записали за картички и съм много щастлива. Heart Eyes

# 537
  • Бурса
Голямо затишие тука  Thinking

Чудя се с какво да си пия кафето сега като няма за четене  Grinning Айде момичета драснете по някой ред, че липсвате  Hug

Дуче стискаме палци и чакаме да кажеш какво стана с шаманите.

Копче и аз се ядосвам на крайни мнения. Специално на снимката са показани като лоши готовите каши, защото се губели ценни свойства на зърното, НО пък те са обогатени с допълнителни витамини, калиций и др. така че аз абсолютно не ги отричам. Аз съм за баланса - да се комбинират готови бебешки храни и домашно приготвени. И двата вида си имат своите предимства.

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 538
Здравейте на всички!  Hug

Тели, Принцеска, аз давам едно дормикинд преди последното хранете вечерта, а дентокинд давам 1-2 пъти през деня пак между храненията, ако я болят, давам и 6-те, както пише на листовката, по едно на прием в малко водичка или сокче, пак се старая да е между храненията, защото хомеопатичните по принцип имат най-добър ефект така.
Злати, честито ново зъбче! Simple Smile
Скрит текст:
Поседях аз с малката, че ММ придружи баща ми до една болница и затова, ама поне малко видяхме от Плевен, че Раличка не беше ходила. Simple Smile Не че нещо разбра, ама да се води, че е ходила.  Mr. Green
Ани, Елинор, честито зъбче и на вас!  Hug Множат се зъбките, а при нас са си нула.  hahaha Ани, да се оправя ТМ и да сте спокойни всички!
Стели, Дуче и аз се надявам всичко да е ОК при вас! Очаквам хубавите ви постове!  Hug
Елефтерия, много ме разсмя с това с гащите, да знаеш!  Heart Eyes Аз се учудвам на себе си как съм станала по-апатична към омазването на дрешки и всичко... Преди направо откачах, сега съм пълен непукист. Чудя се дали да не сменям професията като съм изгубила така стриктността си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз снощи писах, писах и накрая поста ми го нямаше  Sad

Мечева Направо ме умори от смях. Даже ММ ми вика "Ти наред ли си "  Joy

Къти Еленор Всички зъбки да ви излизат така Simple Smile

Стели Дано всичко минава бързо и да сте си у дома, че от дома няма по-хубаво Simple Smile  Praynig

Копче Бързо да се оправяте  Praynig

Елефтерия Йоана ми дърпа блузата и след това сутиена и вика ТАТА, да не би баща и да е забравил на мама сисите Simple Smile Вики явно иска да покаже на всички мама колко хубава фигура има  Wink Laughing (щегувам се да не се обидиш)

Ние вчера бяхме на погача и Йоанка много се забавлява и си игра с две малко по-големи дечица. Направо не можах да повярвам колко много време издържа без сън Simple Smile
А като стана време за сън, от това успиване май ще трябва вече да си взимам успокоителни, че поне по веднъж на ден изпадам във вътрешна истерия Simple Smile Направо благородно завиждам на всички, чиито деца заспиват сами Simple Smile

Това от нас за сега. Мама започва да учи докато детето спи, че има още 2 изпита от сесията Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт