Отговори
# 540
Юхууу, здравейте, мафия Heart Eyes
Днес късно се включвам, амаааа пристигнаха на Мони дрешките от Теското и съм мнооооого много доволна, пристигна ни и костюмчето на дядо Коледа и вече си имаме всичко за зимата /без ескимосче, ама и това ще вземем/ Laughing много съм доволна от покупките.
Ето ги, ако някой иска да ги види:
Скрит текст:
http://www.clothingattesco.com/nightwear+slippers/f+f-3-pack-of- … its/invt/kb423277
http://www.clothingattesco.com/trousers/f+f-fully-lined-chinos/invt/km422447 - тези ги взехме и в бежово, но вече не са налични - много яки Crazy
http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/f+f-high-top-boots/invt/km423113
http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-daddys-moustach … irt/invt/km423078
http://www.clothingattesco.com/knitwear/f+f-v-neck-jumper/invt/km422450
http://www.clothingattesco.com/knitwear/f+f-horizontal-striped-j … per/invt/km422429
а костюмчето на дядо Коледа го взех от продавалника 2ра употреба УЖ за 6лв, а то чисто ново- явно само за снимки са го обличали - дори не е прано Laughing
И така, дано да се размърда малко темичката.
Аз от днес съм на хранителен режим и ще ходя да бягам и да тренирам у дома, че ми писна да съм СВИ /съкратено от свиня Laughing/ искам да съм си пак 52кг Sad и знам, че няма да стане докато не се взема в ръце, та... КРАЙ! ЗАПОЧНА СЕ

# 541
Здравейте, мами!
Честити зъбчета, на зъбоимащите Grinning Все така леко да излизат.  Hug
Дени, ела душко, кажи кво каза баш-шаманката! Искрено се надявам всичко да е наред!  Hug
Абе аз много работи щях да пиша, ама, нА, ся изключих.
Сваоhahaha опасна таз Викторка Grinning Да е жива и здрава. Моя само в пазвите гледа, гащи не сваля. Ама до сега не е подминал ничия пазва... Нали и той като майка си е Мара Подробната.... Peace
КопчИ, да се оправяте бързо. Ку не, вместо картичка, ша взема да ти пратя на ба'а Пена от "хомЮпатията"  Whistling Ш' са напрайш чисто нова с тоз илач! Гаранция!  Peace
Мамо, бравос за покупките  Hug И за начинанието с бягането. Аз просто не виждам вариант да ми остане време и за това...  Rolling Eyes Ма и не пращя от желание, да си призная... Само на приказки имам мерак, ма всяка свободна минута, гледам да положа телесата хоризонтално, и да придремна 20-30 секунди Grinning Blush
Ани, дано ТМ се оправи скоро. Ку не, напляскай го. На голо дупе  Joy Да видиш как бързо ш'са опрай Grinning  Blush
Sahasrara, мерси, душа, че си поздравила Б.Сл. от мен, чи ши я видя чак догдина. Ама тая година вече бях там веднъж Grinning Отчела съм се Grinning  Hug
Безобидничка, ма право Ф срЪцето ма уцели с тва мохито!   bouquet
Абе, Герито дей?  newsm78
Тачито довечера шса разпише вероятно, чей работна днеска.
И все още не помня кво щях да пиша, ма карай. Шса сетя по някое време.
Ся ше ходя да запретвам ръкавите и да манджоря нещо, че довечера съм мома. Моя е нощна. И шса ширя сама на лИглото  Peace
Апа тва мойто шиноби са скъса от сън  newsm78 Требваше преди час да яде... то спи. Тва вече почва да ме притеснява, ма мой да се е уморил, явно и на него му свършват батериите някогаШ...
Айде, фиууу, изчезвам като мъгла.... Ама след малко, че ся ма мързи баш като мъгла да изчезна... За тва шса затътря към изхода....  hahaha

# 542
  • София
привет и от мен Simple Smile.
Нещо днес вярно сте много кротки. На какво ли се дължи това  newsm78. Най вероятно е затишие пред буря и кат се развихрите сега ей ги вна едни 30-40 отговора за 1-2 часа да си имаме за четене после да не ни е скучно  Laughing

Това с храненето не знам и аз вече како да коментирам. Има майки де са луди на тази тема и само май се чудят как да подлудят и другите. Следя аз и темата за захранването и там пък какви абсурди има, направо не знам. Добре че не им се втелясвам много, щото ако седна да се втрогвам много и да следвам всякаквите щуротий трябва да захранвам до 1 клас и детето да не яде нищо купено, абе ако мое направо да го туря у един аквариум и да му пущам от време на време некоя киноа и ако имам домашно пиле  Joy.
Аз като цяло нали се стремя да го храня здравословно и да избягвам вредните неща, но се замислям тези дни върху това че ето аз готвя, купувам некви киноа, амаранти и тем подобни щуротий . Моя кога яде, кога не че е малко каприз и с какво моя е по добре от другите деца тук дето ядат само бурканчета и майките им не се втрогват за нищо. Моето с нищо не е повече станало от техните. Техните ядат и ушите им плющят, а моя го гоня по 1 час с лъжицата и само ми капризничи.
Та кое е правилно вече незнам  newsm78. Да гледаш уж здравословно или да караш ей тъй без много да го мислиш, че в едно имало захар, в друго сол и тинтири минтири  newsm12.

Елефтериа и моя така се научи да идва  и да ми дърпа гащите и полудявам  Joy. Седна да готвя и като му писне и дойде и ме дърпа. Мислех че само момчетата са така на мама за полата, но се успокоявам че и момите правят така  Joy

А пък за ЗВБ на мен ми върши работа от скоро, защото като мрънка и му дам я солета, я банан , коричка хляб или бисквитка и той си ръпа и си трае поне 30 минути. После верно редовно мия и него и проходилка и дрехи и всичко, ама поне свърша няква работа. Само с банана много се омазва , та чак и от косата му вадя банани  ooooh!

мама Кътиии честити ти покупки. Много са ви убави.
И аз се чудя на Влади какво да му взема за Коледа, нещо коледно ми се ще и да го снимам, че нали му е първата коледа. Елха не правя и не мисля да правя тази  година. Нищо не разбира и не ми се прави. Догодина като е по голям ще видя да правим заради него нали.

айде лек ден от мен  Hug

# 543
Чакам Дученце да се включи, стискаме палчета още Praynig
Мечева Heart Eyes много ми е гадно с тези кила
Скрит текст:
и то даже не е от килата /не, че са малко де ама../ ами съм много отпусната ooooh! вчера мъжо ме снима с Мони - ами то свиня бе сестро - едни ръце /ееееей таквис/, един  гръб /като на баба меца/ абе... грозна работа ooooh! И като си видях снимките от ктъщенето на племеницата ми 2012 и лошо ми стана и си казах край Crossing Arms не ми е комфортно.
Напоследък и  luvbed избягвам, просто не ми е гот да ме "люби" така моя мъж. Чувствам се некомфортно и ме е срам от себе си, ако не се взема в ръце ще стана някоя комплексирана леля, а съм на 25 само  Cry
Оплаках се, дано ми олекне и на душата и на кг-мите  Joy
Радвам се, че ви харесаха покупките момичета и аз съм много хепи Hug
Гери Heart Eyes еее как тъй няма да направиш на детето елха, нищо, че не разбира, нали ти разбираш  Naughty шегувам се, ти си знаеш най-добре Hug

# 544
Къти-честито зъбче и покупки-разкошни са!  Heart Eyes
За килограмите-аз в момента си се харесвам,ама какво от това,като нямам мира от малката денонощно и с ММ почти не ни се отдава възможност за  luvbed !!!!! Ще си наваксаме някой ден,когато стане на 18!  Mr. Green
Аз съм от майките,които дават предимно бурканчета и готови каши-убийте ме с камъни!  Joy Ми докторката така каза и на мен като ми е изгодно така се съгласявам!  Laughing Гледам да не давам нищо с добавена захар и сол,но от време на време ( в името на разнообразието ) и това се случва!  Crazy
Бързо оздравяване на всички мами,бебоци и татковци!  Hug
Ние днес бяхме на ДК-пак не ни биха третата хепатитна ваксина-нали сме с температура всяка вечер от няколко седмици вече,а и сополи  си имаме...  ooooh! Накрая ще се окажат излишни тези първите,дето ги бихме,защото ще изтече давността!  ooooh! Нямам идея какво се прави в такива случаи...

# 545
МамиК  Wink много яки дрешки си избрала за Мони Flutter
Ируканджи, кви манджурляци ще изфабрикуваш, че ги мъдря и аз, ама хем ме домързя да шетам, хем не знам и кво Whistling ми всеки ден нова манджа за нас, за малкото (пък то като се е разялооооо  ooooh! опитва и туй то, на мама гурме-дегустаторчето) и днес вече съм в творческо-кулинарна криза Crossing Arms
Все забравям да се изкажа относно зъбите - аз нищо не давам, ми вижда ми се излишно, зъби нямаме, не знам понякога от какво мрънка и е неспокоен, може и зъби да са, ама може и просто щото му се спи, пък не ще - ей, тва е голям феномен при мъниците - спи им се, ама не щат, и резултата: пищене Shocked
другото го забрайх квото трябваше да напиша, после пак Mr. Green

# 546
Ехо! Здравейте, моля!
Не съм ви чела от ден-два, но искам да ви споделя една оферта. Замислихте ли се за коледни фотосесии на бебоците вече? Ако сте мераклийки като мен фърляйте едното око тука:
http://evgueniajoujouphotography.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1 … 1%8A%D1%86%D0%B8/
Ние се записахме за другата седмица (не можах да звънна първа и ще си платим, но ... цената е доста добра) и като се наснимаме мога да ви споделя впечатления.
 Hug

# 547
  • NE
Гери Темите за кърменето и захранването съм ги игнорнала напълно. Моето диване си има свой план и изпълнявам. Laughing
МамаКъти Къде се видя пък баба Меца. Ела да те гушна. Hug И аз съм много доволна от Теско. Даже имаме като вашето пуловерче и същото в тъмно синьо и зеленко. Heart Eyes
Аз сега пуснах поръчка покрай един уникален коледен пуловер от mothercare, та ще дам отзиви. Peace
Бизи И ние сме така. Crazy
Лимонка Много се точа за коледна фотосесия, но ще е направена от таткото, че пръсна сумати пари за един 5 кг обектив, а аз обичам да си ги пипвам после с моето виждане фотосите. Peace

# 548
Ойй, искам и аз фотосесия пък...и нашия тати снима и се гъзурчи с часове над фотоапарата, ама аз искам профи.
А искам и календари да направя с малкото, да дам на баба-дядо-леля-вуйчо и т.н. роднинските части. Ви еще правите ли календари?

# 549
Здравейте и от мен!  Hug
Поразходихме се днеска малко с девойката, че то само вкъщи стои ли са!?  Tired

Тя, Дучето, май писа, че ще липсва 2-3 дена  newsm78

Елефтерия, Вики е показала нагледно с банана защо не са ни необходими пиратки в празничната салата. Стига ни по едно палаво февруарче. Даже може цяла кутия пиратки да заместят. Иначе и мойта девойка обича да ми дърпа гащите, докато се мотам из кухнята. Ама аз ги връзвам здраво да не ми ги сваля  Laughing

Бизи, и мойто дЯте като твойто дЯте, предимно дегустира.

Разби ми всичките планове за захранването. Пробвах я й с ЗВБ, да бе да! Не се получи! Размазва всичко супер успешно, нищо не слага в устата и после аз чистя след нея.

Мама Къти, с готини дрешки се е сдобил Мони. Аз на Ева предимно от Англия и поръчвам дрешките, повече ми харесват, а и по-изгодно ми излиза. Успех с хранителния режим и тренировките! На мен ми остана само едно шкембенце от бременността, ама в момента, нито имам воля, нито време. То на мен ми трябва и стимул, какъвто в момента нямам. Много съм се отпуснала нещо  Embarassed А пък и от време на време като ми прикипи обичам да се угодя с нещо вкусничко  Embarassed

Професионална фотосесия на Ева мисля да й направим за рождения ден. Леля й има хубав фотоапарат и се справя доста добре с обработването на снимките, така че тя ще прави коледната фотосесия.

# 550
bizi  Heart Eyes и моята идея е такава - Коледна фотосесия за първата Коледа на Мони и големи и малки календарчета за роднините ни Heart Eyes
Флауърче Heart Eyes аз ще дойда да те гушна, ама само ти ще ме гушкаш, че аз ако те гушна и може да те смачкам Joy гушшш Hug ама мецанка съм си де Crossing Arms
Мерси много за Теското - наистина съм очарована от качеството Heart Eyes
Лимонке  Heart Eyes чакаме да кажеш после как е минала фотосесията Hug аз харесвам работата на един ямболски фотограф, та трябва да се обаждам скоро да си запазим час Flutter
Елинор  Heart Eyes моето не  е от бременността, а от свинщина Naughty 2 месеца след като родих бях 60кг и изглеждах чудесно, нооооо... прибра се мъжа ми от мисия /ти си по-нова, но мъжа ми го нямаше за раждането на Мони и се прибра чак юли месец от мисия в Афганистан/ и ... прибра се мъжа ми от мисия и аз се успокоих и като почна едно надяждане Shocked и сега гоня 70 Shocked Blush малко прасенце съм, като се има в предвид, че съм 163висока  Laughing дебелогъз трол ви казвам, нооо скоро няма да е така Laughing

# 551
Къти Много готини дрешки, а за начинанието направо шапка ти свалям  newsm20 Аз след като родих и си станах пак същите килограми и с нормален корем ( 59), но гледам че сега 10 месеца след това съм качила и то не толкова килограми, колкото мазнини и то на корема  #Cussing out ще трябва да правя коремни преси, но кога  ще стигне времето та да остане за тях незнам Simple Smile

Бизи И ние ще правим календари Simple Smile

# 552
Споделете за календарите - на фирма ли ще поръчате да се изготвят, или..?

# 553
Ей, сега за календарите пак ме запалихте. Аз одавна си го мислих, ама ММ каза, че било много комерсиално и малко се отказах. Ама пък баби, дядовци и т.н. ще се радват. Сега ще видя някой  сайт аз да си ги направя и запрятам ръкавите Grinning

# 554
bizi аз тук в Ямбол "работя" с едно фотостудио. Под "работя" разбирайте, че каквото ми се налага в тази сфера все при тях ходя и съм много доволна, та там ще дам за изработка на календари /малки и големи/.
Елинор прав е ТМ, че е доста комерсиално, но пък бабите и дядовците, че и лелите и сваковците ще се радват - ей ти подарък за Коледните и Новогодишни празници Rolling Eyes
nelli90 болна тема ми са кг-мите. Преди години бях 75кг и с много труд, воля и усилия стигнах заветните 52кг и сега ме е яд на себе си, че позволих да заприличам отново на "нищо" ooooh!
Стискайте ми палци Laughing

Общи условия

Активация на акаунт