Отговори
# 555
Мами  fingerscrossed и те разбирам на-пъл-но. И на мен ми е мнооого криво, че така се изоставих, но като спра да кърмя трябва да се взема в ръце newsm78

Пълен лаик съм в обработването на снимки и освен че знам как искам да изглежда календара друго не разбирам да си направя сама. Вероятно и аз ще опра до услугите на студио да ги захлебя за празниците    33uu

# 556
Здравейте,
Аз да се включа да не остана по назад.... От няколко дни насам ме гони мисълта да взема количка, която да е по-лека.... Гледам в продавалник и харесах една на Mamas I papas... Някой ползва ли тази марка? Аз сега съм с Куини Спиди Джогър  и ми окапват ръцете направо, докато я сваля от колата, а днес в една дупка замалко и аз и беба да паднем... Но ме обхващат едни аналитични мисли дали има смисъл за зимата като дойдат преспите и пак ще си карам със старата...
Колкото до кг, аз сега съм 48 колкото и забременях, но мъжът ми ми купи пътечка и щом беба заспи аз се качвам на нея и един час тичам.... Няма делник, няма празник... Упоритост му е майката!  Много ме мързи понякога, но ако не се харесвам ще ми е много по-тежко!... Гледам да се храня здравословно, но не се вманиачавам, може да се каже, че ям разделно, защото мъжът ми се храни така....
МамаКъти, супер дрешки! Особено блузката с мустака...Simple Smile
Болните да се оправят веднага!:)
Аз отивам, че дребното е във вихъра си!

# 557
Момичета,а как държите облечени бебоците вкъщи?  newsm78 У нас е 23 градуса и ме е страх дали не навличам малката твърде много,но пък коридора ни е от мрамор,в едната стая е по-хладно,а тя постоянно обикаля и ме е страх,ако не е облечена...

# 558
Сватя, честити прекрасни дрешки! Особено ми харесаха обувчиците и гащеризончета!  Heart Eyes За кг-те си си права, и аз се ядосвам и затова си ходя и на йога, както и преди да родя (добре, че в Своге има), ама бавно стават нещата, бавнооо - по-добре изглеждам откъм корем, ама ни едно кило не съм свалила.  ooooh! Наистина си трябва търпение и упоритост.
Съни, аз го държа нашето бебче по късо ръкавче и дълго панталонче или с гащеризонче. При нас е 24-25 градуса и не искам да я прегрявам.
И аз мисля да правя календари. Знам, че е комерсиално, ама за бабите това не е от значение. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
  • NE
Доколкото разбрах много майки са доволни от тази агенция http://piksi.bg/, а и имат програма за създаване на календари по собствен избор. Пращам им директно и те ти ги пращат с куриер. Удобна работа, но мен не ме кефи. Аз съм намислила да си направя картички за Коледа със снимка на Вили. Имам се с photoshop-a и ще видя как ще стане. Peace
А за фотосесията ... ММ ще се съгласи да направим само ако един негов приятел се върне от Боровец, който е добър и има много чираци с които работи. Иначе със съвети от youtube стават супер снимки и в домашни условия, но май искам някакъв готин декор. Whistling
Съни Ако сме запалили парното си го държа с тениска с дълъг ръкав и боди с дълъг ръкав, иначе слагам или елече или пуловерче. Peace

# 560
От честитки за Къти забравих да се похваля и ние какви обувчици взехме за малката от ВУ - височки до глезена на Ecco за 6-7 лв. излязоха. Simple Smile
А уикенда като си бяхме до Враца при нашите и двата чифта баби и дядовци, се натоварихме с една кола неща за Ралица - тикви, настъргани ябълки, компоти, тиквички, зелен фасул, грах... сега до края на годината няма да ѝ купувам ни-що. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 561
Флауърче щом можеш и ако имаш време да се занимаваш що не си ги напрайш сама  newsm78
Аз ако могаааааа Whistling ама като не мога ще си платя, не щот много пари имам, ми щот няма как
Иначе агенцията е интересна, разгледах и ще запазя сайта за всеки случай  Hug
Не знам колко градуса е у дома, нямам стаен Т, но е около 22-23градуса. Обличам го с боди с дълго ръкавче и блузка с дълъг ръкав. Понеже в кухнята не пускаме все още отоплението, ако сме там му слагам една горничка на анцунг без да закопчавам ципа Rolling Eyes
Свате, честита придобивка и на вас и честити "зимнини"  Hug да си ги хапва Рали с апетит Heart Eyes
edit:
Момичета, /към тези, които ми изпратиха идеи за заглавие на следващата тема/ моля да ме извините, но направих една глупост  Blush изтрих си съобщенията /сутринта/ уж да ги поизчистя, че бяха много и сега нямам предложенията Sad
Много моля да ме извините  Praynig и да ми ги изпратите отново за да направя анкета и да се избере име за темата ни.
Напомням, че всяка мама може да се включи с идея за име на следващата - Коледна тема и също така очаквам снимките ви на "Татко и февруарче"!

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 18:44 от mammaKyti

# 562
Добър вечер,

Честити зъбки и придобивки Simple Smile
Кътева мустаченото боди е върха, жалко че не съм го видяла да поръчам, че нашия тати сега е с мустак Simple Smile

Много ми е успокойтелно, като прочета, че не само мойто диване е член на клуб гурме Simple Smile днес с вечерята ще й е съберат 100 гр храна евентуално 120. А аз за кого готвя...

За коледната сесия, се записахме при Калина ме снима, ама не знам дали ще оздравее, за да отидем Sad Иска ми се и на мен някой друг календар да направим, ама ще видим от къде снимки. ММ ми подари професионалвн фотоапарат за раждането, ама 9 мес нема кой да го разучи...

За кг, не ми говорете, качих 18 и като родих бях 90 #Crazy сега с кърменето съм стигнала 75, ама толкова са ми увиснали ръцете и тумбака, че ми се.реве. Което обаче не пречи ном стоп да ядем шоколад с ММ (трупаме, че като почне да разбира.малкото да ме ядем пред него hahaha ) Надявам се единствено пролетта полека да сме се отбили, за да мога да.почна некви тренировки и да се сложа на режим.  Praynig

За другото забравих  newsm78

П.С. Ируканджи, прати.малко от илача нема да го върна Simple Smile

# 563
  • София
Добър вечер!
Алекс снощи ме побърка и цял ден бях като ударен самолет. Събужда се, давам да цока, заспива, слагам го в неговото легло и след 10 мин, точно когато се унеса се събужда и почва рев. На петия път си викам ще го пробвам само да го слагам да ляга, защото вече не иска да яде, а само иска да го друскам на ръце. Мацки, честно ви казвам преброих над петдесет слагания  и толкова реввания и изправяния в кошарата и накрая си викам е ми достоен е за уважение при тази упоритост и се отказах и го гушнах. Не знам кога ще спя, но вече се примирявам и се надявам да отмине. Яде по малко през деня и може и затова да иска вечер, но не иска да яде повече и това е. Не мога да го накарам! ooooh!
Elefteria, благодаря ти за поясненията за Дормикинд-а, уж долу горе така го давам даже давам по 3-4, но на Алекс още не му помага.
guerry и аз уж гледам да му правя здравословни неща, но и при нас е
Цитат
Техните ядат и ушите им плющят, а моя го гоня по 1 час с лъжицата и само ми капризничи.
mammaKyti,перфектни дрешки, ти директно ли си ги поръча или използва фирма?
sunny:*kiss, аз тази зима реших, че ще поддържам 21-22градуса в нас, че миналата, когато беше бебе Алекс беше 24-25 и с ММ се изнежихме и каляването ни замина.. Обличам го с боди с дълъг ръкав, блуза с дълъг ръкав, панталон и дълги дебели чорапи или чорапогащник в зависимост от дебелината на панаталончето.
Хубава и спяща вечер!

# 564
Копченце, най-добре като спре кърменето, че да можеш и с някой фетбърнар - аз се върнах току-що от бягане /е, да, днес малко, ама съм загубила тренинг, добре, че парка е до нас, та .../ и съм цялата вир вода. Хем от 30мин бягане сигурно само 15 съм избягала, а другите са вървене и пак съм река Laughing за циците не ми говори ooooh! аз с моят скромен опит с кърменето - 2 седмици - съм чорапена история hahaha викам на мм, ако трябваше като другите мами до 6месеца да кърмя направо не знам  Joy някой ден ако забогатея /а дано, ама надали/ задължително ще ги "пипам" при някой доктор, че... Blush
princess радвам се, че ти харесват Blush чрез фирма и стана много бързо и лесно, а аз мислех, че са големи хамалогии, ама ТЦ. Ето я фирмата, ако искаш:
Скрит текст:
http://www.avadirect.net/grupovi-porachki.html
а това е скайпа им - там става по-бързо и по-лесно avana21
Дано да съм била полезна Hug
Хайде мами, отивам да се къпяяя и да си оправя косата и пак ще дойда Laughing
п.с. мъжа ми сега ме поряза Grinning "хайде бе, още ли не си се изкъпала" - и аз "не, ей сега влизам", а той - "е, хайде де, хайде дееееееее, българските майки няма да избягат"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy "българските майки"   rotfImao rotfImao rotfImao

# 565
  • София
mammaKyti, много ти благодаря!  Hug

# 566
Къти, да кажа пак - това с циците не е от кърменето, а от бременността Simple Smile

# 567
Свате не знам от кое е, ама си трябва професионална намеса Laughing
Къде са другите? Thinking

# 568
Мама Къти, миналата година като ходих на женска консултация, точно пред кабинета на докторицата имаше едно ТВ, на което се въртеше постоянно запис на някво предаване с братя Енчеви. Та в него една мадама обясняваше как единия доктор Енчев й е изваял перфектните гърди. Сега разбирам защо точно там беше поставен тоЗ тИлИвизор (казано по пловдивски).

Копчелино, и аз така се успокоявам, ама някой път ми идва да й изсипя манджата в гърба.  Rolling Eyes

Принцес, на теб напълното ти съчувствам, щото и на мен ми се е случвало малката да ме разиграва така.

За обличането - в нас е някъде около 23 градуса. Малката през деня е облечена с боди с къс ръкав и блуза, а надолу - с чорапогащник и клин, слагам й и чорапи, че само по земята се търкаля.

Сега се опвам на дивана да гледам Хикс  Laughing Фактор

# 569
А за обличането исках да кажа - при нас е 22-23° (уж постоянно, ама някои дни ми е по-топло от други или мен ме удря критическата вече) и сме с боди и блуза с дълъг ръкав и по-плътен клин или по чорапогащник или с боди и анцунг. Ако блузата е по-плътна може и боди с къс ръкав. При нас прпблем е че стълбите са мега студени, а кухнята е най-долу. Спи с боди с дълъг ръкав, пижама и чорапи и е завита с по-дебел чаршсф и памучно одеало. Завита силно казано, щото след третото обръщане е гола, но реших че проблемът си е нейн - не мога да не спя и за да я завивам, може само ако е гладна. Купих зимно спално чувалче, ама тя още ми се поти като се кърмим, представям си с това чувалче какво ще е.

А това АБ много гадна работа - и пишито и акито й смърдят на него Sad то акито ни е като пишито тия два дни, а хем давам пробиотик  newsm78

Лека нощ, аз отивам да се лекувам с едно греяно уиски, че започнах да кашлям и не искам да будя малката и през нощта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт