Отговори
# 570
  • Varna
Здрастииииииииииииииииии! Да не би да рИвети за ta4ito. Тук съм. Слушам Хикс фактора и викам да се разпиша, че два дни отсъствие и вземе Ируканджито да ми спре децките. И пак чак утре вечер.
Честити зъби, дрехи, болните да се оправят- ние овладяхме хремата на Боби, сега се боря с вечерния час на големия- че една Виктория му е изпила мозъка и няма прибиране- от втора смяна ми се прибира в 21 ч., не съм съгласна-ама кой ме пита. Оф, изв.тва е МРЪН извън темата. Иначе пък ме е обхванал един творчески кулинарен ентусиазъм- готвя, та дрънкам -то пити, то кексове, то интересни закуски на Боби.
Сега да се докладвахме- имахме едно "голямо" попадение в гърнето и то нали е пеещо, та взело и запяло. Засега само веднъж, но на бабата не мога да й отрека едно- упорита е, или ината, но всеки ден го курдисва на гърнето по няколко пъти и чака нещо да се случи. Та за това мога да й благодаря, а и за друго, че пак с упоритост го научи да пие вода.
За календарите- може и да ви е смешно, но откакто съм във Варна- вече две години - всяка година пращам на моите родители календар с наши снимки- и аз работя с едно фотостудио тук във Варна- пращам им на мейл наши снимки и получавам баби-календар- с големи цифри и наши снимки да се радват хората. Тази година и Боби вече ще е на календара. Иначе в Ловеч има страхотно студио, където правят всички интересни неща като за годинка, които Мама показа, и мисля на лято като си отидем в Ловеч, нещо да измисля такова по-идейно със снимки на децата.
За градусите в къщи- 19-20 мах- Боби е с боди дълъг ръкав и тънка горна блузка, и само по панталонче- без чорапогащник. Чорапките са едни обикновени, и отгоре тези с подметка, че с тях като щъка из къщи му е най-удобно. В кухнята е леко по-хладно и като хапваме или готвим му обличам елече.  
За зъбките- нищо не давам, само мажа бибата понякога с Пансорал- и толкоз. Тези неща, за котито си говорите -киндите разни/  Joy Joy Joy Joy/ , не ги знам, а и не искам и да се запознавам с тях.
За кг- доволна съм от себе си, че на тази възраст за 8 месеца си върнах кг отпреди раждането и си влизам успешно във всички дрехи. Никога не съм била слаба, но с тези кг в момента се чувствам добре, а и не мисля, че мога да сваля повече. Остана ми обаче коремче и знам, че трябват мнооого коремни преси, но..... А за другото- като мама, която не е кърмила, засега още не им действа гравитацията и изглеждат добре, даже май по-добре отпреди  Embarassed Embarassed
Дали изтървах нещо-  newsm78 не мога да се сетя повече. Изчезвам, че има още задачи за вършене.
Лека нощ от нас!

# 571
Йо, български майкиrotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm44
Кво прайте бе Grinning
Aз днеска цяааал ден рахат от малкото имах. Шинобито днеска реши, че много ще обича баща си, и му се лепна за г*за. И аз щракам с пръсти... ама не! Ошетах си къщата като хората, разгеле.
После малко спа, изпратих го моя да изкарва милионите, изкъпах нинЖата и ся съм си сипала един домашен илач. Да са лекувам превантивно от грипове Grinning Grinning Grinning Своего рода - имуностимулация си прая, демек Grinning  Blush
За обличането - аз го държа по боди с дълъг ръкав. Слагах му тениска отгоре по едно време, ама то шинобито лудо, на едно място не стои и само се поти. Ми на мен ми омръзна през 30 мин да прайме упражнения за глупаци - облечи, съблечи и го пуснах тъй, само по боди. Нека щъка, дан са пОти. И долнище от анцунг, примерно, Тва ританките ги забрайме, щото много ги събува. Все ги дърпа отдолу, докат не ги изуе до коленете. От там нататък, нема смисъл да казвам. Сега само чорапите събуваме. Иначе в стаята Т варира между 22 и 24градуса (24 като го къпя) Абе, калено е шинобито, нема грешка. Ми тъй де, той нинЖа ли е, или Мин... същото де. Grinning Ма ние с татю му мръзнем, щот сме топлолюбиви. Ма свиква се.
За яденето - ма не бойте се, бе, български майки (тва станА голем лаф, усещате ли  smile3521 ) нали знаете, че и ние не сме от ящните. Напоследък даже хич. Яде напоследък 4 пъти на  ден (вкл. и нощното хранене), и то колкото да оцапаме лъжиците  newsm78 Едно пюре го ядем три 3 дни, само ше ви кажа. Ма вече ми е все тая. Квот иска да прай. На сила не мога да го накарам да яде.  Crossing Arms
За календарите - ми аз не мисля да правя. Който иска, има фейсбук, нека го види. Пък. Нема се занимавам и с тва. Фотосесии си му праскам от както се е родил Grinning Имам 90ГБ негови снимки на компа Grinning Grinning Grinning Фотошопа ми е голяма любов и на мене, ма се позабрайхме в последно време, щото... няма време. А едно време бях любител фотограф, и конкурси е печелила кака ви... Мдаа, и ако не бях толкова стисната, ся можеше да ми гледате снимките в някое списание за животинки... ама йок Grinning OтплеснАх са.
За циците - ИСКАААААМ! Искам си циците обратно  Cry Нали ви казвам, хубаво, че едно време съм се снимала повече, че после като гледам снимките, и да се сещам, че са ми били НАД кръста, преди години...  Rolling Eyes Е, не че сега са под, ама след време... реве ми сА!
Така, изказах са по всички въпроси май.
Ам'чи Elefteria дей? Ми Тачитоnewsm78
Хм, ся ши грабна дневника и ш'плювна на молива  Naughty
Хайде, български майки, отивам да се доимуностимулирам. После ку ме търсите - под масата мой да съм, евентуално.
Наздраве и лека!  Hug

# 572
За дрехите и обличането - също тоже сме кат нинЖата Митак: у дома държим 22-24градусите, малкото щъка по боди дълъг ръкав и клин и чорапки или направо чорапогащник ватиран от тези дет уж не се пързалят, че иначе прай йога пози и шпагати Mr. Green

За календарите - писах едно запитване тук на Мания (в Студентски град), те са ми правили преди етикети за вино. Може да измислят нещо сносно newsm78

За цицораните - не щем да се изказваме щот..тъй... Blush то е ясно, щом от килата не съм доволна, няма как да съм щастлива и с балкона си, ама ще видим кога ще се вкарваме у релси Flutter

Ади болничките да оздравяват че идат празници. Измъкнах елхата, апропо  Crazy чудя се къде да я бодна, че малкото ще я хареса за постоянно Rolling Eyes

Лека и сънена нощ на бебчовци и мами Sleeping

# 573
  • София
ади и аз като за последно да се разпиша  и отивам да спя.

В къщи е около 22-24 градуса. Малчо е с боди дълъг ръкав, елече и долнище. Сега съм сложила едни търлъчки , но нещо се хлъзга много с тях , та ще видя да си оправя пантофите (че много се скапаха лепките) и ще му ги сложа тях пак май.
Спим само с пижамка от тези целите и с едно одеялце. Все се чудя дали да сложа и боди , но така си спи от доста време и нищо му няма. Ама май няма да е лошо да почна да слагам едно боди с къс ръкав май  newsm78. Чувалче много се чудих да взимам ли, но със сложните ни приспивания не знам как да го сложа в този чувал после.

за балкона- ми аз нали преди бех 50кг (168см съм висока) с дрехите и обувките  Joy та преди балкони много нямаше, но поне бяха стегнати  Laughing. Сега са тамън и мноо си ме кефят, ама на дали ще ми останат тъй като спра да кърмя. Мислех да си ги снимам кога са пълни с кърма и след време като забогатея като мама Къти  да ги покажа на некой доктор и да ми ги нагласи тъй  Joy.
С килата бивам горе доло. Не ща да стана пак кльоща като преди, но имам нужда от малко спорт и да прибера корема, който незнам защо не иска да ми се прибере.

а с това ядене незнам. Днес бяхме на дегустация  ooooh!.
НЕще купени пюрета. Неще и повечето готови каши. Сутрин е супер капризен и вече незнам какво да му давам сутрин, че да има разнообразие.  Не може да ядем едни и същи каши всяка сутрин.
Дайте идей за закуските, да са сладки задължително и да не са с готови пюрета, че не ги ядем много.

айде изчезвам аз, че вече едвам гледам , хващам пътя за спанчевци smile3524
спокойна нощ на всички български майки и бебоци  Hug

# 574
Добро утро мацки Simple Smile Какво ли му е доброто де....от вчера Гери е с температура 38.Днес сме на консултация и ще видим какво става  newsm78 Почти цяла нощ не съм спала Sad Не помня какво щях да казвам ама за обличането-в нас е топло и седи само по боди с дълъг ръкав и тънко клинче с чорапи.Амиии приятен ден

# 575
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, мацки  Hug

За обличането: боди с д. ръкав, чорапогащник и пижама Simple Smile Ей, от тоЗ модел.

Уф ... от сутринта средната е с ларингит ... Кашля "лаещо", спада й гласа ... Почнах с илачите, чух се с ЛЛ ... Дано да не се пренесе и при дребната  Praynig

Лек ден!

# 576
  • NE
Добро утро и от нас!

ММ пък ми вика все "ще ти забраня достъпа до маммата, а лошото е че може" Laughing

Безобидничка Бързо да се оправя средната. Praynig
Гери Уби ме. hahaha И аз преди бях с малък, обаче стегнат бюст, а сега ... ужасТ. ooooh!
Тая някакви надежди за подобрение след кърменето, ама толкова стрии имам, че нищо няма да е същото. Tired
Тачи Моля те дай ми акъл как да направя пшеничен грис. Praynig Я препоръчай също някой добър фотограф от Варна. Praynig

Аз календари няма да правя поради простата причина, че живеем с едната баба, лелята идва да види Вили всеки уикенд и я спамя с негови снимки на работа, а другите баба и дядо ... не ми е минало и нищо няма да видят. Crossing Arms Впрочем вече и секнаха мераците им да го виждат, което ме устройва идеално. Grinning Малкото се размрънка. Днес ще му диря гърне, пък да видим как няма да го оценим. Laughing

# 577
Добро утро!
за обличането-аз не го навличам много,че все се поти,едно боди с къс ръкав,боди с дълъг ръкав,чорапогащник и анцуг.
за календари,аз споменах,че ще правя.
Снощи не спахме добре,рев голям,а аз имам такова адско главоболие и съм супер отпаднала днес.Май ще мързелувам днес.
Момичета исках да ви кажа,докато не съм забравила този петък в Хиполенд има 25% намаление на всички стоки.Може и онлайн да се поръчва.
Ами друго не се сещам..

# 578
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... мислех вчера да отговоря на едно питане ... и забравих  Embarassed

ksiela, до 6-тия месец на дребната бях с Куини Спиди, после от Продавалник си купих Чиполино Перфекта, заради - това, че коша може да се обръща на двете страни, има голям багажник, дръжката се удължава, гумите са големи, като на Спидито, но не са помпащи се ... Сега - такава не ти трябва, защото също е 11-тина кг., а и трудно се побира шасито в багажник, а и дечковците са вече по-големи. Аз смятам да я пусна да я продавам след 2-3 месеца и да си взема лятна количка ... Снаха ми лятото си купи нова Мамас и папас и я ползва точно 3 месеца и сега я е пуснала за продажба ... Много беше доволна, но и аз не знам, защо я купи като малкия беше на 2 и 1/2 и за тези 3 месеца я се е возил 10-тина пъти в нея, я не ... Ако не я продаде ще я ползвам и аз, защото също ще си търся някоя 2-ра ръка ... Иска да ми я остави, но като знам, че само брат ми работи, а няма да ми иска парите да я купя, съм й казала да си я продава и да купи нещо, от което има нужда за децата ... Та, така ...

# 579
Добро утро и от нас!  Simple Smile
Безобичдничка-дано  бързо се оправите!  Hug
Къти-това с българските майки много ми хареса!  Mr. Green
Тази нощ малката ни направи "диви и щастливи"!!!  Laughing Буди се 100 пъти и реши,че в 4.30 ч. е време за купон и до 6ч. сме се разнасяли и приспивали...Трябваше днес да я водя да даваме кръв и урина,но сутринта просто ми беше лошо от недоспиване и го отложих за утре!  ooooh!
А за обличането за сън-малката има няколко чувалчета,но напоследък нещо я дразнят,защото като се събуди през нощта не може да се разхожда с тях (мъчи се да пълзи като гъсеница  Joy),от това се разсънва и става ужас,та реших проблема с една ватирана пижамка на H&M ,която играе ролята на чувалче,а същевременно малката може да се движи с нея!  Crazy Жалко,че взех последната бройка и повече нямало да им карат такива-щях да и купя поне още една.
А относно количките и аз щях да ви питам-от коя възраст се заменят с тези летните?Аз мисля да изкараме зимата с нашата и ако все още има търговски вид да я продам напролет и да взема някаква съвсем лекичка...  newsm78 Влюбих се в цветовете на тази Cosatto!  Crazy
Скрит текст:

# 580
  • Varna
Феичка, ще съм бърза- 120 мл. вода/ 1 супена лъжица грис. Боби като прилични количества правя 240 вода с 2 л.грис и добавям плод, или плодово пюре. Слагаш на котлона и на бавен огън бъркаш, като се сгъсти още докато е топло смесваш с плодовото пюре и готово.

# 581
здравейте мацки Hug

Да ви кажа, за коледа мисля да си спестя някой лев, докато не разбира. редовно и купувам играчки, та не може да се оплаче. Ся е момента, че после се почва: искам лаптоп, искам таблет, искам PSP, искам плайстейшън 3.... ooooh! Ся си е харесал за коледа топка от 240лв, а като знам, че има от 60лв и от сега ме боли сърцето. Та докато не е почнала да иска ще си правя пас Whistling

Нели, а за кво да се сърдя, детето е преценило, че на мама г*за е за показване hahaha

Гери, да ти кажа и аз до преди седмица гледах да храня здравословно, следя и двете теми за захранването, но и аз стигнах до извода, че ако следвам стриктно съветите им, тербе да я туря в инкубатор дрислата ooooh! Ся почнах да захранвам на принципа да не давам повече от една нова храна в рамките на 2 дни и хич не се втелясвам има ли сол, има ли захар...правя домашно като имам време. Като нямам - прас купено пюре и готово.

Къти, честити ви придобивки Hug Да си ги ползвате със здраве и кеф Heart Eyes И мъжа ти много ме разсмя с тия български майки rotfImbo

Бизи, календари ще правя задължително. Бабите ще припаднат от кеф. Аз ще правя работни календари, та хем да има снимка на внуците, хем да им е удобно да го ползват Hug

Съни, и у нас е 23 градуса и я държа по боди с дълъг ръкав и чорапогащник. На крачетата обувам и едни термо чорапи със стъпки, че тя си е по цял ден на земята, а в хола, коридорите и кухнята сме на теракот, като в хола има и килим де, но често излиза от него Laughing

Копче, какви са тия илачи дето ползваш Thinking Греяно уиски newsm78 Ти да не искаш да приспиш малката за 3 дни newsm78

# 582
Здравейте, момичетааа  Hug Изчакали сте ме в тази тема   bouquet

Влизам да ви кажа какво стана, а после като заспи дребното ще ви подкарам една по една и ще пратя заглавията Simple Smile (чела съм всиииичко)  Wink

Първо да ви кажа, че в понеделник отивам аз да взема резултатите от поредната урина и да нося на доцентката.Емиии ново 20 - старата бактерия я няма, имало нова, което е не-въз-мож-но! Взех резултата и викам ще пуснем в София още една. Е, пуснахме, но резултат чак утре.Та, баш ти шаманката каза, че Бобче има срастване на чочката си и ако продължава да сраства може да се наложи да я оперират. А от това срастване се е получило нещо като джобче, в което се събират бактерии от кремове, от памперси и тн.И за това всеки път ни излиза бактерия в урината. Сега ще и правя седящи бани със смрадлика и ще я обтривам със стерилна марля и олио и възможно най-скоро да махаме памперсите.Бъбреците са ни наред, но ще си пием и ние като малък Мечев червената боровинка Simple Smile Ами това е... поуспокоих се. Дано не продължава да сраства ...

Отивам, че едвам написах и това.Много зор ми дава Бугубу  Laughing До послее! Heart Eyes

# 583
Добрутро, български майки  Joy Joy Joy Joy
това звучи някак гордо  Party

Елефтерия аз мислех 20 гр уиски да сложа, колкото да се каже че е греяно, ама ММ заспа в 20:30 а аз приспивах до 22:30 и нищо от моите илачи. А малката е тренирана от време на време с по малко бира  Embarassed

При нас нищо ново, освен че май започна да свиква със смукането на сополи с помпичка, поне не се дере като на заколение.
А и свекървата пак се е развихрила  #2gunfire за нея моето мнение е водене на инат.  #Crazy И само ми обяснява как да си храня детето и как пишело че родителите като ядат и то ще яде. Аз й казах че моето дете тия книги не ги е чело, а ако още веднъж тръгне да ми дава акъл ще я оставя една седмица тя да я храни  Crossing Arms
Стискайте палци малкото да се оправи и другата седмица да стигнем до София, щото тоя път ще си поседим направо и за Коледа, а ако продължава да ме ядосва и за Нова година няма да се приберем, ако искат те да заповядат.

Аз за Коледа мисля най-накрая за вземем един булсат, да си гледам и аз бг тв, а не да се мъча после по интернет.

Хубав и спокоен ден от мен  Heart Eyes

# 584
Дуче-хубаво е,че сте разбрали от къде идва проблема-сигурна съм,че всичко ще е наред!  Hug На нас ЛЛ още от раждането на малката ни предупреждаваше,че и при момиченцата стават сраствания и всяка вечер след баня да проверяваме и да разделяме кожичката на чочката!  Blush При вас за такова нещо ли става въпрос?
Копчелино- и ние имаме драма с изпомпването на сополките,крещи като диво зверче,ама няма как! Бързо да се оправяте и вие!  Hug
Момичета-в момента варя амарант за първи път-дано малката го яде!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт