Честити зъби, дрехи, болните да се оправят- ние овладяхме хремата на Боби, сега се боря с вечерния час на големия- че една Виктория му е изпила мозъка и няма прибиране- от втора смяна ми се прибира в 21 ч., не съм съгласна-ама кой ме пита. Оф, изв.тва е МРЪН извън темата. Иначе пък ме е обхванал един творчески кулинарен ентусиазъм- готвя, та дрънкам -то пити, то кексове, то интересни закуски на Боби.
Сега да се докладвахме- имахме едно "голямо" попадение в гърнето и то нали е пеещо, та взело и запяло. Засега само веднъж, но на бабата не мога да й отрека едно- упорита е, или ината, но всеки ден го курдисва на гърнето по няколко пъти и чака нещо да се случи. Та за това мога да й благодаря, а и за друго, че пак с упоритост го научи да пие вода.
За календарите- може и да ви е смешно, но откакто съм във Варна- вече две години - всяка година пращам на моите родители календар с наши снимки- и аз работя с едно фотостудио тук във Варна- пращам им на мейл наши снимки и получавам баби-календар- с големи цифри и наши снимки да се радват хората. Тази година и Боби вече ще е на календара. Иначе в Ловеч има страхотно студио, където правят всички интересни неща като за годинка, които Мама показа, и мисля на лято като си отидем в Ловеч, нещо да измисля такова по-идейно със снимки на децата.
За градусите в къщи- 19-20 мах- Боби е с боди дълъг ръкав и тънка горна блузка, и само по панталонче- без чорапогащник. Чорапките са едни обикновени, и отгоре тези с подметка, че с тях като щъка из къщи му е най-удобно. В кухнята е леко по-хладно и като хапваме или готвим му обличам елече.
За зъбките- нищо не давам, само мажа бибата понякога с Пансорал- и толкоз. Тези неща, за котито си говорите -киндите разни/

За кг- доволна съм от себе си, че на тази възраст за 8 месеца си върнах кг отпреди раждането и си влизам успешно във всички дрехи. Никога не съм била слаба, но с тези кг в момента се чувствам добре, а и не мисля, че мога да сваля повече. Остана ми обаче коремче и знам, че трябват мнооого коремни преси, но..... А за другото- като мама, която не е кърмила, засега още не им действа гравитацията и изглеждат добре, даже май по-добре отпреди

Дали изтървах нещо-

Лека нощ от нас!