Трябва да се ореантирам и да си лягам по-рано, че сутрин в 7.00 ще ми е много трудно
Та... сладки
и спокойна нощ на всички мами и бебоци
Дано не ме забравите съвсем като се включвам рядко.
Моята нали си отиде и ми е много жал още...Да не натоварвам никой тук с отрицателни емоции

от мен и зетя, и е хубаво, че си чула компетентно мнение, и да се надяваме, че няма да се стигне до оперативна намеса. Целувки от нас за Бобчето.
.
Личната каза че е смесено зъби с вирус...каката и тя нещо се опитва да кашля и ще се гръмна
.Изписаха ни изопринозин на сироп и освен че е много скъпо се надявам силно да помогне,ако не подейства до петък ще пием антибиотик.Ами влязох само да ви кажа...сега лека нощ и дано поспим
та затова се чудя защо яде толкова. То при нея положението е следното - няма любимо нещо, всичко посреща с полуотворена уста. Ако влезне си го яде, ама като по задължение и като й писне почва да върти глава и да се сърди. Като махна храната и лигавника, започва да си ръкопляска и да говори нещо и аз реших че това е поведение на наяло се дете

И моята насадена роднина-свекървата -не заслужава подарък,но ако се размекна до празниците все ще я огрее нещо 
на всички
.
.
и така. Тук и другите майки като видяха как си яде дадоха и на техните и ни едно не се задави. Пробвайте, оказа се че много ги кефи да джвакат хляб.

Голяма сила, голямо нЯщо. 
Само че се чудя какво. Не искам да е свирищо или като люлка, а дюс. Харесала съм два модела - NUK или BambinoMio. 

.
Препоръчани теми