Отговори
# 690
Въъъй!  Hug Ха здравейтИ бе, дружина Simple Smile
Тели, Безобидничка,  Hug голям ужас! Съчувствам ви най-искрено и дано не се повтаря никога повече!
Сега, да споделя аз какво знам. Братовчедчето ми, като беше малко, имаше такава склонност - захласваше се (от плач) чак до посиняване. И няма въздух. Тогава, вуйна ми го вдигаше с/у себе си и му духваше в лицето (1,2 пъти от разстояние около 4-5см) И той се стряскаше, може би, и веднага поема дъх. Факт е, че метода действаше безотказно. От нея съм го запомнила тоя номер и винаги съм го имала предвид в подобни ситуации. Въпреки ,че не ми се налагало да го ползвам, (дано и да не ми се налага) но реших, че е полезно да го споделя.
Такааа, лаптопа ми е все така умрял. Освободих мястото, за да положим заместника му, който ще дойде скоро, надявам се.
За ползването на гърне, ми не знам да ви кажа. Ние работата я вършим, ама след 1 час, понякога и повече, висене на кукуто. То чак на мен ми прималява, ама съм упорита. Не сигнализара за намеренията си, нито след това. Та е едно постояноо надничане в гърнето, за да видя има ли нещо - няма ли. Та, не бих казала, че се е научил, просто щастливи случайности са нашие успехи. Но, с времето се надявам да изградя рефлекса, па макар и условен да е.  Peace
Взела съм киноа и амарант. Ше ги гофтя тия дни, ама чакам и пасатор нов, щото стария замириса подозрително и ме е шубе дан ми гръмне в ръцете...  Rolling Eyes
Друго нямам какво да кажа.
Хубава вечер на всички български майки! Grinning Grinning Grinning  Hug
P.S. Златева, тоа път май ша хартисаме ние от колажа, поради факта, че лаптопа се спомина. А оня ден тамън се похвалих колко ГБ снимки имам на малкото... Е, вече нямам толкова... Grinning Хубавото е, че си имам back up на data-та. Ама в момента нямам достъп и до там... Sad

# 691
  • Varna
Здравейте момичета! Да се цопна набързо и аз, че от работата пиша!
telly, съчувствие мила, защото знам какво ти е било. Баткото така правеше на седмицата поне по 5 пъти докато стана на годинка. От мен съвет, не ме разбирай погрешно, но като съм го преживяла, мисля, че може да се вслушаш в думите ми- още докато заплаче и духваш в устенцата лекичко. Даваш обратен въздух, стряска се детенце, но пък опасност от захласване така няма. И понеже ти го е направила веднъж, изв, но бъди подготвена, при нещо по стресово- удар най-вече, че може пак да ти го направи. Това е само в началото на плача- после не се захласват. На мен баткото ми е посинявал яко, че чак съм скачала от зор с него, а той надолу с главата. Изв, момичета, не ви плаша, но наистина си е страшничко, и затова поне инфо да ви дам. Аз сега и Боби като заплаче изтръпвам.
Безобидничка,  Hug Hug Hug и на вас!
Днес бяхме на ДК- + 400 гр и + 2 см, но сме си в графата дребуси- 7900 гр и 72 см.
Кърпички от самото начало ползваме на Ганчев и нямам оплаквания- плътни са, и не миришат най-силно, защото аз съм трудна на миризми и едни на Бочко направо отидоха в кофата.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 19:59 от ta4i74

# 692
Момичета,  май ми спира кърмата или е намаляла и то доста.  Е сега да я нахраня преди лягане -цокна малко и почна да мрънка и пак ту от едната цокне, ту от другата. Свалих си блузата, а тя се разрева и ми я вдигна и се вре да цока. Направих и АМ и изпи 60-70мл. Sad

# 693
  • София
duceto  вземи си от чая на ХИП. Аз една седмица не го пих и онези дни много ми намаля кърмата. Взех си от чая и веднага се оправих. На мен много добре ми действа този чай.

# 694
Дуче, при мен помагаше много българският чай за кърмачки, а също и таблетки сминдух. Чудесно, че детенце пие и от бутилка. Познавам мами, които са в чудо... Не признава нищо, освен гърда.

# 695
  • NE
Дуче Може да си пред цикъл, при мен така става, а може и да си под напрежение. Пробвай с чая на Хип или таблетки със сминфух (3 на ден май беше). На мен ми помага пиенето на много вода, иначе няма производство.

# 696
Здравейте,момичета и бебчета
Нас онзи ден ни изписаха,изкарахме 3  ужасни нощувки в мизерната болница.После до тази сутрин продължихме на домашно лечение с инжекции и инхалации.Слава богу всичко свърши и се надявам никога да не се повтаря този кошмар
Момичета ,много сте изписали и се връщам да ви чета с удоволствие пък ако имам сили ще се включа по-късно

# 697
Добър вечер, мами! Честит ден на християнското семейство!
Скрит текст:

Днеска цял ден ми е едно заспало. Ева снощи се буди към стотина пъти и към 5 часа реши, че е време да става. Аз се правих на заспала, ама що удари отнесах, скуба ме, щипа ме, катери се по мен. Накрая й омръзна, нацока се и заспа.
Днеска и Ева намаза от Хиполенда. И аз бях набелязала уолкъра, който е показала Flower Fairy, ама попаднах на хубава оферта в амазон на друг модел и поръчах от там. Сега го чакам да пристигне.

При мен свърши работа българския чай за кърмачки. Малко е миризлив, ама се свиква.

За гърнето - аз Ева я слагам отскоро след сън и кога се изпишка, кога не. Днеска имах пълен успех - и трите пъти се изпишка. Акото ЪпсурТ да го хвана, и аз й викам винаги пффф, като се изака, ама от нейна страна сигнализация няма. Ще се научи все някога...

Тели, Почти Безобидна, голям ужас, дано нямате повече такива случки.  Hug

# 698
Дуче, по малко орехи хапвай час преди кърмене, а също може и лецитин по 1 капсулка на ден, за да ти слезе по-бързо кърмата и да се налея гърдите по-лесно Peace пийвай и повече течности, но не прекалено, че също няма добър ефект.

Стели, дано вече лошото е зад гърба ви и се възстановявате  Hug милата мъничка душичка, много прегръдки, хубаво е че сте си вкъщи Heart Eyes

# 699
Добро утро   bouquet Ние от днес сме на АБ...като изключим че неиска да го пие...Инъче е игрива обаче педи вика че по добре така отколкото постоянно да пие нурофен и панадол.Вчера и направих кисел и много и хареса Simple Smile На болничките много бързо да оздравяват  Hug.Друго май няма хубав ден от нас Simple Smile

# 700
  • NE
Добро утро!

Муце Ох миличките. Бързо да се оправяте. Hug
Имам чувството, че максимално гаден е този АБ за бебета, особено с това разтваряне. ooooh!
Дуче Сетих се и да я оставяш да суче Бобката повечко нощем, особено в интервала 3-5 часа, че нали тогава е пика на пролактина.
Гери Аз този чай на HIPP го пиех като вода ... много вкусен. Heart Eyes
Еленор Аз бях готова да поръчам покрай промоцията от Хиполенд, но ММ ми показа много изгодни оферти в ebay и amazon. Ние основно така си поръчваме нещата от години, особено ако са в промоция. Peace
Стели Добре завърнали се. Hug Бързо се оправяйте вкъщи и да не се случва този кошмар отново. Embarassed

Аз отлагах, отлагах но във вторник ще водя Вилито да му бият Хепатитната ваксина, че няма как да я отложа. Само съм в лек шок как ще реагира при положение, че на един обикновен преглед реве като на заколение. Confused Тази педка все забравя да си махне маската и го стряска зверски, а е мила женица и много си го харесва моят юнак. Даже му беше намерила дама - една Виктория, но ние сме обещани на Дарито на Маги. Mr. Green

# 701
Добро утро, момичета Hug smile3525
Муце  Heart Eyes бързичко да оздравявате Hug
Флауърче  Heart Eyes дано да сте спокойнички при ваксината ooooh! и Мончо е така, само докато види кабинета от вътре и се започва  Laughing Hug
Хайде, още малко и пускам новата темаааааа Grinning

# 702
  • София
добро утро и от нас  Hug

Flower Fairy и аз съм пристрастена към този чай на Хип Simple Smile. Какво има в него незнам, но е много хубав. А сега забелязах и колко добре действа като не го пих известно време
И моя онзи ден много рева на консултацията  newsm78, а само го мериха.

Ние се стягаме за състезанието за бебета Simple Smile. Стискайте ни палци .

museto86 дано бързо ви мине с антибиотика  Hug

Хубав ден на всички    bouquet

# 703
Привет, мами!
Стели, добре дошли "у дома", адаш!  Hug Надявам се, вече да сте добре и никога повече да не се налага да прреживявате подобно нещо.  Hug
museto, дано бързо се оправите.
Абе, не знам дали проблема беше в моя телевизор, ама чая на Хип за кърмачки на мен не ми помогна особено. Ми не произвеждах много кърма. На шинобито все не му стигаше, а и повече от 60-70мл никога не съм изцеждала (и то преди хранене). А чая го пиех като вода и аз. Орехи също ядях много, точно защото и те са лактогонни. Е да, ама явно повреда имах някаква, щото мляко - йок. И така, каквото и да правех, все малко, малко, докато накрая съвсем спря.
Ох, да ви кажа, мами от 2-3 дни се борим с едно червено дупе...  ooooh! Още с обрива се появи зачервяването. Обрива мина, ама г**Ът - червен. И мажа, мажа с разни работи - нищо. Даже по-зле става. И ся, внимание - справихме се почти. Съвсем леко розово е останало, ама до ден ще мине. И познайте с кво - Дефламол! Голяма работа бил тоя Дефламол. Беше ми останал от пишока още, като мазах, ама ся хубаво ми влезе в употреба. Въл-ше-бен, ви казвам! А аз все го свързвах само с изгаряния, а в листовката си пише и "зачервявания и обриви от пелени"...
Та, да знаете - Дефламола е в пъти по-добър от Судокрема, Здраве, Бочко и прочие. Поне от моя опит до сега, извода ми е такъв.
Тва имах да казвам, споделих ви тайната на червената дупА. Дерзайте! Grinning Grinning Grinning
Tуй то, приятен ви ден, български майки! Grinning   bouquet

# 704
Оооо, сестрооо, привет  Hug
Записвам си "за- чер-ве-но ду-пе ДЕ-ФЛА-МОЛ"  ха, мерси, да си жуа и здрауа  bouquet
Не се случва често при нас, но като се случи Shocked та ще ми бъде много полезно за в бъдеще да го знам Heart Eyes
Шшш, Мечева, вади тефтера, днеска всички сме за черни точки Naughty

Общи условия

Активация на акаунт