Ха здравейтИ бе, дружина 
Тели, Безобидничка,
голям ужас! Съчувствам ви най-искрено и дано не се повтаря никога повече!Сега, да споделя аз какво знам. Братовчедчето ми, като беше малко, имаше такава склонност - захласваше се (от плач) чак до посиняване. И няма въздух. Тогава, вуйна ми го вдигаше с/у себе си и му духваше в лицето (1,2 пъти от разстояние около 4-5см) И той се стряскаше, може би, и веднага поема дъх. Факт е, че метода действаше безотказно. От нея съм го запомнила тоя номер и винаги съм го имала предвид в подобни ситуации. Въпреки ,че не ми се налагало да го ползвам, (дано и да не ми се налага) но реших, че е полезно да го споделя.
Такааа, лаптопа ми е все така умрял. Освободих мястото, за да положим заместника му, който ще дойде скоро, надявам се.
За ползването на гърне, ми не знам да ви кажа. Ние работата я вършим, ама след 1 час, понякога и повече, висене на кукуто. То чак на мен ми прималява, ама съм упорита. Не сигнализара за намеренията си, нито след това. Та е едно постояноо надничане в гърнето, за да видя има ли нещо - няма ли. Та, не бих казала, че се е научил, просто щастливи случайности са нашие успехи. Но, с времето се надявам да изградя рефлекса, па макар и условен да е.

Взела съм киноа и амарант. Ше ги гофтя тия дни, ама чакам и пасатор нов, щото стария замириса подозрително и ме е шубе дан ми гръмне в ръцете...
Друго нямам какво да кажа.
Хубава вечер на всички български майки!

P.S. Златева, тоа път май ша хартисаме ние от колажа, поради факта, че лаптопа се спомина. А оня ден тамън се похвалих колко ГБ снимки имам на малкото... Е, вече нямам толкова...
Хубавото е, че си имам back up на data-та. Ама в момента нямам достъп и до там...
Ние от днес сме на АБ...като изключим че неиска да го пие...Инъче е игрива обаче педи вика че по добре така отколкото постоянно да пие нурофен и панадол.Вчера и направих кисел и много и хареса 

, а само го мериха.