Отговори
# 675
Привет мами Simple SmileЧестит празник!Нека имаме щастливи и прекрасни семейства,в които да цари мир,хармония и разбирателство!

Тели,Безобидничка,много съжалявам за случилото се с дечицата,дано сега всички сте по-спокойни и никога повече да нямате подобни случки

Както ви се хвалих вчера за спането,така и тази нощ кукнахме в 4 и до 6 няма заспиване.Какво ли не я правих-люлях на ръце,кърмих,пях,шитках.То не бе бръмкане,мятане,говорене.Накрая нещо ми замириса,смених пампито и с кърмене заспахме.Още спим и май ще влизам да я разбуждам.

Прекрасен ден от нас

# 676
Елефтерия, Съни Hug Радвам се, че и вие сте доволни. То ще излезе, че много ги промотирам тези продукти, но наистина се оказа, че са добри, а са и по-евтини от хубавите марки, което не е факт за подценяване.
Скрит текст:
Да ви разкажа - до преди една година много ги мразех dm - харесваше ми да се разхождам там, защото е чисто и подредено, но като видех цените  ooooh! отщяваше ми се всичко. И въпреки че кумата ни работи там от около три години вече, аз не и не, не ги ща, всички неща на другите марки бяха чувствително по-скъпи и много ме дразнеха с това. НО се усетиха последната година и според мен свалиха доста от цените на повечето продукти. Да не говорим, че с тая карта Babybonus всеки месец има -20% на доста продукти, и то не някакви щуротии, а продукти, които си трябват за едно бебе. А най-хубавото е, че понякога отстъпките могат да се натрупват, за разлика от други магазини. И не на последно място се оказаха доста коректни с клиентите - случи ми се миналата година да взема оттам един комплект кремчета за свекърва ми за подарък - една по-голяма кутийка и за нея залепена една съвсем малка. Отваря жената подаръка и какво да види - малката кутийка празна. Явно някой хитър клиент е минал и си я е отворил и правилно се е сетил, че няма как по тегло да се познае, че липсва. Срам, не срам, отивам аз в магазина (по случайност пазя касовата бележка) и хората ми дадоха нов комплект без грам да разсъждават, дори се скъсаха да се извиняват. Страшно бях впечатлена. Та така, извинете за спама, ама нали сте ми дружки, да си споделя. Simple Smile

# 677
Честит празник и от мен, момичета! Богородица да закриля семействата ни! Благодаря и тук на Злати  Heart Eyes smile3525 Hug
Тези кърпички на ДМ не съм ги пробвала, че сега няма как да пазарувам там.Ползвам Бебелан или Бочко - само те не са ми миризливи, че съм много "капризна" на кърпички.
Стаси, ще трябва да и измислям и аз сега нещо за това ако."пфф" тя прави на дедо си като го види да пуши и му се муси  Laughing А като я слагам да пишкам и се правя, че се напъвам, но тя ми се хили  Crazy А за приучването на баткото - много забавно.Евала и на таткото за търпението  Simple Smile

П.С. Сега пък котаракът ми е легнал в скута и следи какво пиша и протяга лапи по клавиатурата. Първородният ми син, той мил  Laughing Laughing

# 678
Дученце, доволна ли си от Бочко? Аз един път взимах и на Рали всеки път ѝ беше червено дупенцето, а не бях сменила нито пелените, нито крема против подсичане, та, струва ми се, няма как друго да е причината...  newsm78

# 679
Лили, само от тези вземам, но не съм забелязала от тях да се зачервява специално. Ма тя през 2 седмици ми се черви отдолу като взема нов пакет памперси (макар и същата марка). Но веднъж си махнах грима с тези кърпи на Бочко и ми залютя на очите, та гледам повече Бебелан да взимам.

# 680
  • NE
Тели Миличките, не знам как се преживява такава гледка. Радвам се че сте се отървали и никога, ама никога повече да не се случва! Hug Това със захласването съм го чувала. Знам, че го правят бебетата когато плачат неутешимо и винаги съм била нащрек.
Безобидничка Наистина е било страшно и при вас. Важното е че сте добре и си реагирала и ти бързо.
По повод гърнето приех твоя съвет. Моят Убавец нито за пиш, нито акото съобщава. Айде пиш ще пробвам, но с акото на 2-3 дни няма как. ooooh!
ДучеАко ме питаш си нарежи едни тензухени пелени на кърпички и с водичка почиствай или директно на мивката. Аз така мия Вилито от самото начало, че от всички кърпички се зачервява към подсичане. Водичката е най-добре. Peace
По тази логика не го и забелвам. Прецених, че природата си знае работата и не давам на педи да пипа. Stop
А вчера докато приготвя Вилито за обяд и котката изяла пюрето с пилешко. Crazy И ние сме така, едно черно ме ревнува от бебето и ми прави само пакости, но ако го мачкам ми мърка и лигави. Laughing
Съни Палчета за изследванията. Praynig
Елефтерия Това с пишкането по мъжки нямам търпение да организирам, както се казва един дерт по-малко. Joy
Маги Това е коронният номер. Аз го играя умрялата лисица и кърмя докато не заспи. Не винаги става, но работи понякога. Whistling
А и има нещо с хваленето, че веднагически нещата се променят. Crazy
Теа Честита месечинка и на твоето юначе, извинявай че ви пропуснах вчера.  bouquet
Sahasrara Аз знам, че DM e един от евтините и качествени магазини в Германия. Харесвам ги, но тук нямаме. Sad В последно време съм доволна от sensitive кърпичките на Nivea, че бяха и по 1,50 лв. на промоция в Лидл. Ползвам само ако пампата е бомба. Laughing

Честит празник на всички! С пожелание за много здраве, радост и любов във вашите семейства. Hug
За Коледа или РД ще му купим Walker Fisher Price. От сега подготвям ММ. Joy Иначе Вилито намаза две играчки от промоцията днес. Mr. Green

# 681
Дученце, точно тези ползвах на Бочко и не ми харесаха. Но според мен си зависи и от кожата на детенцето, въобще - индивидуално си е явно. Ето например аз (великанката) се изринах от бебешкия прах за пране. Направо се опулих като установих, че е това. Shocked Мислех си, че на новото място имаме буболечки-човекоядки.  Joy А на Рали ѝ няма нищо от тоя прах. Та явно си е до чувствителност на кожата.
Феичка  Heart Eyes
Бих искала да изкажа специалните си благодарности на БезобиднаHug Безобидничка, ти може и да не си спомняш, ама преди време беше препоръчала едни продукти на Asam. Та миналата седмица като си ходихме до Враца (бяхме позабравили що е то голям град  hahaha) и в една аптека ги видях и викам айде да взема един пилинг за тяло, че за Своге не си бях взела. Е, страхотен е, много съм доволна! МНОГО! Simple Smile Взех и един масажен гел с черен оман за свекърва ми, че скоро беше паднала и има една счупена костица, да видим дали ще ѝ помогне да се чувства по-добре. Пак ще пиша отзиви.  Flutter

# 682
Здравейте, мами

Честит празник на вашите семейства, да сте живи и здрави и много да се обичате и разбирате.

силни  Hug Hug Hug Hug Hug на мамите преживели перипетии - аз в такива моменти не знам как ще реагирам, ама и нашият тати сигурно ще е по-хладнокръвния. Дано това захласване не се повтаря.

Ние днес бяхме на ортопед. Ставите й скърцали и крачетата са ни малко криви  Sad Sad каза да не слагам да седи изправена...пък тя тамън беше започнала да не си огъва крачетата като я изправя, ама явно трпбва да я изчакам сама да почне да го прави. И никви проходилки, а баба й без да ме послуша купи една за сумати пари. Ще си лежи мойта мързелана по корем, докато не реши, че й е писнало и земе да се поразходи сама.

Аз ползвам кърпички на Бебелан и съм доволна. Имам проблем сега с един Памперс 4+, имам чувството че протичат - като ги пипна и ми влажнее, а реално не пробива на дрехите...може този пакет нещо да е дефектен.

Новият ни номер е да се буди в 6:30 да цокне, след като в 4 пак е яла и после спи до 8:30 и съответно не иска да си яде закуската. А днес с тоя преглде съвсем объркахме режима, та не знам дали и кога пак ще яде  newsm78

И е много смешна, като й казваме НЕ, ни поглежда изпод вежди и се усмихва едно такова закачливо в стил "Ама вие верно ли не ми давате?" И се е научила да вдига вежди, ама когато сама си поиска. Иначе това пусто чао-здрасти не ще да го вдене  Joy

Хайде отивам да свърша нещо, че си давам сметка, че това дете като спи аз само пред комп седя
 Heart Eyes

# 683
  • София
здравейте и честит празник на всички  Hug

Ние сутринта се разходихме до бебе манията и съм много доволна. Напълнихме количката с подаръци (ние живеем точно под експото и за това ходихме с мамитата тук с количките Simple Smile ).
Доволна съм и защото научих за една частна ясла и градина точно тук до  нас в съседния квартал. Харесва ми че е голяма, много ги забавляват децата , не е много скъпа и ги взимат от рано. За съжаление ние ще трябва да  тръгнем от март някъде на ясла, че мен много вече ме пришпорват с работата Sad.

Елефтериа за утре мисля да ходя със сигурност. Много ще се радвам и други да дойдат и да се запознаем. Ако искаш ела направо там , то е от 11 часа. Мисля че ще се познаем, защото сме се виждали в феиса Simple Smile.
Безобидничка не ти ли се разхожда и на теб до там Simple Smile

Много гушки   Hug на безобидна и тели. Аз съм имала случай с дете което се захласва и знам какъв е ужаса. Трябва да го пазите сега да не пада , че си спомням това дете се захласваше като падне. После го израстна и спря от само себе си.
Аз на моя не му давам да ми яде хартиени неща, страх ме е .

Тук е един ужасен вятър, та май ще идем да видим после някой мол какво има  с черния петък сега. Може и до хиполенд да отскочим, макар че нищо не ни трябва.

хубав ден от нас  Hug

# 684
Безобидна, Тели,
Прегръщам ви силно, момичета! Дано никога не се повтаря!

Честит празник на всички!  Нека има хармония и уют в домовете!

Дуче, използвам Бебелан като Копчелино и съм доволна.

При нас нищо ново. Излизаме само за час, че е студено и се смръзвам да бутам количката... Направих първата прическа снощи - постригах малко бретона, а днес я водих на фризьор, за да оправи щетите...
Гърнето май хвана уроки. Simple Smile От вчера никой от никъде...
Елефтерия, много ми харесва подходът ти. Чудесен и към момче, и към момиче. Иска ми се да се справя толкова добре, колкото теб. И дано да имаме и момченце някой ден.Wink

# 685
Безобидничка  Heart Eyes Shocked върнах се да те прочета пак... ами и вие кошмарна нощ сте имали, съжалявам много ooooh! ох тея нашите февруарчета baby_neutral Пожелавам повече да нямате подобни преживявания Hug
Мокри кърпички използвам вече на Ганчев и нямам проблем. Стана 2-3 месеца съм само на тях и всичко е ОК /пу-пу-пу/
Флауърче  Heart Eyes и аз на този уокър съм се спряла. Онзи ден го мернах и вече реших, че ще е той Whistling
  bouquet на всички

# 686
  • София
Здравейте!
Честит ден на християнското семейство! Нека има хармония и любов в семействата Ви!
Алекс днес сутринта изяде 1/3 банан, което си е истинско постижение, защото той сутрин винаги отказва всичко различно от кърма.  
За киноа, амрант и елда - аз давам едно от трите 2-3 пъти в седмицата.
За гърнето - аз мисля, че могат да се приучат децата на тази възраст и съм много доволна, че пробвах.
telly, съчувствие и браво на ТМ ЗА хладнокръвието, дано никога повече не изживяваш този ужас Hug.
Почти безобидн@ и аз вече не давам на Алекс да си играе с хартии. Капачки от бутилки също не давам защото имах инцидент с една - едвам му я извадих от устата ooooh!.
Весел ден!

# 687
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И аз ползвам мокри те кърпи на Ганчев и съм доволна Simple Smile
А, то т'ва с хартията го забравих, защото ... нали ви казах, че средната е с ларингит ... Та избутах кошарата на дребната, за да допра до спалнята леглото на средната, защото започна от 2 дни да вдига Т ... И как съм се трупясала не знам, ама средната ме събуди в 2 с: "Мами, повръща ми се!" и като я пипнах и премерих ... 39,4 Т ... Та, добре, че спадна с Нурофен за 40-тина мин., че се бях ошашкала ... И дребната се събуди, но пък тя си се разхожда и бърбори в кошарата докато се умори и заспа без да реве или да иска нещо ... Та, така ... тази нощ ...

# 688
Ехооо Whistling къде сте всичкиии Thinking

# 689
Здравейте бг мами Simple Smile

Честит празник на християнското семейство Simple Smile Много разбирателство, хармония и любов Simple Smile

Тели Безобидна Много  Hug Това са ужасни ситуации и дано не се повтарят  Hug

И аз ползвам мокри кърпи на Ганчев и съм много доволна Simple Smile

Да се оплача малката ми е с хрема и като спинка и се стичат към гърлото и започва да кашля  Sad Капвам физиологичен разтвор и тегля с аспиратор, голяма борба е. Давам и витамин ц дано не става по-сериозно  Praynig

Хубава вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт