Добре че вчера бях на фризьор да се боядисам и подстрижа да заприличам и аз на човек, та успях да ви изчета докато стоях с боята. Няма да пиша поименно, че отдавна не съм се включвала и много информация ми дойде. Но повече никакви неприятни случки на никоя мама да не се случват, че като ти слезе сърцето в петите и после...чакай го да си дойде на мястото...И болничките бързо да оздравяват

Сещам се сега за гърнетата, че бяхте обсъждали. Ние също купихме първо на чико, но е страшно голямо и после взехме това на нук и ни е идеално. В началото я слагах при всяка смяна на памперса и викам пишшш и от известно време само като я сложа и веднага пишка...явно знае какво да прави вече, но за голямата работа е трудно, все е по различно време и до сега само веднъж съм уцелвала.
Иначе няма нищо ново при нас...Сутрин си хапваме попарка с 4 сухарчета, че с 3 й е малко и като мерих на кантарчето с 3 е към 130 гр., с 4 към 180 но е +/- в зависимост колко вода се сложи. Спането е все така-мираж...А и сега се сещам...имаме си вече коледно комплектче- коледно боди, туту поличка, чорапогащник, чорапки и коледна шапка. Но всичко си е отделно, че нещо не харесах цял комплект. После намерих и още не съм решила дали да не й поръчам и едно комплектче дето ги шият по поръчка, ето такова Ако някоя мама още не намерила нещо, може да си хареса нещо

Това е от нас за сега, хубав ден