Отговори
# 705
Здравейте, момичета!
Добре че вчера бях на фризьор да се боядисам и подстрижа да заприличам и аз на човек, та успях да ви изчета докато стоях с боята. Няма да пиша поименно, че отдавна не съм се включвала и много информация ми дойде. Но повече никакви неприятни случки на никоя мама да не се случват, че като ти слезе сърцето в петите и после...чакай го да си дойде на мястото...И болничките бързо да оздравяват  Hug Много се пазете, че към декември и по-точно към края се очаква грипна епидемия и дано да не е същия вирус като мин. година, че аз бременна го изкарах и беше много гадно Sad
Сещам се сега за гърнетата, че бяхте обсъждали. Ние също купихме първо на чико, но е страшно голямо и после взехме това на нук и ни е идеално. В началото я слагах при всяка смяна на памперса и викам пишшш и от известно време само като я сложа и веднага пишка...явно знае какво да прави вече, но за голямата работа е трудно, все е по различно време и до сега само веднъж съм уцелвала.
Иначе няма нищо ново при нас...Сутрин си хапваме попарка с 4 сухарчета, че с 3 й е малко и като мерих на кантарчето с 3 е към 130 гр., с 4 към 180 но е +/- в зависимост колко вода се сложи. Спането е все така-мираж...А и сега се сещам...имаме си вече коледно комплектче- коледно боди, туту поличка, чорапогащник, чорапки и коледна шапка. Но всичко си е отделно, че нещо не харесах цял комплект. После намерих и още не съм решила дали да не й поръчам и едно комплектче дето ги шият по поръчка, ето такова Ако някоя мама още не намерила нещо, може да си хареса нещо Simple Smile
Това е от нас за сега, хубав ден Simple Smile

# 706
  • Бурса
Здравейте всички  Hug

Много ви благодаря за подкрепата, гушките и добрите пожелания. Аз се поокопитих малко, поинформирах се и сега съм по-добре. Мерси много на Мечева за съвета с духването в личицето и аз научих за това. Мерси много и на Тачи, съжалявам че си изживяла този кошмар с голямото си момченце. Наистина е ужасно. Не ни плашиш, напротив, мисля че по-добре всички да са информирани. Не пожелавам на никой да му се случи, но ако аз знаех за това захласване, щях и аз по-адекватно да реагирам. За съжаление не ви казах, но случаят който описах всъщност е втори. Но първият път бях сама и както разказах на ММ наистина ми е като сън и тогава така и не разбрах какво е станало. Когато се повтори вече знаех че има нещо и в последствие разбрахме какво е. Много се надявам тези пристъпи при нас да се случват по-рядко и бързо да ги отрастем. Най-важното което ме успокоява е, че това не е болест и няма опасност за живота на бебка  Praynig

Стели много се радвам, че се завърнахте у дома и при нас Simple Smile Гушкай Волена и дано това да е първи и последен такъв случай.  Hug

Мусето и Копче, дано АБ да подействат по бързо и да им минава на дечковците  Hug

Евенцето завид завид за папането. Аз правя попара с един сухар и пак не се изяжда цялата  Laughing а вие с 4  Shocked Браво на бебка че си хапва така добре  Heart Eyes

Айде момичета отпуснете се с постовете, че да минаваме на новата тема  Grinning
Хубав ден  Flutter

# 707
Тели  Heart Eyes така те искам поокопитена  Laughing Hug

Аз отново призовавам всички, които все още не са ми изпратили снимки за колажа
"Татко и февруарче" да заповядат и да ми ги изпратят като лично съобщение тук или във фейсбук - където ви е по удобно

Заглавието за следващата тема е вече решено и махам анкетата, а то е:
"Сладко Февруарче вече лази, кой на ред е да го пази?"

# 708
Стели-радвам се,че вече сте си вкъщи!  Hug
Момичета-предлагат ми за Коледа да ми подарят Multicooker Philips. http://www.technomarket.bg/products/09132188/philips-hd-3037-70 Някой има ли подобна джаджа,върши ли работа и струва ли си парите?  newsm78

# 709
Кисче Heart Eyes майка ми има и е много доволна. И на мен ми се иска, ама.... не знам кога ще се наканя Laughing
Иначе е точно като на рекламите - как с една ръка избутват всички тигани, тенджерки и тавички, е, майка точно така направи Laughing ползва я ежедневно и все ме кара да си купувам, а аз все намествам някъде другаде парите Crossing Arms ама някой ден ш си купя - приемай подаръка според мен Heart Eyes
Ама момичета, моля ви, засрамете се... излязох да пазаря на памперса пюрета и .. памперси, а вие ни буква ни нищо, ееееееееееее  Naughty Crossing Arms

edit: Момичета, от къде купувате киноата и араманта? newsm78 Днес ходих в кауфланд и се събраха всичките да чуят какво е това киноа и арамант /араманта даже не можаха да го изговорят/, а моя мъж чак се засрами и ми вика "жена, ти сигурна ли си, че съществуват такива неща, да не си объркала имената" Blush hahaha hahaha hahaha
Та... после и в билата по същия начин ме гледаха  Shocked кажете от къде да купя

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 19:44 от mammaKyti

# 710
  • София
привет от нас Simple Smile.
Ние днес не спечелихме на бебешкия маратон, но пък беше супер забавно  Simple Smile

мама Къти аз ги взимам от Фантастико или ДМ в отдел био и тем подобни.
Но е аМарант , а не аРамант

evenceto_  мерси за инфото, че аз още му търся нещо за Коледа.
Но пък днес в мола имаше дядо Коледа и Снежанка и вече си имаме първото коледно фото с дядо Коледа Simple Smile

sunny:*kiss нищо незнам за този уред и за това ще те помоля да споделиш по натам убав ли е, че го гледам и му се чудя.

# 711
 rotfImao е аз пък искам аРамант да си купя, аМарант  Joy Joy Joy
Оооох Гери  Heart Eyes  благодаря, че поправяш тъпотата ми, ми аз от вас за сефте го чух това чудо Blush
Фантастико в Ямбол нямаме, но на ДМ-а ще проверя в понеделник. Май само киноа ще давам, за аМаранта Laughing до сега четох и като че ли няма толкова хранителни вещества и.. едно безсмислено ми се вижда даването му, та май ще ми отпадне тая сложна за произнасяне /според мен/ храна.
Ох, ама колко съм тъпа само, а аз цял ден ходя и питам Shocked hahaha
Честито ви фото  photosmile3509

# 712
  • София
Добър вечер!
Алекс днес ми скъса нервичките - не иска да яде на стола и трябва 2 часа да се правя на маймуна, за да хапне поне 4-5 лъжици.
Киноа и амарант и в Кауфланд  и Билла има.
Скрит текст:
В Кауфланд са до нахута, лещата, житото и т.н., а в Билла са при диатичните храни
Хубава вечер и спящи бебоци!

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 20:56 от princessd

# 713
Значи в Ямболския няма Crossing Arms
edit: Момичета при в Ямбол нас имаше земетресение. Чух се с майка ми и в Бургас също са го усетили.
 Cry уффффф дано да няма вторични или поне да не ги усещаме  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 21:34 от mammaKyti

# 714
  • София
Злати дано няма повече  Hug.
И мен много ме е страх от тези земетресениа.

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 715
  • NE
И тук се усети земетресението, но с Вилито нищо не усетихме. Слушах какво дрънчи и си мислех за мишка. ooooh!

# 716
Добро утро.Пу и нашите в Търново са усетили леко земетресението.При нас няма ново,освен че Гери от вчера от как пие АБ отказва да яде и пюре и мляко..незнам дали не е някой странична реакция от АБ  newsm78 Каката и тя е на АБ и направо ще ме подлудят Sad Като знам че сега започват вируси и грипове направо не ми се мисли.Гърнето не го ползваме по предназначение,ами си го слага на главата...е все някога ще се научи.Лек ден от нас мами и бебчовци  Hug

# 717
Добро утро момичета Heart Eyes
Готова съм със сутрешната тренировка и сега сядам да си изпия 2рото кафе и прясно изцеден фреш портокал с вас. Да ви е сладко Hug

За щастие нямаше вторични трусове, а епицентъра е бил в Румъния Rolling Eyes да не идват вече никакви бедствия в страната ни Praynig
За щастие Мони спеше като ангелче Heart Eyes
Днес отивам в ДМ-а да търся аМарант и киноа и ще се връщам назад да видя пак кое как приготвяте, 1е като не си записвам Blush така ще е Laughing
Хубав ден и от мен момичета и... посъбудете се деее, хайде да изписваме темата и да почваме новата Wink
С много любов и старание я подготвих за нас Flutter Blush
А, и това ме подсеща, да ви напомня за снимките. Хайде момичета! Не си крийте мъжлетата  Whistling пък после може един конкурс с тях да направим Laughing

# 718
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро, да е неделното утро  Hug

Злате, ние сме пас за колажа, че не мога да накарам моето мАж да се снима, пък да ми разреши публично да му качвам снимки ... аПсурд Simple Smile

Отивам да слагам хляба ... и да се чудя какво да готвя  newsm78 Идеи  Praynig

Аз земетръс не съм усетила ... Дано всичко вече да е минало и да няма повече трусове ...

Стели, браво, че вече сте у дома  Hug
Муце, и нашата кака стигна до АБ ... Уф ..., а тепърва започва зимата ...
Еве, искам и аз - и фризьор и ящно бебе  Joy
ГериHug-ки  другия път ще спечелите надпреварата Simple Smile
Съни, изглежда добре подаръка ... Има теми в маммата за готвене в мултикукър - виж дали ще ти върши работа Simple Smile Аз се бях засилила преди 2 години да си купувам, ама нещо реших, че няма да го ползвам като прочетох ... Явно съм мързелива и не ми се занимава тепърва да научавам нови "пинизи" за готвене ... Но не е късно, де ... Сега пак съм го загледала ... и ще мисля Simple Smile

Лек ден!

# 719
Безобидничка  Heart Eyes
Скрит текст:
Аз до миналата седмица преди да започна да се храня в режим, всеки ден звънях на майка ми "ти какво сготви днес, ами вчера, ами онзи ден, ами по..." и така решавах кво да готвя. Сега няколко дни ми е по-лесно, защото мъжо знае, че няма да ям аз от "готвеното" и каквото каже това готвя Laughing
Аз ще ти кажа последните 4 дни какво му готвих на него, па може да си харесаш нещо и да имаш у вас продуктите /тъй де, да не ходиш на магазина/ *пиле с ориз; *пиле с грах и картофки; *Макаронена запеканка с пилешко и кисели краставички; *мусака с тиквички и ориз
Дано да съм била полезна
За снимката моя мъж като го питах коя снимка да му кача и ми вика "Ама какъв колаж, къде е той" и аз обяснявам, че в темата на февруарчетата, влизам и му показвам сегашния и обяснявам, а той "И какво, всички майки ще ме виждат", "Не може ли да заключиш снимката и никой да не ме вижда"  hahaha
Ходи и му обяснявай, че няма смисъл да го качвам, ако никой не го види Joy ама сакън някоя да не го открадне hahaha

Общи условия

Активация на акаунт