копчелино гледай свеки да не докопа нашия форум, че ако зачете как я солим тук ще стане страшно , нема ти говорят един месец сигурно

и все забравям да те питам за това желязо - защо не гледаш да даваш коприва и подобни храни с желязо. Копривата ако не се лъжа имаше доста желязо и моя поне много я харесва.
sunny:*kiss ние сме горе доло така :
към 8-9 ч каша
към 13-14ч зел пюре (зависи кога стане, защото ние редовно спим от 12 до 14ч)
към 17-18 плодове или грис с плодове или кисел или друго но винаги е с плод.
към 20-21ч кърма
През нощта имаме нормално 2 кърмения, но това нормалното е рядко , тъй че по често е няколко кърмения.
Също така и през деня между храненията се кърмим по малко . Денем имаме 2 кърмения.
Вода много рядко пием. Сокове не пием. На нас кърмата ни са течностите.
Хубав ден от нас. Днес май пак ще е хубаво времето и ние ще миткаме на горе на доло

благодаря за кафенцето.

и защо по дяволите те са обидени 

Да те питам културно - тези хора работа нямат ли? Ама сериозно... Тва направо е меко казано нагло, а на мен ми се струва и преднамерено. Не искам да вкарвам излишна драма, ама наистина го приех навътре тоя път... Според мен ще е добре да говориш с мъжа си колкото се може по-скоро, за да изпревариш тяхната версия. Мисля, че е негова работа да им свие малко сармите.
Да е жив и здрав Вилито и ти да си добре, това се иска
)
Няма да коментирам извратеността на коментираните особи, ясно ни е вече ТЯ колко е ку-ку, сега ни стана ясно, че и ТОЙ е ку-ку. Та, викам, моме, време е да си поговорите с ТМ сериозно, да си хващате чукалата и да си намерите скромно жилище, за вас 3-мката. Излишен "антураж" не ви требе! 
Те, понеже са от позицията на силните и на хората с възможности, ни мислят още за деца и че могат да се налагат и да командорят както си иска, ама не са познали.