Отговори
# 645
Честити зъбки и месечинкииии   bouquet

Болните по-бързо да се оправят и повече да не се разболяват  Party

Ируканджи те нема, те нема и после връхлиташ като цунами  Joy Joy Joy Joy
много ме забавляваш с твоите писания. На лаптопа лека ми пръст, ама си е отслужил бая.

Маги ти ме разби с това спане  #Crazy ние я дремнем два пъти на ден за по половин час, я не. А нощният сън и е 10-тина часа. Ама нали всяко дете си е различно - някои спат, някои ядат, а други ни едно ни другото правят  hahaha

Аз с гърнето още нищо не съм направила - сложих я веднъж и се изпишка на плочките и от тогава нещо ми охладя ентусиазма. Пък и навсякъде пише, че те чак след втората година щели да се осъзнаят и да започнат сами. Ама понеже мойта майка много настоява, като отидем в София, сигурно пак ще се почнем.

Тия АБ много гадна работа били, сега и пишаното мирише на АБ  Sad

Бпгам, че съм я оставила да спи на спалнпта и май се пробуди

# 646
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мале, че сте ентусиазирани с теЗ гърнета  Hug Аз от опит си знам - преди година и половина е просто улавяне на момента и дечкото не осъзнава всъщност какво прави ... или просто се добива условен рефлекс гърне-пишкам ... При моите големи не сработи и се отказах ... Когато бяха готови махнаха памперсите от раз и без инциденти ... Дневния към 1 и 1/2 - 2 години, нощния към 3 ... Това  - от моя опит ... Сега даже ме е страх да пробвам пак ранно научаване на гърне ... Ще си карам както си знам и така ... Ще се радвам на вашите успехи пък моите ще дойдат по-късно Simple Smile

# 647
Мама Къти, поздравления за ентусиазма! Скоро да се похвалиш с успехи! При мен мотивацията дойде преди месец и 1/2. До скоро бях същите кг като от изписването и завиждам много на майки, които са се възстановили напълно от бременността. Комбинирам спорт, диета и фетбърнър. Минус 6 килограма съм до тук. Още толкова ми остават. Не мога да тренирам вкъщи. Пробвах преди години. Взех назаем кростренажор от приятелка и след две седмици ползване започнах да си окачам хавлията на него, за да съхне. Wink Та й го върнах и си купих обикновена офис закачалка за палта и чадъри, която да върши тая работа. Малко по-евтино и не заема място толкова.
Мечева, много перипети сте имали. Хайде вече да влизате в добра серия, започвайки с нов лаптоп!
Флауър, надявам се скоро да ви излезнат зъбки. Не се тревожи за захранването. Всяко дете се храни с негов темп.
Всички болни да оздравяват бързо!
И още исках да пиша, ама дават зор тука за игра...

# 648
  • София
мамчета за утре предполагам знаете , че в Хиполенд има намалениа.

и вижте това Simple Smile - http://megamallsofia.bg/bg/събития/18/бебешки-маратон
Ние мислим да идем. Айде и други да дойдат Simple Smile
Казвайте ако някой реши да ходи Simple Smile

# 649
Bulgarische Mütter, ich komme hier um eine virtuelle "Prost!" zu sagen!  Joy Joy Joy

Ако някой знае немски, да ме поправя. Grinning  Hug-ки от нас! Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 21:08 от Sahasrara

# 650
Свате  Heart Eyes КО РЕЧИ?! Laughing

Момичета, искам да напомня за:

* Коледните картички - всички желаещи все още могат да се запишат на е-mailа. Пишете ми л.с.
* Снежния колаж на тема "Татко и февруарче"
* Гласувайте за име на следващата Снежна тема /вместо Коледна/

# 651
Гери аз съм си заредила поръчката (гърне на Нук, което Flower-че показа и едно столче за кола) в Хиполенда и съм заръчала на мъжа ми като стане 0.00 часа да я пуска, хаха.Пък да видим дали ще се уредим с примоцията.За мола ще сме на последно място, само седнал по дупе, грам не пълзи:)
Тази вечер гледам по чорапките му малко кръв, и започвам съответно да му бъркам в устата, че го видях че си ги яде.А то на предните зъби една малка дупчиза, все едно изваден.Та сега чакам да избие зъбче, до сега пак така не са избивали, този ще е 4.
Лека ви вечер!

# 652
Ани, в интернет пишеше, че промоцията онлайн важи от 10 до 19 часа - тогава да се пускат поръчките... И аз съм нябелязала някои неща за пазаруване, но пише, че може и да не ги доставят, ако се изчерпат в магазините.

# 653
Ани Heart Eyes, права е FrauSt Heart Eyes
http://www.hippoland.net/news/ludiyat-petak-v-hipolend-25-otstap … sichki-stoki.html
Ето тук са описани подробностите

# 654
Абе уж го четохме тона, но точка 4 пише от 0.00 до 24 чака, пак не съм разбрала.Нямам възможност да отида на място, то ще е лудница предполагам, ако не ги доставят пък голява работа.Ще чакаме коледни намаления . Благодаря ви, момичета!

# 655
Добра вечер, дами  Wink  bouquet

Нали ви казах, че пинчерът взе на Бобата коричката. Е, после Бобата си я взе обратно след 2-3 часа  doh newsm62 Забавление по цяяял ден..куче, котка и бебе  Crazy
Днес и аз дадох спагетки с масло и сирене и си ги хапна детето с кеф. Иначе сирене не яде като сложа в пюретата, но сега си яде  newsm78
Теа, защо така моя приятел Валката бие майка си?  Naughty Бързо да забравя за тая хватка "копие" и да нИ са праи на Крис Джерико  Laughing Hug За срастването трябва да следя дали продължава да сраства и да правя седящи бани със смрадлика Simple Smile Туй то Simple Smile А свеки, да, тя винаги чисти и лъска. При нея е музей  Laughing
Къти, а честито ти уредче. Със (за) здраве да си го ползваш  newsm39
Ируканджи, разбиваш ме!  Joy Със сънища и всичко. И моля те, не ни Фкарвай у филма така с тея "скръбни вести".Въпреки, че напълно те разбирам. Когато Панайот (разбирай моя лаптоп) беше болен милия, трудно го преживях. Бях го напила с червено вино и цяла нощ плачеше с кървави сълзи  Joy  Митачето да не си удря така красивата главица му кажи. Какво е това заспиване от него  smile3517  А сиропа за сега си го пиеме успешно - две спринцовки и готово. Е малко е като от сериала "Дневниците на вампира" след това, ама..  hahaha
Маги, голям сън при вас, завид, завид  Mr. Green Hug
Мусето, да се оправят бързо децата  Hug Praynig

ТУй от нас, отивам да гледам Факторите и да припадам  smile3524

Едит: Забравям все да питам. Баш- шаманката каза мокри кърпи, който са само с вода да ползваме. Някой ползва ли такива и от къде да търся? Не съм виждала до сега, май  newsm78

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 22:34 от duceto

# 656
Дученце  Heart Eyes аз ги знам, опитвяаха се на едно място да ми ги пробутат за кърпички за беберони, а те са за гърди - без никакви химикали, аромати и т.н. Не ги взех тогава и нямам наблюдения, но до колкото помня беше около 4лв пакета

# 657
  • София
Мокрите кърпи ги купувам от големи аптеки, доволна съм, но са скъпички.
http://krisieli.com/product/5878/pochistvashti-bebeshki-karpichk … wipes-60-br-.html

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 23:18 от princessd

# 658
Дуче, твойта шаманка може би има предвид Waterwipes.
Представям си каква картинка са бебе, куче и коте. И свекърва ми има пинчер, ама той стои настрана от Ева. Явно усеща, че след време ще му дърпа ушите Grinning
Ируканджи се появи, дет се вика, с гръм трЕсък. Направо затаих дъх, като прочетох началото на поста. 
Мама Къти, айде честито и бързо да влезеш желаната форма.
Теа, теб те бият, мен ме дерат. Ако ми види човек корема, ще каже, че някой ме изтезава. Изрязала съм й ноктите и пак. УжасТ...
Всички болни бързо да оздравяват.

Мойто дете днес почти не спа, само малко на обяд #Crazy Към 8 вече взе да търка очите. Викам си ей сега я къпя, приспивам я и няколко часа рахат... Само че друг път. През половин час наддава вой. Като нищо след малко да се събуди свежарка. Тя обича да го прави този номер - заспива рано и аз като реша да си лягам, се събужда наспана.

Сладки сънища от мен, момичета!

# 659
МамаКъти, приятно кростренажиране Hug и нашият уред стои за закачалка ама няма да го шитвам още в продавалника, точа му се като се отбие малкото ooooh!
Ируканджи, яж едно жито за лаитопито и си свиркай, в какъв точен момент си е заминал, ми тъй де - Коледа идва, хубав подарък да си направиш Peace
Еленор, и мен ме дерат и скубят, и ми дърпат дясното ухо. Не знам защо малкия е решил, че явно дясното ми ухо не слуша. В други ден съм на фризьор (ко беши туй newsm78 не съм ходилаааа...от лятото, срам не срам) и направо обмислям вече 0 номер. Сега съм с дълга коса, ама и без това е все вързана и прибрана, фризьорката като чуе , ще се гръмне Mr. Green
Сахасрара, Zum Wohl!  ако правилно те разбрах, или на мен ми се пие newsm78

Гърне няма да предлагам още, клоня към мнението на Безобидничка и мисля, че нищо няма да свърши като хората, а всичко ще е подчинено на рефлекс. Като се стопли времето, лятото, махам пампито и да дивей и развява ... байрак Mr. Green
Пък днес си изяде пюрето от ябълка (100 гр дадох с овесена каша щот не вярвах да го яде, поне досега не е, ама той го омете, и понеже си му правя като за пълна порция винаги, му дадох още ама само ябълка пюре, и това си изяде  Heart Eyes) Отваряше си устичката като гладно гардженце, ама и аз го оставих да поогладнее де, ква съм лоша. На обяд изобщо не яде - близна, опита, изгледа ме презрително и почна да бие по таблата на стола си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт