Болните по-бързо да се оправят и повече да не се разболяват

Ируканджи те нема, те нема и после връхлиташ като цунами

много ме забавляваш с твоите писания. На лаптопа лека ми пръст, ама си е отслужил бая.
Маги ти ме разби с това спане
ние я дремнем два пъти на ден за по половин час, я не. А нощният сън и е 10-тина часа. Ама нали всяко дете си е различно - някои спат, някои ядат, а други ни едно ни другото правят 
Аз с гърнето още нищо не съм направила - сложих я веднъж и се изпишка на плочките и от тогава нещо ми охладя ентусиазма. Пък и навсякъде пише, че те чак след втората година щели да се осъзнаят и да започнат сами. Ама понеже мойта майка много настоява, като отидем в София, сигурно пак ще се почнем.
Тия АБ много гадна работа били, сега и пишаното мирише на АБ
Бпгам, че съм я оставила да спи на спалнпта и май се пробуди
Аз от опит си знам - преди година и половина е просто улавяне на момента и дечкото не осъзнава всъщност какво прави ... или просто се добива условен рефлекс гърне-пишкам ... При моите големи не сработи и се отказах ... Когато бяха готови махнаха памперсите от раз и без инциденти ... Дневния към 1 и 1/2 - 2 години, нощния към 3 ... Това - от моя опит ... Сега даже ме е страх да пробвам пак ранно научаване на гърне ... Ще си карам както си знам и така ... Ще се радвам на вашите успехи пък моите ще дойдат по-късно
Та й го върнах и си купих обикновена офис закачалка за палта и чадъри, която да върши тая работа. Малко по-евтино и не заема място толкова.
КО РЕЧИ?!
Забавление по цяяял ден..куче, котка и бебе 

Бързо да забравя за тая хватка "копие" и да нИ са праи на Крис Джерико 
А сиропа за сега си го пиеме успешно - две спринцовки и готово. Е малко е като от сериала "Дневниците на вампира" след това, ама..