Отговори
# 630
  • София
Добър ден и от мен!
При нас ново няма - не спи, вече се мръщи на всякакви пюрета и каши, лудува, събаря всичко, кабелите ги яде редовно, катери се по мен... и естествено зъби няма.

Elefteria, не сте само вие с не смилането - при Алекс е същото положението и аз бях много учудена  Thinking.
bizi, за разликата от 4часа преди вечерния сън, аз я спазвам отдавна и е факт, че със заспиването проблеми нямаме, но това не му пречи през нощта да не ме оставя да спя  Crazy. Честита месечинка и от нас - много радост и усмивки да ви носи детенцето!
 hahaha duceto  hahaha
Цитат
... Пинчерът открадна от ръката на Боряна коричката хляб...и избяга  
Thea, честита месечинка и на вас! Много да ви радва и слуша детето Simple Smile! Като чета за малкия ти, все едно чета за моя - същите удари отнасям и аз Crossing Arms.
г-жа Irukandji, липсваше, пак ме разсмя  Hug.
Весел ден, мамита!

# 631
Привет мами Simple Smile

Много сте изписали,едва смогвам да ви прочета.Болничките да оздравяват бързо

Вече имаме 2ро долно зъбче,но храненето не се е възстановило напълно добре.Сега сме в очакване на горните резци.Кърмим се сутрин и вечер,останалите 3 хранения са твърди.Спим отскоро по 3 пъти на ден - сутрин 2 часа след като е станала Дари заспива за 1 час,после след още 3 часа спи следобеден сън около 2-3 часа,като се приспиваме на ръце - за 5 мин е готова.И от 3 седмици спи и вечерно време към 7 часа за около 30 мин 1 час в зависимост колко е спала през деня.Нощно време спи 10-11 часа,като заспива към 22 ч със цокане.Обаче тези зъби са ужасни-тази нощ се е будила миличката на всеки час,такова чудо досега не е било.Одеве пак не яде много добре,но вече гледам да се успокоявам,че все пак е хапнала нещо.Инъче е много спокойна и забавна,играйка си самичка,придвижва се с дупе напред засега на съвсем малко разстояние,но все пак полага някакви усилия.

Цветенце,ние сме с куку на Чико.И нашето дупе е мъничко и всички ни бяха големи.Много ни е удобно и вършим всичките работи в него.Важно е да има и висока облегалка,че доста се мятаме на гърнето

Дуче, дано бързо израсте това срастване и да е спокойно детенце,а и ти също

Аз отивам да спретна едни гювечета за вечеря докато Дари спи

# 632
  • София
ето ни пак нас  Simple Smile
Бяхме на ДК. Не сме качили нищо този месец, само сме дръпнали с 2см на ръст. Май е нормално, като се има в напредвид че пак не ядем много и не се спира на едно място  newsm78

Честит месечинки на bizi  и  Thea. Живи и здрави да растат малчоганите Simple Smile

bizi  аз праз лук дадох още в 7 месец. Съветвам те да си му дадеш. Праза много се харесва от децата, не е някъв силен алерген. Единстевното нещо което по така за праза е че не се пасира много хубаво и остават едни влакна и може детето да не го иска за това. Моя нали яде едри неща и това никога не му е пречело.
Аз лук, праз си давам най редовно, даже и чесън му давам вече, защото си е силен имуностимулатор.
За плодовите пюрета - аз на Влади плодове му давам към 18-18,30 часа и нямаме проблем.
Телешко също дадох в 8 месец май.

Киноа, амарант и тн си варя повечко , да се разпукат хубаво и после няма проблем за пасиране и храносмиляне.

мама къти честит ти крос тренажор Simple Smile. Аде сега яко спорт и след месец та чакаме с секси снимки  Wink

изчезвам,че ще изведа дребуса малко, че иначе ще ме подлуди  Crazy

# 633
Ooooo не, не мога Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo сваата исма ме умори  rotfImao rotfImao rotfImao Сама си се смея от 15 мин на съня на сваата hahaha hahaha hahaha
Ама Мечева, не бой са, и с татуировки ша го зема, че и пушещ даже (тамън шси пушим заедно). Ууууу, зет ми адвокат  smile3521 Ма той нема гол да оди в съда бре newsm78 нали ше е облечен, кой ще му ги види татуировките, па и може Викторка така да го иска, знам ли Thinking И като напраи 18 ти го взимам, така да знаеш Crossing Arms При мен няма такива да не го харесвам, щом са обичат младите да са взимат, мен кой ме пита дали го харесвам, все едно аз съм питала майка ми на времето hahaha
Ааааа, и не започвай така постовете, че инфаркт ше ми докараш Naughty Кат каза скръбна вест и червата ми се обърнаха, викам си айдееее некой се спомина ooooh! Не че е малка драма да ти умре лаптопа, ама подготви ни такаа..някакси по-така newsm47

Ей, честити месечинки на бебоците Hug Ма сваата ме омагьоса та не мога се събера от дивана още Joy

Ама амаранта требе и да се пасира ли newsm78 Че аз уж добре го варя, по 1 час ама не го пасирам Thinking Ето, преди малко пак се изака и дето вика бизи събирах кат луда съчмичките hahaha

Малиии, Лили, засрамих се от себе си Embarassed това дет е писала Копче за готовото пюре с амаранта съм го проспала Embarassed Ша са поправя, след малко отивам до бебешкия ни магазин и ще взема такова Hug Дано не събирам пак съчмички, че ще се откажа от това растение чрез Държавен вестник Praynig

# 634
Elefteria  Hug Спокойно, може ли човек всичко да помни... Simple Smile Дано намериш, че аз не във всеки магазин го откривам. Иначе е много хубаво и Рали поне много го хареса.

# 635
 rotfImao Мечева липсва, липсва, че като се появи пак ни утрепА от смях  rotfImbo  Heart Eyes
ама Стасито и тя не остава по назад  Laughing  Heart Eyes
за гърненцето - ние сме с обикновено, ама най-обикновено от 4лв Whistling за сега го използваме само за къпане, но имам намерението сега като направи пълни 10 месеца да започна да му показвам какво се прави в него... Shocked не бе, да не си помислихте, че ще му сядам в гърненцето hahaha ще го слагам след сън да свиква и мисля за награда да давам бисквики Heart Eyes
И аз като Гери лук и праз дадох вече, но нали съм калпазанка и не пиша и не помня кога ги дадох, но май към 8ми 9ти месец - Мончо-бонбончо много ги хареса Heart Eyes
/благодаря Геринце, а дано да стана пак секси и аз Laughing Laughing Laughing/

Абе туй мойто лапе, както си спеше без проблем... напоследък в 21.00 заспива - в 21.30 става и до 23.00-23.30 игра, ама игра да видите newsm78 луда работа #Crazy Crazy

# 636
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Гери, аз установих, че най се тачат за закуска: попара, макарони и юфка. Макарони и юфка купувам най-обикновени от магазина. Юфката се води "домашна" уж ... Ей, такава. Макароните и юфката си ги приготвям по указанията на опаковките, после слагам масло и сиране и пасирам.
Сега готвя пилешка супа и смятам да заделя едно бурканче на малката за утре на обяд ... Надявам се да не е е рано откъм възраст ... То и друго освен пилешко филе, морков, лук, фиде и застройка от брашно с кис. мляко, няма да има в нея, та се надявам да е добре ... Как мислите  newsm78

И да питам: колко често давате амарант, киноа и елда? Бях започнала преди 10-тина дни да варя пр. амарант - давам 2 дни; после киноа - 2 дни, после елда - 2 дни ... Ама реших, че не е правилно и сега почнах да давам по едно от тях през 2-3 дни ...

# 637
Безобидничка Heart Eyes аз мисля, че супата ти е Ок, давай си й спокойно и аз мисля, утре да готвя на мъжо пилешка супа, та ще отделя на Мони. Според мен само застройка да няма, макар, че моята дружка вече е дала и застройка и всичко е било ОК /пак на 9 месечно бебче/

# 638
  • Varna
Здравейте момичета! Набързо да се разпиша и за днес, че отивам да приготвям вечерята.
Само да кажа, че аз и лук, и праз давам отдавна- особено като варя картофи задължително слагам или лук , или праз , и после като се добави зехтин, масло, то си става човешко ядене. А от месата- само пържола/ свинско имам предвид/  не е ял и дроб. Той Боби като беше на кухня и риба от там захапа, и овесени ядки, и извара, обаче не се оплаквам.  
И аз за такава юфка ви разправях, че става и с мляко, и със сирене, обаче като ми се насъбраха първи смени и не мога да я приготвя, че не знам колко ще стегне и ще я оставя сега за събота- иначе на големия съм правила и се приемаше.
Ние утре сме на ДК, но отчет чааак в събота вечерта- утре след консултация ще отивам на коафьор, че бялото отгоре на главата ми пак изби и ще се правя красива, после съм на работа.
Това засега.  Hug Hug на всички!

# 639
Здравейте  Hug ние вече трети ден сме с Т и утре пак на лекар че и каката почна да кашля  ooooh! най вероятно ще са на АБ и двете...ще се гръмна вече с тези вируси,реве ми се.Оплаках ви се извинявайте...хубава вечер

# 640
  • София
безобидничка мерси за юфката. Следобед минах та взех същата юфка , взех и адаптирано мляко и мисля утре да се пробвам да му направя с АМ.
За супата и аз мисля че е ок. Аз редовно оставям на малкия от нашето ядене. Вадя преди да сложа сол, подправки и застройка, че аз застройвам с яйце.
мама къти има доста майки дето не го мислят много, но някакси деда знам струва ми се малко прекалено да дам белтък още в 9 месец. Даже поради тази причина няма да се записвам на държавната кухня за сега, защото застройват и с белтък.
За амаранта, киноа и елда май давам 2-3 най много в седмицата, но едно от трите. Вчера и днес яде елда, тъй че сега сигурно ще е чак другата седмица.
Аз амаранта не го пасирам, но такива буби не съм имала  newsm78

museto86 много гушки  Hug и дано се оправят по бързо децата  Praynig. Виж давай някакви имуностимулатори.

Мечева моите съболезнования за компа   perko. Да си купиш по убав сега , че чакаме втора сериа на съня ти  Joy.
И аз ги сънувам едни фантастики , ама ти ма уби направо  Joy

айде лека от мен  Hug

# 641
Ехо! Здравейте!
Аз давам една седмица амарант (в 4-5 хранения със зел. пюре), една - киноа (пак така) и после отначало. Елда давам на каша - с плод. Яде се сичкото това при нас без особени проблеми.
Мами, пробвайте да киснете амаранта и киноато преди да ги сварите - аз ги кисна 2-3 часа и после няма проблем на митницата.  Wink

# 642
Давам едни оризовки без сол. Има ги в Лидл, а също и в Билла. Малко по-добре е с чистенето отколкото след коричка с хляб. А стават и за навън в количката - няма мацане. Ева ги харесва много.
Има ги във вариант пшеница, а също царевица и т.н. Голямо гризане пада.Wink

# 643
Ха здравейте и от нас Simple Smile

Къти Да ти е честита придобивката и да те извае по-Убава и отколкото искаш да станеш  Joy За спането и ние по принцип си спиме, но 4 нощи подред ми се буди по никое време да играеме и аз незнам какво става  Crossing Arms

Честити зъбки и месечинки Simple Smile

Мечева Направо уби рибата. Ама да видиш пък съня може да се сбъдне знае ли човек Simple Smile

Ние досега имахме гости, едно момченце с 2 месеца по-голямо от нас и да ви кажа Йоана така му се радва и иска да го мачка като плюшените си играчки, пък него го срам  Joy Голям смях падна ви казвам, тя иска да го гуши пък той бяга, тя започва да му се кара той си запушва ушите  Joy Но накрая на няколко пъти я целуна  Blush

Хубава вечер от нас Simple Smile

# 644
Това гърне използва Ева. Безумна е цената, но не съжалявам. Почиства се супер лесно. Синята част е достатъчно дълбока, както и е с подходящ диаметър за дупето. Когато в готова, само синята част се вдига и мие. Ако беше по-голямо, нямаше да ми се събира в мивката в банята. Детето седи стабилно, гърнето също. Не съм сигурна, че ще е подходящо за момчета.
П.П. Извинявам се за отделните постове. От няколко седмици се опитвам да пиша през телефона и все ми изчезва. Cry

Едит за линка:
http://e-chipolino.com/3336/Детско%20гърне%20Hoppop%20Donut

Ползва го от 3 месеца. Слагам я по 4-5 пъти на ден. След ядене, след сън и на всяка смяна на памперс. Почти няма празно.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 19:19 от FrauSt

Общи условия

Активация на акаунт