Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 457
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
От къде мога да си купя шипков мармалад на калъп?

Магазин Триумф до Новотела.Нарязан е на парчета,но може да питаш и за цял калъп.

# 496
Къде в Пловдив продават сешоари Remington?

# 497
В "Технополис" и "Техномаркет".

# 498
Магазин Триумф до Новотела.Нарязан е на парчета,но може да питаш и за цял калъп.

Спести ми лутане! Мерсиии!   bouquet

# 499
В "Технополис" и "Техномаркет".
Peace

Или ако ти попадне на добра цена в някой чужд сайт, аз имам този: http://www.amazon.co.uk/BRAND-REMINGTON-2200W-DIFFUSER-CONCENTRA … mington+pro+ionic
Доволна съм Simple Smile

Има ли някакви намаления из моловете ?
По-конкретно ме интересуват Овиес, Уайкики и книжарница Сиела.

# 500
  • Пловдив
Да знаете дали някоя дентална клиника или зъболекар да работи в събота и неделя?

# 501
На бул. Руски ( към жп гарата) знам, че има денонощна дентална клиника. Но не съм ходила и не мога да дам мнение  Peace

# 502
  • Пловдив
Девeрът ми ходеше в Тракия при един по спешност през нощта - работил и през почивните и празничните дни. От тогава си посещава него, ако те интересува, ще го разпитам за подробности.

# 503
Мисля че до Камела съм виждала надпис че има денонощен зъболекар, но не съм сигурна.
Аз ходя в Амая, работят в събота до следобед.

# 504
Джей, при кой зъболекар ходиш в "Амая"? А чували ли сте за Бонка Мутафчийска?

# 505
При Нели Бранкова ходя, доволна съм.
Дори сега отивам пак Simple Smile

# 506
И аз ходих на преглед при нея и останах доволна. Много е внимателна. Успех!   bouquet

# 507
Здравейте!
Тъй като не съм в България в момента, бихте ли ми казали какви са цените на кръщенките и венчавките в църквите в Пловдив? Знам, че има установена цена, но предполагам всяка църква си слага и допълнителни такси. Благодаря предварително!

Когато преди две години правихме кръщене на малката, най-евтино беше в църквата св. св. Петър и Павел или както е известна със старото си има св. Мина - над търговската гимназия. Платихме около 40 лева. За сравнение в св. Иван Рилски таксата беше 87 лева. Трябва на място да се провери и да се сравнят цените. Не знам какви са тарифите за венчавка.
Благодаря за отговора!

# 508
  • Пловдив
Къде мога да намеря детски ботуши естествена кожа, по възможност да има избор на модели и номера и на прилични цени?

# 509
  • Пловдив
Момичета, някой дали е мяркал такива бонбони в Пловдив http://www.gifts-bg.com/bg/bonboni-roza/

Общи условия

Активация на акаунт