Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 597
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Някой да има мнение за тортите на Колекция? Казаха ми, че използвали истински продукти, но аз за първи път ги чувам.

# 241
Здрaвейте искaм дa попитaм къде могa дa отпрaзнувaм първи рожден ден зa цени достъпни.? И също дa попутaм зa тортa, искa ми се дa бъде приготвенa по здрaвословнa с продукти които едногодишно дете може дa яде, знaе ли някой, дa ли прaвят тaкивa въобще.

Веджик: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.494875350583860.107374 … 115443&type=3
Тортите на Веджик са уникални, но и блат и крем са на основа сурови ядки. Много майки не дават ядки на едногодишни деца....

# 242
  • Пловдив
Пак да напомня:
Събирам мнения за приятно заведение за вечеря за повод. Цените да не са свръх високи, да не е много лъскаво, но все пак да може да се отиде леко накипрени без да ни гледат като полезно изкопаемо, кухнята да е богата /не само два вида салата и кюфтета примерно/, нямам притенции от към квартал. Да работи до късно, а не тамън ти стане приятно и те затваряли в 12...Да има удобно място в близост за паркиране...
Ще бъда благодарна на всяко предложение.

До тук имам едно предложение за Буено.

# 243
  • о`майна лунна нощ е
Естрела - имат страхотно меню. Бяхме там в началото на октомври. Салатите са интересни, не стандартните, опитахме пиците, разни пилешки глезотии и запеканки. Ще повторим. Намера се на кръстовището на бул. България и бул. В. Левски /заведението имаше една баба Яга опред преди, но вече е махната/

# 244
  • Пловдив
Пак да напомня:
Събирам мнения за приятно заведение за вечеря за повод. Цените да не са свръх високи, да не е много лъскаво, но все пак да може да се отиде леко накипрени без да ни гледат като полезно изкопаемо, кухнята да е богата /не само два вида салата и кюфтета примерно/, нямам притенции от към квартал. Да работи до късно, а не тамън ти стане приятно и те затваряли в 12...Да има удобно място в близост за паркиране...
Ще бъда благодарна на всяко предложение.

До тук имам едно предложение за Буено.

Ресторант Кухнята на Райя зад Тримонциум.

# 245
  • Plovdiv
Естрела на мен ми е малко тип кафе, може би, защото там обикновено ни е съботното кафе. Друго предложение от мен е Гребеца. Много добра кухня на сносни цени, страхотна обстановка вътре в заведението.

# 246
  • о`майна лунна нощ е
Вече не е тип кафе. Поне моето впечатление е такова, но тъй като не съм от квартала и съм ходила там на поводи или самостоятелно посещение с приятели. В единия случай опитахме от няколко от пиците /страхотни са/, а за посещението ни през октомври - тогава заложихме на някои препоръчани от готвача неща /момчето излезе и ни обясни кое с какво е/. Синът ми тогава пак яде пица. Не им помня имената на ястията, за това и не цитирам нещо конкретно. Видях, че в Грабо има ваучери за Естрелла-та - за част от пиците.

Преди е било друго заведение, доколкото знам. Точно тип кафе и предполагам за хората наблизо си е останало такова. Не съм го посещавала в онези времена, за това и нямам идея как е изглеждало, нито за кухнята му.

# 247
Моето предложение е ресторант "Марбея" на Гребната база. Вътре е разделен на две части с различен стил. Кухнята не е традиционна и е уникална.

http://www.restorantmarbella.com/

# 248
  • Пловдив
.......

За съжаление много западна в последните месеци. Това не е един вид кварталното заведение и често ходехме да обядваме там. Развалиха го, за съжаление.

# 249
  • Пловдив
.......

За съжаление много западна в последните месеци. Това не е един вид кварталното заведение и често ходехме да обядваме там. Развалиха го, за съжаление.

Стига де ! Не думай ! Дано се пооправят. Последно бях там преди няколко месеца и беше всичко наред.Празнувала съм и Нова година там и останахме изключително доволни.Обстановката вътре ми отговаряше на описанието на Десислава и затова го предложих.

# 250
  • Пловдив
По-лошото е, че не е еднократно, а просто бавно вървеше по нанадолнището.....
Евтини продукти, лоша храна.... Ама пък е пълно, заради цените, вероятно, които също вървят надолу. То как да стане меню първо-второ-десерт за под 5лв.....

# 251
  • Пловдив
Някой да има мнение за тортите на Колекция? Казаха ми, че използвали истински продукти, но аз за първи път ги чувам.
веднъж съм ги яла, на сватба - вкусни са, уж нямат консерванти и т.н., но не са нещо особено.
Тази беше уж с вкус на круша, но ако не знаех,  не бих и предположила, ванилията и се усещаше повече. ММ не я хасара въобще, щото му се падна парче с прегорял блат  hahaha

# 252
Този е страхотен: http://restaurant-kotanula.com/

# 253
По-лошото е, че не е еднократно, а просто бавно вървеше по нанадолнището.....
Евтини продукти, лоша храна.... Ама пък е пълно, заради цените, вероятно, които също вървят надолу. То как да стане меню първо-второ-десерт за под 5лв.....

Странно. Аз също ходих там преди година. Никак не беше евтино. Иначе същите собственици имаха и още един ресторант - Рая. Намира се в началото на ул. Капитан Райчо.
Друг подобен ресторант мога да препоръчам Хемингуей или Мемори (не съм го посещавала лично). На мен са ми снобарски малко... Но мисля че отговарят на изискванията.

# 254
  • Пловдив
Като сме се заговорили за ресторанти, някой с отзиви за Note Di Vino? Аз Гладиатори хич не харесвам, но тази концепция изглежда добре. Обаче се чудя и на залата, и на тоалетните, щото няма да се изненадам да са все така миризливи и неремонтирани....

Другата Райя също ми е близо, но скоро не съм сядала. Менюто им е същото, едва ли ще пазаруват отделно.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 16:29 от jul

Общи условия

Активация на акаунт