Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 585
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
И като говорим за ресторанти, идея за ресторант, който е подходящ за фирмено парти около 100 човека, с хубава храна и място за танци?

# 256
  • Пловдив
За фирмено парти препоръчвам Рубаят  Peace

# 257
  • Пловдив
И като говорим за ресторанти, идея за ресторант, който е подходящ за фирмено парти около 100 човека, с хубава храна и място за танци?
Аз да питам оферти за Нова Година за ресторант в Пловдив ?
Някой вече да е ориентиран къде ?

# 258
  • Луната
Аз да питам оферти за Нова Година за ресторант в Пловдив ?
Някой вече да е ориентиран къде ?

Ами аз... Mr. Green
Скрит текст:
С компанията ми резервирахме в р-т Острова. Simple Smile Куверт 45 лв Mr. Green

# 259
  • Пловдив
  bouquet
Този ресторант Марбея ми се струва симпатичен, дали може да ме ориентирате като цени горе-долу?

# 260
Не зная как са цените, но когато съм минавала, съм заглеждала таблото, което вадят с обедно меню. Винаги интересни неща за хапване и на прилични цени. Например крем супа за 1.90 лв и някаква интересна салата за 4 лв, но пак казвам, това беше обедно. Не съм сядала, но съм си го заплюла Mr. Green

# 261
  • Plovdiv
Като заговорихме за ресторанти някой ходил ли е в ресторант "Ереван" и каква са ви впечатленията?

# 262
  • Пловдив
Не зная как са цените, но когато съм минавала, съм заглеждала таблото, което вадят с обедно меню. Винаги интересни неща за хапване и на прилични цени. Например крем супа за 1.90 лв и някаква интересна салата за 4 лв, но пак казвам, това беше обедно. Не съм сядала, но съм си го заплюла Mr. Green

Тара,къде се намира точно?Не е този,на който бяхме седнали последно на Гребната,нали?

# 263
Платихме такса за нова шофьорска книжка на ММ. Старата я откраднаха, в последствие я намериха и върнаха.
В пощата ми казаха, че в Пловдив някъде до халите има клон, в който трябва да идем и да дадем квитанцията за платена такса, а те ще ни върнат сумата. Някой сблъсквал ли се е с такъв случай и къде точно в Пловдив трябва да идем? Знам,че най-добре да се обадя в пощата за инфо, но ако някой може да съдейства ще съм много благодарна.  Peace

# 264
Тара,къде се намира точно?Не е този,на който бяхме седнали последно на Гребната,нали?
Не, този на който бяхме ние е друг. Марабея е в другия край на Гребната, като идваш откъм бариерата, където се влиза с коли, веднага в ляво, пешеходната алея. След тенискортовете на тенис-училище Албена.
Това е малко преди да стигнеш чешмичката /онази, която не знаех Embarassed/

# 265
  • Пловдив
е в другия край на Гребната, като идваш откъм бариерата, където се влиза с коли, веднага в ляво, пешеходната алея. След тенискортовете на тенис-училище Албена.
Това е малко преди да стигнеш чешмичката /онази, която не знаех Embarassed/

Сетих се.Бивш Чинара.За сряда готова ли си?  Grinning

# 266
# 267
  • Пловдив
tara 2,  ♥Elfita♥  ако ще ходите в Марбея /не на обедно меню/, моля пишете тук или на лично за цените/  Praynig   bouquet

# 268
Здрaвейте искaм дa попитaм къде могa дa отпрaзнувaм първи рожден ден зa цени достъпни.? И също дa попутaм зa тортa, искa ми се дa бъде приготвенa по здрaвословнa с продукти които едногодишно дете може дa яде, знaе ли някой, дa ли прaвят тaкивa въобще.

Веджик: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.494875350583860.107374 … 115443&type=3
Тортите на Веджик са уникални, но и блат и крем са на основа сурови ядки. Много майки не дават ядки на едногодишни деца....

Когато се обясни, че е за дете, има как да се направи и да е без ядки. Ако имат път към София, направиха и Ванилница. Там ти казваш какви да са продуктите и какво да представлява, а те ти го правят. Тук сме провинцията за жалост и няма пазар за този лукс и още няма. http://vanillka.com/2013/11/08/what-vanilla-kitchen-is/

Работят дори без бели брашна, без бяла захар. Всичко е натурално и истинско. Могат и безглутенова и сурова да направят предполагам.

# 269
По-лошото е, че не е еднократно, а просто бавно вървеше по нанадолнището.....
Евтини продукти, лоша храна.... Ама пък е пълно, заради цените, вероятно, които също вървят надолу. То как да стане меню първо-второ-десерт за под 5лв.....

Странно. Аз също ходих там преди година. Никак не беше евтино. Иначе същите собственици имаха и още един ресторант - Рая. Намира се в началото на ул. Капитан Райчо.
Друг подобен ресторант мога да препоръчам Хемингуей или Мемори (не съм го посещавала лично). На мен са ми снобарски малко... Но мисля че отговарят на изискванията.

Говорите за едно и също място, едната за обедно меню, другата за меню на свободна консумация. И аз съм много доволна от ресторанта, а съм доста капризна от към готвене и предлагане. Вероятно обедното меню е некачествено, но във всички заведения е така. Вечер сме ходили и аз не мога да кажа, че е евтино, но пък е вкусно, добре поднесено и си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт