Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 483
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз ни в клин, ни в ръкав, да попитам. Знаете ли в Смолян някоя сладкарница с хубави торти. Търсих, но няма тема, къде в Смолян, за да попитам там.

Здравей, на нас любимите ни торти са от сладкарница "Принц" - намира се в уличката зад дискотека Топ старс и непосредствено на гърба на сладкарница "Сладък рай". Пресни са и евтини, обожаваме плодово-сметановата  Peace

# 376
  • No Line On The Horizon
В Комсед до Била продават ли днехи на Mayoral?

# 377
Има ли лаборатория в града, в която да изготвят антимикограма? А бихте ли ми препоръчали добър хомеопат?

# 378
В Комсед до Била продават ли днехи на Mayoral?

Не.

# 379
  • Пловдив
 Дали може да ми кажете за нотариус на бул. ''Васил Априлов" - дали има  newsm78
Трябва ми за пълномощно.

# 380
Здравейте, някой може ли да ми каже къде има магазин за паралелен внос на перилни и почистващи препарати, че от тези турските вече ми втръсна. Благодаря предварително.   bouquet

# 381
Някой от Пловдив да е виждал масажната вана за крака на Лидл от понеделник, в някой от магазините им ?

# 382
Някой от Пловдив да е виждал масажната вана за крака на Лидл от понеделник, в някой от магазините им ?

Онзи ден в Лидл на автогара Филипово я имаше. Дано не е свършила. А на някой телефон не можеш ли да питаш за наличност?  Rolling Eyes

# 383

Отвори сайта на Лидъл. Там е посочен националният им телефон, ако звъннеш, ще ти кажат в кой точно магазин имат наличност от посочения артикул. Преди време звънях за гофретник, който вече беше извън периода на промоцията и ми казаха точно в кои магазини го има и какви бройки. Така, че пробвай.

# 384
Момичета, правим ремонт вкъщи, харесали сме си тези ъгли за тавани - https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_3u8u_CAI … Y_tFhQsYj36rXWRNw . В Бриколаж ги видяхме,но ми се ще да идем и на още едно място (поне), в Алати дали има ? Или някой друг голям хипермаркет?

# 385
Къде в района на центъра мога да намеря българско дамско бельо и по-точно бодита? В Гранд например?

# 386
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя качествено хубаво сирене? Flutter Знаете ли производител, който гарантирано не добавя нищо и прави сиренето такова каквото трябва да е?
Питам по-скоро за някой магазин за млечни продукти, защото в магазини като Кауфланд, Триумф и Билла винаги е надценено, за да си вземат техния процент.  Confused

# 387
Сирене "Съединение", гаранция не добавят боклуци.

# 388
# 389
  • Пловдив
бих казала и "Равногор", но последното което взехме нещо не е както трябва...
Ние ще му дадем още един шанс, защото доста години вече само такова купуваме...

Общи условия

Активация на акаунт