Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 534
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Аз ни в клин, ни в ръкав, да попитам. Знаете ли в Смолян някоя сладкарница с хубави торти. Търсих, но няма тема, къде в Смолян, за да попитам там.
живях две години там , учих 5 , не опитах вкусна торта, еднотипни стандартни пандишпаново сметанови ,оцветени и т.н.

# 361
  • Пловдив
Момичета,къде се намира м-на за килими на Сливен?Някъде по бул.Македония май newsm78
Или ...по-добре в Домко да гредам?

# 362
Момичета,къде се намира м-на за килими на Сливен?Някъде по бул.Македония май newsm78
Или ...по-добре в Домко да гредам?

На кръстовището на "Гладстон" с "Руски". Иначе в този на "Македония" също продават сливенски.

# 363
  • Пловдив
"Декотекс - Сливен имат и склад за Пловдив. Намира се на ул. Янтра, зад църквата Св. Петка..
Хората са много любезни, можеш спокойно да разгледаш всичко и даже да си поръчаш по каталог и да си го вземеш като пристигне... "

Купувала съм оттам килим преди няколко години - цените им бяха най -добри в града. Дано още работят.

# 364
  • Пловдив
Мерси!Утре ще ги обходим...Искам нещо различно от тия тип мокетен.Може би с по-дългите косми Thinking

# 365
Аз ни в клин, ни в ръкав, да попитам. Знаете ли в Смолян някоя сладкарница с хубави торти. Търсих, но няма тема, къде в Смолян, за да попитам там.

Похвалиха ми тортите на тази фирма: http://nipeks.hit.bg

# 366
Дайте инфо от Хиполенд в мола, има ли навалица?

# 367
Дайте инфо от Хиполенд в мола, има ли навалица?

Към 12.00ч. бях в МОЛА в Хиполенда имаше доста хора,но не бих казала чак навалица,миналата година,като че ли имаше повече хора Rolling Eyes

# 368
  • plovdiv
Момичета къде могат да ми сменят дисплея на телефон?Днес го изпуснах и го счупих.
на ММ на телефона трябваше да се смени дисплея, че от Глобул го скапаха #Cussing out В 4 сервиза ни казаха, че не се наемат изобщо (HTC One X)... На сервиза на бул. Руски 141 се съгласиха да видят - и след 2 дни телефона беше като нов Mr. Green
Не запомних името на сервиза, а  само номера, защото ходих с такси, за да го взема...

Можеш ли да ми кажеш кой от тези е?И колко ви излезе като цена-да не излезе колкото нов телефонhttps://www.google.bg/maps/@42.1366203,24.7422275,3a,75y,115.38h … o4onrd_E3gKKw!2e0

# 369
На Главната се намира "Сладък рай" които работят с асеновградска сладкарска фирма, мисля че торти "Нико" се казваха. Страшно вкусни торти!!! Поръчката става бързо, по каталог. Цените са нормални. Виждам че се е споменала и фирма Нипекс, които правят скучни класически торти, от които единствено шоколадовата е страхотна. Ако имаш нужда от подробно инфо, пиши ми на лични Hug

# 370
  • Пловдив
Можеш ли да ми кажеш кой от тези е?И колко ви излезе като цена-да не излезе колкото нов телефонhttps://www.google.bg/maps/@42.1366203,24.7422275,3a,75y,115.38h … o4onrd_E3gKKw!2e0
Този със синята табела отгоре Simple Smile
Ремонта излезе 140лв с условието, че ако не се отстрани проблема (не работеха 3те основни бутона на Андроид-а), ще върнат телефона, без да плащаме ремонт Peace

# 371
  • Пловдив
то въпросът ми е по-скоро Кога в Пловдив, ама...

Някой има ли информация за откриването на Декатлон? Гледам, че освен рекламните билбордове, вече са сложили и табелата с работното време, но нищо никъде не пише за откриването newsm78

# 372
  • plovdiv
Този със синята табела отгоре Simple Smile
Ремонта излезе 140лв с условието, че ако не се отстрани проблема (не работеха 3те основни бутона на Андроид-а), ще върнат телефона, без да плащаме ремонт Peace

Много ти благодаря.Снощи минах покрай Декатлон-а, но никъде не пишеше кога ще го отварят.Трябва да е тези дни,като гледам са готови вече.В сайта им пише-на 04.12. в 10часа.

# 373
В един пловдивски сайт пишеше, че го откриват на 5 декември. Скоро е  Grinning

# 374
  • Пловдив
В един пловдивски сайт пишеше, че го откриват на 5 декември. Скоро е  Grinning
На  4ти декември от 10 часа!

Общи условия

Активация на акаунт