Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, а по колко часа комбинираните ви перални сушат памук? В книжките с програми на повечето пише 4 часа. Вярно, че това време е дадено за изсушаването на 7кг, но пак ми се вижда прекалено много. Да не би това да е максимума, а по принцип да става по-бързо? Бях чела нещо подобно някъде, но така и не ми стана ясно.

# 331
  • Пловдив
май разводнихме темата...сори!
Скрит текст:
При Тази която ние гледахме,продавачката каза мах. 3ч. всичко,т.е. пере и суши...аз така разбрах.Вика много икономично-пускаш на нощна и забравяш Rolling Eyes

# 332
  • Бг
Момичета, ул. "Петко Д. Петков" дали вече е отворена за движение ?

# 333
  • Пловдив
Още не е отворена

# 334
Момичета, ул. "Петко Д. Петков" дали вече е отворена за движение ?

Одеве четох в dir.bg, че ще я отварят през следващата седмица  Peace

# 335
  • Бг
 tonitabrandtner, miss_74, благодаря Ви момичета   bouquet.

# 336
  • Пловдив
Честно казано, надявам се да я отворят тази улица по-бързо, също и "Мария-Луиза". Най-вече за да мога да си ползвам нормално градския транспорт в квартала

# 337
  • о`майна лунна нощ е
А, дано, защото страдат всички! И тези, на които им се налага да ходят в района, и на останалите - че се задръстват булевардите, които се ползват за обходните маршрути.

# 338
  • plovdiv
Момичета къде могат да ми сменят дисплея на телефон?Днес го изпуснах и го счупих.

# 339
  • Пловдив
Моля, някой ако знае от къде мога да закупя порцеланови статуетки да сподели.

# 340
Момичета, откъде бих могла да си взема сладки картофи? Редовно проверявам Била и Лидл, а Кауфланд и Карфур скоро не съм, но досега не съм срещала и там.   Rolling Eyes

В Лидл на гара Филипово има.

# 341
  • под тепетата
Като стана дума за Лидл - до кога работи вечер? В един сайт пише 21 часа, в друг -22 часа  Thinking

# 342
  • о`майна лунна нощ е
До 21 са вече.

# 343
А знаете ли кога ще пуснат металните коледни кутии с бисквити? Мисля, че миналата година по това време вече ги бяха заредили.

# 344
  • под тепетата
Благодаря,ТуиГ! Харесах си играчки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт