Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 559
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
В Джъмбо има ли трасформъри? Някой да е срещал Trasformers Optimus? Днес търсих в Хипото и Комсед. Е, този Оптимус никъде го няма.

# 346
В крайна сметка се оказа, че точно във финансовия отдел на МВР трябва да отидем утре. Знам,че е до халите, но може ли някой да ми даде по-точни координати? Много ще съм благодарна  Hug

# 347
В Джъмбо има ли трасформъри? Някой да е срещал Trasformers Optimus? Днес търсих в Хипото и Комсед. Е, този Оптимус никъде го няма.

В Комсед го има,вчера го гледахме  Peace Имаше го и като голяма фигурка,и като трансформиращ се камион с дистанционно.

# 348
Може ли да те помоля да ми помогнеш с линк или картинка, за да го видя как изглежда, че днес го търсих само по име. Обърнах всички рафтове, но точно Оптимус нямаше. А всъщност изобщо нямам представа как изглежда.

# 349
В крайна сметка се оказа, че точно във финансовия отдел на МВР трябва да отидем утре. Знам,че е до халите, но може ли някой да ми даде по-точни координати? Много ще съм благодарна  Hug
Финансовият отдел се помещава в една стара сграда преди ОД на МВР. Поемаш си дъъъълбоко въздух и се катериш на последния етаж. Мисля, че на входната врата имаше табела, че там е финансовият отдел, но не съм обръщала внимание, защото винаги съм знаела къде се намира и не ми се е налагало да се оглеждам за табели. Peace

# 350
Може ли да те помоля да ми помогнеш с линк или картинка, за да го видя как изглежда, че днес го търсих само по име. Обърнах всички рафтове, но точно Оптимус нямаше. А всъщност изобщо нямам представа как изглежда.

Ето го Simple Smile
http://transformers.wikia.com/wiki/Optimus_Prime_%28Movie%29/toy … imusPrime_toy.jpg

# 351
Хиляди благодарности  bouquet! Дано не са ги прибрали предвид намалението утре Wink.
Днес в Хиполенд на рафта на Frozen  имаше 4 кукли на Ана, 2 бр Олаф и няколко от тайните дневници на тази тематика.
Актуалните играчки ще са само за въдица Crossing Arms.

# 352
  • Пловдив
Момичета къде могат да ми сменят дисплея на телефон?Днес го изпуснах и го счупих.
на ММ на телефона трябваше да се смени дисплея, че от Глобул го скапаха #Cussing out В 4 сервиза ни казаха, че не се наемат изобщо (HTC One X)... На сервиза на бул. Руски 141 се съгласиха да видят - и след 2 дни телефона беше като нов Mr. Green
Не запомних името на сервиза, а  само номера, защото ходих с такси, за да го взема...

# 353
  • Пловдив
Докато сте на вълна сервизи аз пак да попитам-някой да помогне със сервиз за таблет Prestigio?

# 354
  • Пловдив
Моят Output го носих в 5 сервиза и се отказах... Сега децата си играят с него Mr. Green

# 355
Пу за мен едната Ана,аз ще съм на Мола!

# 356
Здравейте,  четох в предишната тема и нещо не се ориентирах  Rolling Eyes

Не мога да разбера къде се преместиха семейството обущари срещу спирката на тримонциум.
Много съм доволна от услугите им, жената - едно симпатично миньонче.

# 357
  • гр.Пловдив
Аз ни в клин, ни в ръкав, да попитам. Знаете ли в Смолян някоя сладкарница с хубави торти. Търсих, но няма тема, къде в Смолян, за да попитам там.

# 358
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,  четох в предишната тема и нещо не се ориентирах  Rolling Eyes

Не мога да разбера къде се преместиха семейството обущари срещу спирката на тримонциум.
Много съм доволна от услугите им, жената - едно симпатично миньонче.

До колкото знам в подлеза на Аптека Марица. Тъй като не съм давала на поправка обувки, докато са били на Тримонциум, само предавам информацията от момичетата тук. На новото им място ги ползвах вече за няколко услуги и мога само да ги похваля.

# 359
Аз ни в клин, ни в ръкав, да попитам. Знаете ли в Смолян някоя сладкарница с хубави торти. Търсих, но няма тема, къде в Смолян, за да попитам там.
торти чочко има и в смолян http://www.chochko.com/%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD/

Общи условия

Активация на акаунт