Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 532
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
 В тази млекарница зареждат страхотни продукти, подбират си мандрите и винаги са наясно какво е качеството на продуктите им  в момента. Цените определено са по-ниски, но като цяло предлагат по-висок клас продукти.

# 391
Аз съм много доволна от продуктите на Сигмен. Но не мога да гарантирам за качество на нищо, на което не съм му видяла как протича производствения процес. Предполагам всички ползват сухо мляко.
Ама по темата за млечните продукти, да вмъкна, че киселото мляко Смолян ми се вкисва в хладилника за по-малко от седмица и то неотворено. Вкиснато кисело мляко не бях виждала с години. Фибела и Верея ги чаках по две седмици след изтичане на срока на годност да станат леко кисели  hahaha

# 392
А масло от къде?
Преди години ММ са купували от някаква тяхна позната, с мн крави. По 1-2 кила буцата. Аз толкова не искам, ама искам да е от истинска крава.

# 393
Пак от там Peace. Имат 4-5 вида масла. Най-много препоръчват на някаква смолянска мандра, наистина е като домашно битото масло от детските спомени.

# 394
  • Пловдив
за масло - препоръчвам "Равногор" - към 10 години вече (от самото отваряне на мандрата) взимаме само такова и не сме се разочаровали до сега Heart Eyes

# 395
за масло - препоръчвам "Равногор" - към 10 години вече (от самото отваряне на мандрата) взимаме само такова и не сме се разочаровали до сега Heart Eyes
може да не са те разочаровали, но мога да ти докажа с фактури колко сухо мляко и колко палмова мазнина ползват , но няма да го направя

Няма мандра в Б-я, която да не ползва сухо мляко внос от Испания и Полша най-вече, защото са най-изгодни от там, толкова малко мляко се добива в страната ни , че е невъзможно да задоволи пазара на млечни продукти
няма Смолян , няма Ардино или където и да било
да не говорим , че с този внос на евтини млечни продукти, за да намалят цените и да оцелеят нашите мандри още повече увеличават влагането на сухо мляко и палмова мазнина и какви ли не дивотии

# 396
Ами значи ще ги пробвам тези продукти на "Съединение"  Flutter Последно си купих сирене "Тертер", струва ми се много добре, но така или иначе само по вкуса няма как да се определи качеството на сиренето - съдържание на белтъчини, дали е добавяно нещо и т.н., но просто не искам да купувам надценено.  Rolling Eyes

Поне се радвам, че млякото си го взимаме от време на време от човек от село.  Peace

# 397
  • Точно където трябва
От първа ръка - има такива мандри. Внасят, но прясно мляко, което преработват. Няма да ги пиша, да не излезне реклама.

Няма мандра в Б-я, която да не ползва сухо мляко внос от Испания и Полша най-вече, защото са най-изгодни от там, толкова малко мляко се добива в страната ни , че е невъзможно да задоволи пазара на млечни продукти
няма Смолян , няма Ардино или където и да било
да не говорим , че с този внос на евтини млечни продукти, за да намалят цените и да оцелеят нашите мандри още повече увеличават влагането на сухо мляко и палмова мазнина и какви ли не дивотии

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 08:42 от elliee

# 398
  • под тепетата
Аз взимам млечни от магазинче на гарата. Сирене смес биволско и краве "Елит" и краве кисело мляко "Родопчанка" в кофички от 2,250кг. Много ни харесва.
 Лидъл разбрах, че работят до 21 ч. , а от колко започват?

# 399
Момичета,извинявам се,че пиша в темата за това,но съм на зор,издирвам оригинална кукла Алза от Замръзналото Кралство,не с кънките,а обикновенната,която е 30 лв,в Джъмбо е свършила и чакат доставка,в Метро същата работа,та ако я видите някъде,моля ви пишете ми на ЛС!  bouquet

# 400
  • Пловдив

7.00
в неделя от 8

# 401
  • Plovdiv
Момичета, искам да почна малко по малко да купувам коледните подаръци, за да не ми се струпа всичко наведнъж, че все пак са си разход. Имам два въпроса: 1-Знаете ли къде продават гоблени? Искам да взема на свеки, че тя е страстен любител и 2- къде продават хубави памучни мъжки пижами, но ако може по-големи номера да има, че мъжа ми е едър балкански субект Simple Smile

# 402
  • Пловдив
Знаете ли къде продават гоблени?
Голям избор на готови комплекти предлагат Милена стил.
Магазина е преди влизане в подлеза на Понеделник пазара (от източната страна).
http://eshop.milenastyle.com

# 403
  • Plovdiv
Благодаря много ще гледам утре да ида до там.   bouquet

# 404
  • под тепетата
Благодаря, Elfita!

Общи условия

Активация на акаунт