Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 460
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Искам да си взема сушилник за съдове с метална тавичка, но никъде не съм виждала. Някой знае ли къде има? Или пък къде продават метални тавички като поднос, които да мога да напасна? Тези пластмасови тавички са ужасни #2gunfire , котления камък няма махане...

# 466
  • No Line On The Horizon
Здравейте, някой може ли да ми каже къде има магазин за паралелен внос на перилни и почистващи препарати, че от тези турските вече ми втръсна. Благодаря предварително.   bouquet

Това са отговорите от предходната тема. Не мога да цитирам, защото е заключена.

магазин има от северната страна на тунела - като подминеш железарска и тръгнеш към химическото чистене - точно магазинчето преди него.

Магазин има и на втория етаж на ТЦ Гранд, на ген. Заимов, на уличката от Понеделник пазар към площад Шахбазян /пада се малко след пазара в дясно под една бяла кооперация/.

# 467
  • Пловдив
В Джъмбо дали има писти на Hot Wheels?

# 468
В Джъмбо дали има писти на Hot Wheels?

Има със сигурност  Peace

# 469
Някой да знае сервиз за поправка на микровълнови фурни?

Пан сервиз на бул. 6-ти Септември малко преди училище Любен Каравелов на отсрещната страна, ако идваш от центъра

# 470
Някой по-назад попита за фитнес инструктор, мога да споделя своя скромен опит, поне до този момент.  Flutter

Айдън от Тоталспорт - 12 лв. без цената на картата за фитнеса, 10 тренировки са 100 лв. Не ми направи добро впечатление, не обръща внимание дали правиш внимателно упражненията, дава ти 3-4 упражнения, казва ти колко повторения да е серията и отива да си говори с някой, апатичен ми се стори. А фитнесът се води от най-добрите, пък и цената не е ниска според мен, но все пак не знам колко взимат повечето инструктори. Уредите са много добри, някои дори са с тъч скрийн, няма блъсканица, но все пак ходих юли там, което май си е мъртъв сезон при фитнесите.

Иван от Тоталспорт - 15 лв. без цената на картата за фитнеса, 10 тренировки са 120 лв. Мисля, че има и някакво допълнително образование в областта, нещо от типа на рехабилитатор, на рецепцията ми обясниха, че е подходящ при хора с травми, възстановяващи се физически и т.н. При него не съм ходила, просто пиша цени.

Иван от Камела - 8 лв. без цената на картата, ако се вземе картата за най-много посещения, при която посещенията излизат най-евтино стават 10,40 лв. общо. работи основно с жени, чувала съм, че при него ходят и бременни, но не ми е потвърдено, така че може и да не е истина. Не работи с повече от един човек наведнъж, стои до теб когато правиш упражненията и те поправя ако нещо не е както трябва. Фитнесът е по-малък, няма такова разнообразие на уреди както в Тоталспорт, тоалетната е в лошо състояние. Като цяло и съблекалните са стари - пейките за сядане например и т.н., има душове, те са с нов фаянс.

За момента съм при последния, препоръча ми го колежка, като и двете засега сме много доволни.

Дано не е дошла в повече информацията, но ми се щеше да има такова когато аз си търсех инструктор. Thinking Ще се радвам и други да допълнят с впечатления от другите фитнеси и инстуктори, в случай, че ми се наложи да сменям, че то не се знае.  Laughing

# 471
Здравейте.
Знаете ли дали някоя от големите книжарници в Пловдив прави коледни намаления?
Благодаря предварително

# 472
Книжарница "Хермес" ще има черен петък тази седмица 28.11.

20% отстъпка за всички артикули
40% отстъпка за всички заглавия на ИК "Хермес"
до 60% отстъпка за всички заглавия в промозоната

*Отстъпките не важат за Електронната книжарница (www.hermesbooks.com)

Скрит текст:

# 473
  • Пловдив
Къде аранжировки от изкуствени или сухи цветя ?

# 474
Greene,
Благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 475
Здравейте, някой може ли да ми каже къде има магазин за паралелен внос на перилни и почистващи препарати, че от тези турските вече ми втръсна. Благодаря предварително.   bouquet

Това са отговорите от предходната тема. Не мога да цитирам, защото е заключена.

магазин има от северната страна на тунела - като подминеш железарска и тръгнеш към химическото чистене - точно магазинчето преди него.

Магазин има и на втория етаж на ТЦ Гранд, на ген. Заимов, на уличката от Понеделник пазар към площад Шахбазян /пада се малко след пазара в дясно под една бяла кооперация/.

fros , мерси много. Знам, че има някъде, но 54 теми ми дойдоха малко много за преглеждане с дивак вкъщи.   bouquet

# 476
А дали и кога ще има черен петък в Техномаркет или Технополис?

# 477
  • Пловдив
Аз да ви кажа,ако не сте видели...С/у стадион ботев строят Лидл.Мислех,че ще е поредната кооперация,ама на... Wink

# 478
  • Пловдив
То в квартала там ние си знаехме от доста време, че ще идва Лидл. Точно на една крачка ми е, обаче аз Лидл не го харесвам много - изглежда ми повече като склад, а не като хипермаркет. От това, което съм видяла в тракийския Лидл и този на Пещерско шосе, нямат и голям избор.

# 479
  • Пловдив
Е,аз не очаквам радост и прегръдки...просто споделям.На някой може и от полза да е!

Общи условия

Активация на акаунт