Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 407
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Ние не сме в северен, а и групите са сформирани...няма как да го включа.
За консултация дали ще има време щом е толкова заета.

Нашите госпожи никога не са ми обръщали внимание за проблем с говора, а за логопед в градина не бях чувала.

# 526
  • Пловдив
Благодаря момичета, утре ще отскоча   до там   bouquet

# 527
  • Пловдив
Мисля, че си има час за консултации, но не съм обърнала внимание, а и като отиде човек нищо не пречи да го консултира, независимо от кой район е Simple Smile Във вторник ще пиша.

# 528
  • Пловдив
Ние не сме в северен, а и групите са сформирани...няма как да го включа.
За консултация дали ще има време щом е толкова заета.

Нашите госпожи никога не са ми обръщали внимание за проблем с говора, а за логопед в градина не бях чувала.
във всеки район има логопед, който отговаря за децата в него. В градините обикновено се обръща внимание на подготвителните групи, а първа и втора - само ако е много сериозен проблема.
При на с на РС в началото на годината обърнаха внимание на едното детенце, че почти нищо не му се разбира - казаха кога логопеда посещава градината и че е добре майката да говори лично с него, за допълнителни консултации.

# 529
  • Пловдив
Мисля, че си има час за консултации, но не съм обърнала внимание, а и като отиде човек нищо не пречи да го консултира, независимо от кой район е Simple Smile Във вторник ще пиша.

Вторник от 10:20 до 11:00 са консултациите. А и има мисля възможност за вмъкване, защото коргираните деца се изписват и на тяхно място се вземат нови. Всички казват, че е много добра като специалист, аз лично съм много доволна - коригира моята дъщеря за два месеца и половина.

# 530
  • Пловдив
Някой с препоръка за логопед?

Люба Петкова. Кабинета и е срещу стадион Ботев на спирката.
Скрит текст:
0886935652
Дъщеря ми ходеше при нея и за 1 година успя да и изчисти всички проблеми с буквите, които изговаряше не правилно. Минахме и през логопедичните центрове, но от нея съм по доволна.

# 531
Има ли изгледи за намаления в Benetton?

# 532
Здравейте,бихте ли ми препоръчали таксита на по- добри цени.

# 533

то май-май след последното решение на общинския съвет вече повечето возят на 65 ст. на км дневна

# 534
  • Plovdiv

то май-май след последното решение на общинския съвет вече повечето возят на 65 ст. на км дневна
Абсолютно всички са с тарифа 0,65 лв./км. дневна, в момента ми се налага всеки ден по 2 пъти да вземам такси и всички таксиметрови компании са с тази тарифа.

# 535
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате откъде мога да купя хубав пресен шаран в района на квартал Гагарин/Кършияка.
Благодаря ви много. Хубав ден

# 536
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате откъде мога да купя хубав пресен шаран в района на квартал Гагарин/Кършияка.
Благодаря ви много. Хубав ден

На улица Ален мак в Гагарин срещу строителния магазин продават шаран,и толстолоб май.Не съм взимала,но казват,че е пресен.

# 537
Срещу хепи до новотела, на ул.брезовска има магазин за риба

# 538
  • Пловдив
Къде в кичука беше този магазин за стоките от Англия? /обсъждаше се заради скутерите Micro/

# 539
  • Пловдив
Къде в кичука беше този магазин за стоките от Англия? /обсъждаше се заради скутерите Micro/

Заповядай: http://stop2shop.eu/contact_us.php?osCsid=aoouf2rejidkpo56ua2ulvvn92

Общи условия

Активация на акаунт