Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 393
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Препоръчайте оптика за детски очила - хубави е евтини, естествено  Laughing
В тази до Полиграфия, която препоръчвате, дали има детски рамки?

Има със сигурност. Преди 3 седмици познати направиха точно там очила за хлапето им - ученик в трети клас. Първоначално не успяха да изберат, но изчакаха малко да доставят нови рамки и поръчаха очилата. Вече са с тях. Цените им са за всеки джоб според възможностите.

# 631
На метър не знам, аз взех от Джъмбо, един пакет, няколко цвята.
Отвратителен е, тънък и прозира ужасно.

# 632
  • Пловдив
`ТуиГ, благодаря, от там ще тръгнем значи  Grinning

# 633
  • Пловдив
Аз пък с молба за читав майстор на перални.Индезит ми е.

Преди време тук ми препоръчаха за сушилнята този сервиз - доволни сме от тях.

Благодаря ! Обадих се в сервиз Грейди,препоръчан ми от майстор,защото чвно проблема ще е в електрониката,утре ми казаха,че ще дойдат.

# 634
Някой доволен или не от др.Стоилова,кожен лекар Rolling Eyes Става въпрос за дете на8г. Препоръчаха ми я,ама като гледам сайта повече е с естетични процедури...
Надявам се да не е късно за отговора ми,но вчера водих на преглед моето детенце при нея,той е на 6г,и има дерматит.Останах доволна,спокойна е обяснява много подробно.Като специалист ми бе препоръчана от медицинско лице и знам,че е помогнала на много деца.Прегледа не е по здравна каса.

# 635
  • Пловдив
Миналата година купувах опаковъчна коледна хартия от Кауфланд. Имаше ролки по 10 м.  Peace

# 636
  • Пловдив
Знам,че не е точното място,но вече ми е спешно,а според нашето Джи Пи в Пловдив нямало детски гастроентеролог ooooh! Затова моля да ме упътите къде  има читав детски гастроентеролог. Предпочитам да работи с направления.За Цонев ми казаха,че гледа да наплаши родителите,да ги вика в частния кабинет,много ненужни платени изследвания и т.н.В нета намерих само името на Д-р Мария Печилкова – педиатър – гастроентеролог, ул. “Славееви гори” 23,но не зная дали работи по ЗК. Моля ако някой има впечатления от нея да ми сподели,може и на ЛС,да не ни се карат.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 23:12 от Балли

# 637
Аз да добавя, че още търся елха в саксия на сносна цена  bouquet

# 638
Д-р Цонев преди работеше в Пълмед, не знам дали още е там. Там преглеждаха с направление за педиатър, но всеки лекар беше в определен ден.

Много хубави елхи имаше в Бриколаж, но цените бяха 30-40-50 лв. В този ред на мисли и аз искам тази година да взема елха в саксия, но после какво ги правите? До пролетта  дали ще оцелее в саксията, за да се посади? На теория звучи много добре, но май реално няма начин да се спаси дървото Thinking.

# 639
  • Пловдив
Знам,че не е точното място,но вече ми е спешно,а според нашето Джи Пи в Пловдив нямало детски гастроендокринолог ooooh! Затова моля да ме упътите къде  има читав детски гастроендокринолог. Предпочитам да работи с направления.
и ние не открихме такъв, който да помогне. Имам координатите на такъв в София - изключително доволна съм, а също и три мой познати, които пратих там Peace

# 640
Това ме подсети, че и д-р Янков от интензивното отделение на Детска клиника във ВМИ е гастроентеролог, но той даваше дежурства само петък, събота и неделя. През седмицата работи в София Peace.

# 641
  • Пловдив
Тези дни идеално ме устройват.Ще ти пиша на ЛС. Hug

# 642
  • Пловдив
Някой да е купувал филц изгодно? Трябва ми на метър, а откривам само листове А4 в "Дали"..
От тук съм купувала на метър  Имаше голямо разнообразие от цветове, но е от изкуствения.

# 643
Магазин за детски одеалца търся, да не са много скъпи, с предимство в Кършяка и центъра.

# 644
  • Пловдив
Магазин за детски одеалца търся, да не са много скъпи, с предимство в Кършяка и центъра.
За каква възраст?
Скоро не съм ходила, но имаше голям избор в Премаман на Железарска.
За моето бебе избрах на Минене. Не е най-евтиното което съм виждала, но всичко останало ми беше компромис.

Общи условия

Активация на акаунт