Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 404
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
В Бриколаж също имаше памучни.

# 676
Благодаря, Шайн!  bouquet И там ще погледна.

# 677
Много оригинални памучни покривки има в Крео до ескалаторите в мола, но цените са по-високи Peace. Иначе са страхотни и много интересни като десени.

# 678
Добра вечер!Някой да знае къде има магазин на TCM ?Лека вечер желая

Има един на уличката, която е пресечка на Гладстоун, до Супа бар-а (не се сещам сега как се казваше).  Като минеш покрай банката на ъгъла, малко по-надолу.
Ами отскоро съм в Пловдив и движа с гугъл мапс  Wink та не ги знам много добре уличките още,можеш ли да ми обясниш по-обстойно ,ако не те затруднявам

Ето го магазинчето.

# 679
Здравейте, нова съм тук , съжалявам , ако нещо объркам  Wink Искам да попитам някой знаели къде в ж.к. Тракия поставят тик- так малки (за бебе) копчета ? Вече се отчаях- толкова търсих, така че и за широк център ще съм доволна , ако някой знае. Благодаря!  Simple Smile

# 680
Аз също доста време търсих, така и не намерих. Преди два дни, като минавах с колата, видях надпис за тик-так под блока срещу сладкарница Неделя и Райфайзен банк на бул. 6-ти септември. Не зная дали работи, защото нямаше как да сляза и да проверя.

# 681
  • Майничка
...някой знаели къде в ж.к. Тракия поставят тик- так малки (за бебе) копчета ? Вече се отчаях- толкова търсих, така че и за широк център ще съм доволна , ако някой знае. Благодаря!  Simple Smile

Знам само в едно магазинче за кинкалерия с/у Карфур на Капитан Райчо.

# 682
Благодаря  bouquet, ще пробвам с това на Кап. Райчо Simple Smile

# 683
  • Пловдив
  Тик-так съм виждала табелка, че поставят в Тракия в Т-Маркет на Детски свят - вътре в магазина има ключар и при него.

А някой може  ли точно да ми обясни магазин Комсед къде се намира?

# 684

А някой може  ли точно да ми обясни магазин Комсед къде се намира?

Точно до Билла на бул.6-ти септември,в една сграда са,с общ вход дори.Срещу тях е Макдоналдс.

# 685
Аделинда, ако все още не си намерила одеяло и те устройва поръчка: http://eshop.domharmonia.bg/index.php?route=product/category&path=54

Аз отдавна ги заглеждам и все още не съм поръчвала, но имам позната която пазарува оттам и е адски доволна  Peace
Аз се влюбих в шалтетата, уникални са  Heart Eyes Да видим кога ще се прежаля  Simple Smile

Преди малко се връщам от Лидл, детските одеяла бяха отврат, като вестник.
Но се сдобих с пъзели  Mr. Green

# 686
 Тик-так съм виждала табелка, че поставят в Тракия в Т-Маркет на Детски свят - вътре в магазина има ключар и при него.

Само големи копчета слага :/

# 687
Здравейте, нова съм тук , съжалявам , ако нещо объркам  Wink Искам да попитам някой знаели къде в ж.к. Тракия поставят тик- так малки (за бебе) копчета ? Вече се отчаях- толкова търсих, така че и за широк център ще съм доволна , ако някой знае. Благодаря!  Simple Smile

Копчета правят/обличат и зад халите на центъра. Там има няколко магазина за платове и съм сигурна, че в който и да попиташ ще ти кажат точно къде се намира.

# 688
  • Пловдив
Моля за жокер откъде да намеря евтини (0,50 до 1 лев за бройка) книжки за оцветяване. Трябват ми около 30 бр.

# 689
Моля за жокер откъде да намеря евтини (0,50 до 1 лев за бройка) книжки за оцветяване. Трябват ми около 30 бр.

В Джъмбо има,точно 1 лев бяха,може би и по-евтини имаше също,на различна тематика са,има и коледни също.

Общи условия

Активация на акаунт