BRADLEY COOPER и 30-годишните, които все ще покажат таланта си – дори и късно ;)

• 42 377
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Дано да не са. Изобщо не ми харесва. Комбинацията от руса коса и черни вежди никога не ми е допадала. А и е 92 набор. Боже  ooooh!

# 46
Дано да не са. Изобщо не ми харесва. Комбинацията от руса коса и черни вежди никога не ми е допадала. А и е 92 набор. Боже  ooooh!

Ех, значи и аз се вписвам в категорията за годините, за пръв път ми е!  Mr. Green

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като си е стиснал устата чак не може да го познае човек hahaha

И в по-обичаен вид

И още нещичко за Криста
http://www.theguardian.com/film/2014/nov/10/matthias-schoenaerts-the-drop

И нещо за мен Mr. Green

Дали да не гледам нещо от списъка днес, само че за кое ли да се прежаля newsm78?

# 48
Като си е стиснал устата чак не може да го познае човек hahaha
Скрит текст:
Да Joy

Ей, няма го и няма го този филм ни по торенти, ни по кина.

# 49
Снощи търсих да го гледам онлайн, ама тцъ- няма го Tired

# 50
  • в сърцето на един мъж...
Леле, за малко да оттърва новата тема Embarassed Мерси много, една част съм гледала, от другите ще видя кое не съм и кое ще отбележа Grinning

# 51
Вече е официално- след Спилбърг и Земекис, Джо ще снима и за Оливър Стоун
http://www.theverge.com/2014/11/10/7189135/joseph-gordon-levitt- … liver-stones-next

# 52
  • срещу двата комина :)))
пробвах да гледам New York, I love you, но просто не ми се получи ... едвам стигнах до половината  Laughing Голяма скука ми беше, абсолютно нищо интересно не намерих. Може би ми трябва друго настроение ...

# 53
А на мен много ми хареса- най-много от всички анкетни филми.

# 54
Нося малко снимки Simple Smile Харви и Chanel снощи са правили скрийнинг на Imitation Game.

Скрит текст:

# 55
Аз изгласувах, надали ако гледам още нещо, ще си сменя вота.

Кийра е много хубава. Отново.

И да се похваля- тук вече тръгна "Елинор Ригби". В разделения вариант.

п.п. пак се налага да се редактирам- имам вече билети за "Него" Party Party Party

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 16:35 от joy_r

# 56
п.п. пак се налага да се редактирам- имам вече билети за "Него" Party Party Party
Аууу, Джо, как ти завидях! Искам и аз.

Какъв хубав плакат видях сега.

Нося малко снимки Simple Smile Харви и Chanel снощи са правили скрийнинг на Imitation Game.
Ама не е честно така, да става все по-хубав Бенедикт. Да не говорим, че откасто е с новата причеса ми изглежда с едно 5 години по-млад. Heart Eyes
На Кийрето много ми хареса роклята.

Вече е официално- след Спилбърг и Земекис, Джо ще снима и за Оливър Стоун
http://www.theverge.com/2014/11/10/7189135/joseph-gordon-levitt- … liver-stones-next
Браво на Джоузеф!

Аз пък снощи гледах "Пазителите на галактиката". Много ми хареса, баш какъвто трябва да е един комиксов филм. Естествено любимците ми са Рокет и Груут. Joy

# 57
Имаме Елинор Ригби, Gone Girl и един сериал, който започнах наскоро The Affair, не мога да не отбележа използването т.нар. ефект на Рашомон в сюжетите на всички. Малко като тенденция е станало.
Чак ми иде да изгледам филма на Куросава, в който такъв сценарий се използва за пръв път.

# 58
Първи снимки на Брадли от Бродуей.

Скрит текст:

Селфи  Laughing

Ох, ще ме уморят от смях с тази мода!  Joy hahaha

Франко е жесток като се прави на дебил. Усъвършенствал е ролята до непостижими висоти.  Joy Joy hahaha

Този филм непременно ще се гледа.  Joy

Клипче специално за Джо - https://www.youtube.com/watch?v=yCSOp2cPZao&feature=youtu.be

# 59
Добро утро!
Златето нали я няма наоколо, че планирам да и нащипя мъжа Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт