Отговори
# 60
Абе какво му е страшното , ако тока спре. По-гадно е да звънне телефона или на телевизора да има снежинки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това вече е много в фантастичния жанр  hahaha hahaha hahaha
Аз нямам домашен телефон, по какво ще ми звънне  hahaha hahaha hahaha hahaha
Наде, радвам се че ти харесва  Hug
Аз имам #Shocked Joy
дърпай шаутера  Naughty

# 61

РенкУ, Илде  Naughty

Тая Дефне няма ли кой да я убие бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 62
  • в подножието на планината

Дочаках фрагмана на Съдбите... Party Тери, Heart Eyes тъкмо го изгледах и щях да го поствам... Grinning

# 63
Систър, щом е в гаранция ще ти го оправят  Heart Eyes Hug Hug
Гледам един сериал, Кухня се казва по БТВ Комеди, руски е за едни готвачи и е страшно смешен  Joy Joy Joy Joy
е добрутро  Joy аз гледам вече 5-ти сезон на сериала във вбокса го пускат  Joy

Систър те ще го оправят ама ги бавят по 2-3 месеца пък на мен ми е удобен за работа  ooooh! сега трябва да шракам на телефона и да ходим с 5 тефтера да си водим записки  Joy и лаптопа да ми е до дупето щот глезената таблетка умря  Joy

# 64
Зиз-недей така, то Чез си ни спира тока и без да гледам филм на ужасите, онзи ден ни вкара в такъв ,цели 18 часа нямахме ток, когато валя мокрия сняг и бехме у студ и тъмница Hug

Гадост ooooh! hug

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър, щом е в гаранция ще ти го оправят  Heart Eyes Hug Hug
Гледам един сериал, Кухня се казва по БТВ Комеди, руски е за едни готвачи и е страшно смешен  Joy Joy Joy Joy
е добрутро  Joy аз гледам вече 5-ти сезон на сериала във вбокса го пускат  Joy

Систър те ще го оправят ама ги бавят по 2-3 месеца пък на мен ми е удобен за работа  ooooh! сега трябва да шракам на телефона и да ходим с 5 тефтера да си водим записки  Joy и лаптопа да ми е до дупето щот глезената таблетка умря  Joy
Е що не казваш за сериала, аз случайно го набарах ама падам с тоя главния готвач  hahaha hahaha
Ква е таблетката, че прави такива фасони newsm78

# 66

РенкУ, Илде  Naughty

Тая Дефне няма ли кой да я убие бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

bouquet нема Laughing ще тормози още дълго Mr. Green поне ние у Фатих ше се отървем от Керим Mr. Green Party Чепика и той па се събраа у един филм Mr. Green

# 67
Абе какво му е страшното , ако тока спре. По-гадно е да звънне телефона или на телевизора да има снежинки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това вече е много в фантастичния жанр  hahaha hahaha hahaha
Аз нямам домашен телефон, по какво ще ми звънне  hahaha hahaha hahaha hahaha
Наде, радвам се че ти харесва  Hug
Аз имам #Shocked Joy
дърпай шаутера  Naughty
Joy Joy Joy Joy Слушам Mr. Green

# 68
ТО и аз имам домашен, ма ще забравя да сложа слушалката на майката и нема да има ток  Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Аз като знам и как си вдигам мобилния, нема да може да се свърже с мен  Laughing

# 69
Тия ни пребиха Cry Cry Cry

# 70
  • в подножието на планината

Оф, изгледах фрагмана и сега искам, ако е възможно да ни пуснат още едничък... Rolling Eyes

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая мама, бактън вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 72

Оф, изгледах фрагмана и сега искам, ако е възможно да ни пуснат още едничък... Rolling Eyes
Мноу си нагла ooooh!

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малеее Ренку 4 на 0  #Crazy #Crazy #Crazy
Дават Ферка, като метна дрехите пред вратата на Джансула  Mr. Green

# 74
АЗ МИСЛИМ ДА СИ ПОЛЕГАМ НА КРИВАТЧИТУ Party

Ай сиктир ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт