Отговори
# 90
  • някъде из Врачанско
лека нощ момичета да спите в кош и да сънувате грош smile3524

# 91
# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кой ше прай бебето през болничните ма... Mr. Green
Аз сал плексит си образувам... Crossing Arms

# 93
  • У Диспансера ...♥♥♥
Въх, Халилудко какъв е гнусен... Sick
И ти ли го гледаш, ужасен е направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 94
Ти целото клипче ли направи на гащури  Shocked

# 95
  • в подножието на планината
Въх, Халилудко какъв е гнусен... Sick
И ти ли го гледаш, ужасен е направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Па и Ферка как се качва в колата му, да й се чудиш, значи... ooooh!

# 96
Какъв Халилудко Ви гони из коридорите на Диспансера, Joy да не Ви е застигнал в мазето......., Joy а Вие го гледате за емнайсти път по бтв Лейди?!
На мен все още ми е любимият сериал заради сантимента с който ме обвързва но на Вас не Ви ли омръзна!? newsm78 Не съм гледала серии откакто го приключиха по Шоуто......ряяяяяядко някой клип когато ме споходи ФЕмирската муза тук в темата и това е.

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
И с тая баничарка от де изскочи  ooooh!

# 98
# 99
Систър, щом е в гаранция ще ти го оправят  Heart Eyes Hug Hug
Гледам един сериал, Кухня се казва по БТВ Комеди, руски е за едни готвачи и е страшно смешен  Joy Joy Joy Joy
е добрутро  Joy аз гледам вече 5-ти сезон на сериала във вбокса го пускат  Joy

Систър те ще го оправят ама ги бавят по 2-3 месеца пък на мен ми е удобен за работа  ooooh! сега трябва да шракам на телефона и да ходим с 5 тефтера да си водим записки  Joy и лаптопа да ми е до дупето щот глезената таблетка умря  Joy
Е що не казваш за сериала, аз случайно го набарах ама падам с тоя главния готвач  hahaha hahaha
Ква е таблетката, че прави такива фасони newsm78
Ми ти не ми гледаш нещата дет харесвам по принцип Joy и за тва си мълчах Joy  главния е просто... Няма такава терца Joy със шефа са уникати Joy и оня крадливия много ме забавлява Joy

Абе Леново А ..нещо си  бил музикален таблет дъра бъра до вчера беше бетон не съм имала проблеми,с доста памет е ама изведнъж сецна нета и не иска повече да се включи,даже с 3g то на телефона пробвах като го пускам като уай фай и уж с парола със всичко и пак не иска 

# 100
ТЦ! Naughty изрязах 200 кадъра hahaha hahaha

# 101
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малкия и той иска си взима Леново, един червен ама ти направо ме отказа сега  Thinking
Сегашния му никога не е давал такива отклонения, да не иска да хваща нета за пръв път чувам такова нещо  newsm78

# 102
Какъв Халилудко Ви гони из коридорите на Диспансера, Joy да не Ви е застигнал в мазето......., Joy а Вие го гледате за емнайсти път по бтв Лейди?!
На мен все още ми е любимият сериал заради сантимента с който ме обвързва но на Вас не Ви ли омръзна!? newsm78 Не съм гледала серии откакто го приключиха по Шоуто......ряяяяяядко някой клип когато ме споходи ФЕмирската муза тук в темата и това е.
И аз не съм го гледала от миналата година пролетта сигурно Joy ей на преди няколко дни изгледах по лейдито 2 серии от скула че нямах нет Joy и то баш тия дет Емко набара списанието

# 103
Щерко, няма ли да поздравиш майка си... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 104
Малкия и той иска си взима Леново, един червен ама ти направо ме отказа сега  Thinking
Сегашния му никога не е давал такива отклонения, да не иска да хваща нета за пръв път чувам такова нещо  newsm78
В сравнение с други на приятели дето ходиха вече по 2 пъти на ремонт моя си е китка Joy носих го на доктор днес и той каза че явно има някаква платка вътре дето се е шашардисала от нещо Joy и затова понеже е в гаранция не го дадох днес Joy

Общи условия

Активация на акаунт