Отговори
# 150
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Щерко Hug Hug мерси...сал ти ме разбираш Laughing

Щерко Heart Eyes Hug ми ше ги мешам, ко да прайм...инак Серго бавно и методично ми зима акъла ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Срааааааааааааам... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/b]

# 151

Щерко Heart Eyes Hug ми ше ги мешам, ко да прайм...инак Серго бавно и методично ми зима акъла ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Срааааааааааааам... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed/b]
абе Серго не е за изпускане  Mr. Green

# 152

Па за мен не е...пък за тебе по-добре да е... Naughty

# 153
  • Варненска клюкарка

Момите се снимат в почивката от ФЕмирската сватба, като най-личната е по средата hahaha А Хазал е изсулила патъчките на булката Ферка Crazy

# 154

нали съм на същия хал  Joy Joy Joy даже Джони аха аха ми го беше взел  Joy Joy кат му почнах филмографията де що имаше филм го гледах..повторих и кат свършиха ...малеее чудо  Joy Joy Joy седим и чакам за нов филм то беше голямо вайкане  Joy Joy Joy после ви открих и Бу открих там някъде та Джони падна леко от класацията,но оше държи топ 3  Joy

# 155
  • Още у мъглата ...
Добрутро/ден, страхковки и нестрахковки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хай, дорде не е станало 12 да поднеса трета смяна сърдечно кафенце Grinning Hug

Скрит текст:

Щастлив и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И едни ФЕмирчета за отскок Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • Още у мъглата ...
А сега да си вляза официално в къщурката  Laughing Party Party Party Party

Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси за неуморното строене на къщички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Ирчоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes И на теб мерси за неуморното рисуване на романтичните тапети  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

И за разкошната храна, която диплиш, па и сега си наготвила с кеф  Grinning Hug Hug Hug Hug
Ся да се потъркалям  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:

# 157

Па за мен не е...пък за тебе по-добре да е... Naughty
Joy Joy Joy Joy

Линко Hug Heart Eyes Гъбунчи Hug Heart Eyes

Добре че никой не ми е взел акъла Party дето го немам Mr. Green

# 158
  • Още у мъглата ...
Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
На еднодневна патерица  Grinning честит рожден ден newsm59  ura  bigdance2
Желая ти много здраве най-вече, усмихнати и щастливи мигове, много радости и обич от хората около теб за теб  Hug Hug  Heart Eyes
Скрит текст:

И специални поздрави от нашите хора  Grinning Hug

# 159
  • Още у мъглата ...
Ренкааа Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 160
  • Още у мъглата ...
Феми Hug Heart Eyes Heart Eyes И на теб на патерици, да е жив и здрав татю ти, много късмет и дълги години да си се подкрепяте newsm59  ura

# 161
  • Още у мъглата ...
Иииии, Елито  Hug Heart Eyes Heart Eyes си е дошла  newsm68 newsm68 newsm68

# 162
Систърче Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party
Лино Heart Eyes Hug

Па РенУ, яз останах без акъл вечИ Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 163
  • Още у мъглата ...
Систърче Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party
Лино Heart Eyes Hug