Мебели Виденов 3

• 246 335
  • 956
  •   1
Отговори
# 240
Да дам отзиви и аз: имам гардероб Катерина, ползваме го почти година, пълен е... засега нямам забележки по него... страхувам се след време че ще провиснат като корем рафтовете, виждат ми се тънки.... ще дам отзиви и след повечко време...
Матраците Дискаунт са ужасни обаче.... поръчахме 2 матрака за единични чамови легла.... уж временно, че бюджета издъхна, пренатоварихме бюджета с всичко в новия дом... и за да най-бързо  купихме 2 матрака Дискаунт - пак казвам временно.... Единия се продъни... счупи се на третия месец.... точно по средата... след няколко телефонни разговора ми го подмениха.... На другия спи дете 30 кг и там дунапрена е деформиран точно по тялото на детето... това е.. отчетох се.... знам, че само аз съм си виновна че ги купихме.... определено ще ги сменяме.... в това спор няма....

# 241
  • София
Аз имам двукрилен гардероб "Анжело" от 10 дни. Като за 80 лв. + 18 лв. монтаж е перфектен. За здравина няма как още да дам отзиви. Иначе като изработка нямам никаква забележка. Чесно казано бях склонна да дам и повече пари и да купя от друго място, но този най ни пасва като размери и цветове. Така и не открих по-подходящ за нашите нужди.

# 242
Благодаря, момичета, много полезни отзиви  bouquet Ще се включа малко по-натам отново с мое ревю на това, което съм получила, ако в крайна сметка си купя гардероб от Виденов, де Laughing

# 243
Е просто съм възмутена от Виденов! Майка ми си поръча преди 2 седмици гардероб и ракла, навсякъде пишеше 5 дни доставка (при все, че има и представителство в града), звъннаха й за потвърждение, че до 5 дни очаква доставка и монтаж на мебелите. Вече 10 дни обаче няма кой да ни даде отговор КОГА ще дойдат. Като ги питам в онлайн чат-а, спират да ми отговарят, като звъня на този, който е потвърдил не вдигат, дава заето, дава грешка и т.н. От магазина ме прехвърлят пак на този, който ми е потвърдил, защото той се занимавал с доставките и монтажа. Е, тва просто е отврат отношение! Всичко хубаво, имат 100 магазина, хубав сайт и цени, обаче отношението и сроковете им са под всякаква критика!!! И сега какво се очаква да направя? Да чакам НЯКОЙ ДЕН евентуално МОЖЕ БИ да ми звъннат? Ми поне да се обадят да кажат "така и така, ще се забавим"...няма! Сайтът им, разбира се няма статус на поръчките. Аз нали съм си платила, какво искам още... Повече мебели Виденов - НЕ!

# 244
  • оттам, откъдето започва България
Вие предварително ли плащате?!  newsm78 На нас ни искаха само капаро преди 2-3 години.

# 245
  • София
Преди 2 г. имах същите проблеми - нерви, скандали, обаждаме се - те не вдигат, обещават, а после не се спазва. Голяма драма беше  ooooh! Косата ми побеля от тях! Тогава бяхме дали капаро.
Сега срокът за доставка на гардероба беше 5 дни, дойде след 4. Предварително не сме плащали, както и капаро. В склада мъжът ми като беше отишъл да го вземе, тогава плати.

# 246
Добре, де, нали винаги се плаща 100% авансово? newsm78

# 247
Не винаги. Само веднъж ми взеха капаро половината сума. Следващите пъти не искаха никакви пари.

# 248
И аз предпочитам да не давам никакви пари предварително, за да не почнат да ме разиграват, каквато практика явно имат спрямо някои от клиентите си  Rolling Eyes

# 249
Малко е странна практиката им с това онлайн поръчване. Ние преди да купим дивана бяхме на почивка около Велико Търново и решихме да отидем до техен магазин там, за да видим мостра на дивана, който бяхме харесали в сайта им. Когато влезнахме в магазина той беше малък, с по една мостра от някои модели (един гардероб, едно, легло, диван и т.н.) попитахме все пак за съответния диван, казаха, че нямат, но можем да го поръчаме в сайта и ще ни го доставят, как ще поръчам мебел, която не съм видяла, не съм седнала да пробвам удобно ли ми е, ме ми ли е. Отидохме в друг магазин в същия град на друга фирма, където го имат същия диван, там видяхме мостра, дадоха ни цена, ако искаме да сменим дамаска, но бяхме решили, че искаме фотьойл като дивана, а го имаха само във Виденов, та отидохме в Стара Загора, там магазина се оказа по - голям, но успяхме само дивана да видим, не и табуретките или фотьойла. Та решихме да поръчаме и едно момче ни вика ето ви визитка обадете се или поръчайте онлайн, че вие за какво сте там, за красота ли, като немога да си поръчам от вас?  Поръчах по телефона, казах, че искам да платя, когато ми ги доставят.  Дойдоха на 15 ден, за сега сме доволни. Но е странно да очакват по картинка да си поръчваме мебелите.

# 250
Майка ми го е видяла гардероба при нейна приятелка и не споря дали е хубав или не, може би АКО го видим и в нас...Що за политика е това...Плащат ти, ти решаваш да се моташ, ама нали така или иначе трябва да се достави??? За другият път ще знаем - никакви Виденов и никакво плащане през банка авансово 100%!

# 251
  • Варна
Добре, де, нали винаги се плаща 100% авансово? newsm78

Това не е верно. Аз винаги съм плащала, защото така исках. Ама на майка ми й казаха, че няма нуждс нищо да плаща и плати всичко при доставката.

# 252
Сагата продължава с Виденов...сега след 2 дни успях да се свържа с тях по телефона, тъй като онлайн чатът ЯВНО могат само да продават. Една девойчица ми обясни, че понеже плащането е направено с кредитна/дебитна карта НЕ Е ясно дали е пристигнало при тях и докато не потвърдят плащането, нямало да има доставка. Що така се излагат тия хора? 2 седмици няма кой да си направи труда да провери ДАЛИ и ОТ КОГО имат плащане! Разбира се, тя не може да ми даде такава информация и сега ЧАКАМ да ПРОВЕРИ ДАЛИ имат плащане от нас и кога се очаква доставката. Извод: НЕ плащайте 100% авансово по банка на Виденов и НЕ очаквайте да спазят сроковете си.

# 253
Аз досега съм поръчвала само през сайта, като преди това съм видяла продуктите в магазина им на живо. Когато съм поръчвала през сайта им, съм плащала само при доставка и продуктите са идвали в срок, иначе и аз щях много да съм им ядосана, ако се бавеха без никаква информация сума ти време....

# 254
бавят се но са са супер

Общи условия

Активация на акаунт