Мебели Виденов 3

• 246 291
  • 956
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Виждам, че са пуснали и еднолицеви на Тед

https://videnov.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0 … D1%86%D0%B5%D0%B2

# 376
  • 1st floor
Еднолицеви на Тед има и други варианти, не само Боди баланс.

# 377
  • Плевен/Пловдив
Интересно, че този матрак Боди Баланс го намирам само при Виденов в каталога на ТЕД не го срещнах. newsm78

За сега се отказах от матраците които предлагат, чакаме си само леглата.

# 378
  • 1st floor
Виждала съм го в мебелен магазин, както и да се предлага онлайн от друга фирма. Иначе и аз не го намирам на сайта на Тед.

# 379
  • Плевен/Пловдив
Виждала съм го в мебелен магазин, както и да се предлага онлайн от друга фирма. Иначе и аз не го намирам на сайта на Тед.

И аз смятам да по обиколя малко мебелните магазини - надявам се да си харесаме нещо - и то 2 броя. Joy

# 380
  • 1st floor
Eднолицев ли търсиш? Виж на Тед Фаворит С дали ще ти е удобен. В момента е на много добра цена -30%.  Аз взех такъв лятото по препоръка от форума, но без намаление. Mr. Green Иначе, както казах, доста от фирмите в момента са пуснали коледни намаления.

# 381
  • Плевен/Пловдив
Eднолицев ли търсиш? Виж на Тед Фаворит С дали ще ти е удобен. В момента е на много добра цена -30%.  Аз взех такъв лятото по препоръка от форума, но без намаление. Mr. Green Иначе, както казах, доста от фирмите в момента са пуснали коледни намаления.

Да 2бр. еднолицеви за децата ! Спряла съм се на Флоренция - не ми се иска с пружини. Този модел е със свалящ се кълф - то с тези пикили..... Joy Но искам да го видя, пипна , и т.н.
Благодаря ти много за инфото.... bouquet

# 382
Момичета, има ли някой който използва дивана за спане от вас? А също и да е собственик на Адисън М?
Гледаме, че в момента е намален на 50% на 430лв.
Колебаем се заради отзивите като цяло за Виденов, а и защото искаме да го ползваме за спалня. Цената е повече от добра, но не знам...

# 383
  • оттам, откъдето започва България
Я отидете и си полегнете на дивана, ако се разтяга, разтегнете го, пак легнете и тогава преценете. Аз други мебели съм купувала от тях и съм доволна. Най-добре е да се види на място. Успех в покупката.

# 384
Ходихме, видяхме го, пробвахме го, но питането е по-скоро в дългосрочен план. Така за един път ни хареса, но не знам как ще е след известно време.

# 385
  • оттам, откъдето започва България
Честно казано за нито една мебел няма гаранция. Един му харесва, друг - не. Въпрос на усещане. Ние бяхме притиснати от финансите като купувахме, но ми се искаше и да е нещо, което ми харесва. Е, не съжалявам. Имам спалня с гардероб и скрин, и после портманто. Само дето ръбовете им са остри, но мисля че това теб не те интересува.

# 386
Ние сме с диван Касиди,използваме го за спане.Еми много ми е комфортен,пък и на домашните също.
Лесно се разпъва и събира,има много място за багаж отдолу.Като недостатък отчитам,че материята е изкуствена и ако си с изкуствена дреха и се разшаваш много ще те тресне тока задължително  Mr. Green
Имай впредвид,че аз съм бременна и дивана за спане ми е чудесен.

# 387
Момичета, има ли някой който използва дивана за спане от вас? А също и да е собственик на Адисън М?
Гледаме, че в момента е намален на 50% на 430лв.
Колебаем се заради отзивите като цяло за Виденов, а и защото искаме да го ползваме за спалня. Цената е повече от добра, но не знам...

Адисън М, го следя цяла година, постоянно е намален. Сега гледам Диван Катрин, изглежда много добра оферта, но само ги гледам, че ако ми видите кухнята след година и половина прилича все едно е ползвана 40години.
За него отзиви

# 388
yasmina, ако не е късно и аз си бях харесала Катрин, но като го пробвах в магазина ми се видя доста дървен и неудобен за сядане, отиди в някой шоу рум за да си избереш. Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 12:34 от Idacorr

# 389
НЕ очаквайте МНОГО от МЕБЕЛИ ВИДЕНОВ!

Все пак те са евтина стока и няма как да очакваш да е нещо хубаво. Изглеждат добре и ако ги сглобиш правилно от първия път няма да мръднат с години.
Но това от своя страна си е трън в задника. Или поне в моя случай беше така.

ИЗБОРЪТ

Не е много богат, повечето асортимент е само в три цвята, но пък цветовата гама на меката мебел е богат, но си личи, че е евтин плат. В София имат два големи магазина в Младост 1 и Sofia Ring Mall и има изложени всичките им артикули. Част от тях са се износили, разглобени и изтъркани, тъй като има прекалено много хора в магазините им. Продавач-консултаните са млади хора и добре ти обясняват, че това е МОСТРА и затова е в лошо състояние, иначе не са.

ДОСТАВКАТА

Аз си поръчах мебелите (Гардероб, спалня и скрин, който ще ползвам за шкаф за обувки.) от магазина им. Трябваше да дойдат с крайна дата 28.12.2015 г. Изрично попитах момчето дали Коледните и новогодишните празници ще повлияят на доставката. Те ми казаха "Не". Трябваше да ми се обадят, за да потвърдя поръчката и да уговорим час. Но до 27-ми не получих такова. Обадих се в кол центъра да попитам какво се случва, а те се оправдаха именно с празниците и това ме подразни.
Дойдоха на 7.01 като си спазиха часът с точност.

СГЛАБЯНЕТО

Общо трима човека започнахме да го правим. Схемите, с които дойдоха за нас лично бяха доста не разбираеми. В пакетите с гайки, болтчета, винтчета и т.н. имаше елементи, които не трябваше да използваме, което е странно.
Част от частите нямаха дупки, за да се захванат видиите и болтчетата. Дори за спалнята трябваше да пробиваме бая големи дупки с бургиите иначе няма шанс да го навиеш на ръка.
Поръчах си и механизъм за повдигане на леглото, който дойде без упътване. Това в сайта също не се разбира ясно, затова трябва да гледаш клипчето. Също така видиите за леглото, с които се захващат за механизма са малки и не издържат на тежестта на матрака ми.

ДЕФЕКТИ

В моя случай част от дребните елементи се оказаха дефектни и трябваше да ида до железарията да си купя нови.

Отне ни общо 11 часа да сглобим три мебела.

Като завършек на моето мнение, ще кажа: "ЕВТИНИТЕ мебели ВОДЯТ до много ГЛАВОБОЛИЯ"

но моя приятел, който ми помогна, ми каза: "Какво очакваш от тези мебели?"

Общи условия

Активация на акаунт