Мебели Виденов 3

• 246 291
  • 956
  •   1
Отговори
# 390
Не знам как така трима мъже сглобяват три мебела за 11 часа.Моя мъж сглоби гардероб сам,за час и малко.

# 391
  • оттам, откъдето започва България
Ние пък точно за този спален комплект си платихме за услугата, която предоставят от магазина. Дойдоха двама работника и освен спалнята, скрина и гардероба ни сглобиха още един гардероб, който не беше купен от тях. По същия начин постъпихме и с мебели, закупени от Арон и така си спестихме нерви по сглобяването.

# 392
Не съм имала проблеми със схемата за сглабяне нито на гардероба (който сглобих сама), нито на холната секция. С приятелят ми си сглобихме всичко, не ни е отнемало толкова много време. Също така не се е случвало да липсват части или да подменям такива, дори ни останаха пирони от гърбовете. Материите на меката мебел не са хубави, но котката вече пораздърпа дивана, та ще заложа на по-качествен плат при претапицирането. Иначе съм много доволна от дивана, удобен е.
Наистина мебелите не са качествени, но за тези пари ме устройват напълно.

# 393
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Ако някой има мнение във връзка с кухненските им дивани / ъглови / моля да сподели   Praynig

# 394
Здравейте,
Ако някой има мнение във връзка с кухненските им дивани / ъглови / моля да сподели   Praynig

Ние имаме ето този https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … 1%D1%8A%D0%BD-s-1 от вече 2 години и не сме имали никакви проблеми. У дома имаме 3-ма племенника и е скачане, боричкане и пр. не очаквахме да е толкова здрав Simple Smile Към днешна дата ако трябваше да избираме отново бихме се спрели на него, но може би бихме взели да е тъмна дамаската отгоре, защото много бързо се замърсява Simple Smile

# 395
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Ние имаме ето този https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … 1%D1%8A%D0%BD-s-1 от вече 2 години и не сме имали никакви проблеми. У дома имаме 3-ма племенника и е скачане, боричкане и пр. не очаквахме да е толкова здрав Simple Smile Към днешна дата ако трябваше да избираме отново бихме се спрели на него, но може би бихме взели да е тъмна дамаската отгоре, защото много бързо се замърсява Simple Smile

bouquet bouquet bouquet

# 396
  • София
Виденов отпадна, нямат спални с мех-м и 144х200см...

Кажете други производители, бюджета е около 100лв. (може и повече).

# 397
Ирим?
Продават се почти във всички големи магазини.
Напр. Валдом и Пирински бор (дано не прозвучи като реклама).

# 398
Моля за мнение за този ъглов диван  https://videnov.bg/sites/default/files/D01-D09_Kombo-voden-znak.jpg ,ако някой  си го е купил нека сподели

# 399
  • София
Ирим и като качество и като цени нямат нищо общо с Виденов.

# 400
  • София
Ирим и като качество и като цени нямат нищо общо с Виденов.

Т.е.? Кое е качественото?

# 401
  • София
Ирим са много по-качествени и цените са им по-високи от тези на Виденов. Спалнята ни е от тях, но не само легло а цяло обзавеждане- гардероб, скрин и спалня с 4 чекмеджета, вградени нощни шкафчета и ракла. Не е мръднала за 10 години.

# 402
Ирим може и да имат някоя по-скъпа серия. Аз ги знам от масовката ъглови легла, които предлагат във всички мебелни магазини.
Ей това например е тяхно.

http://mebelivaldom.com/shop/index.php?route=product/product& … p;product_id=1664

Тук е целия им каталог. Цените са ниски, но малко по-високи от Виденов:
irimbg.com/legla.php

# 403
  • оттам, откъдето започва България
Голям асортимент, браво. Обаче цените според мен са доста по-високи от тези на Виденов, а за качество не мога да кажа.

# 404
Здравейте,
Относно кухненските дивани, бих ви препоръчал магазин Вилаз, от където се обзавеждам, когато имам нужда www.vilazmebeli.com

Общи условия

Активация на акаунт