Мебели Виденов 3

• 246 282
  • 956
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Е, Виденов и Икеа няма как да се сравнят като качество. Преди половин година поръчахме този, има и надстройка към него https://videnov.bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0 … D0%B8%D0%BB%D0%B0

Идеален е за парите си, лесно се сглобява - двама с един винтоверт са готови за час.

# 466
въпроса по скоро е кои са по здрави, досега единствено по поръчка съм си правила, и съм много доволна, но майсторите ме убиха с последната оферта за гарероб, бюро и легло на тийна, та затов питам, кои са по здрави, та да издържат поне 10-тина години.

# 467
  • София
Е, ще изкара на Виденов,нормална мебел си е. Никаква разлика със секцията ни от Айко, само дето са по-високи цените. Ако ми е по джоба Икеа щях оттам да купя, по-добра изработка изглеждат.

# 468
Здравейте,
Поръчахме си трапезни столове от Мебели Виденов, но дойдоха без никакви крепежни елементи (болтове, гайки и т.н.) в кашона. Звъняхме на телефона им и ни обещаха, че до няколко дни ще ги докарат, но се притеснявам колко време ще отнеме. Питахме не можем ли да си ги вземем ние от склада им, но не били в София, а във фабриката им и щели да ни ги изпратят.
Много ми е странно как може да ги забравят. Преди пак сме поръчвали от тях и всичко си дойде както е в комплекта...

# 469
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Поръчахме си трапезни столове от Мебели Виденов, но дойдоха без никакви крепежни елементи (болтове, гайки и т.н.) в кашона. Звъняхме на телефона им и ни обещаха, че до няколко дни ще ги докарат, но се притеснявам колко време ще отнеме. Питахме не можем ли да си ги вземем ние от склада им, но не били в София, а във фабриката им и щели да ни ги изпратят.
Много ми е странно как може да ги забравят. Преди пак сме поръчвали от тях и всичко си дойде както е в комплекта...

Не се притеснявай и при нас два гардероба поръчахме - единият имаше всички крепежни елементи, а другият не. Обадихме се и след няколко дни ни ги доставиха с куриер.

# 470
  • Плевен/Пловдив
въпроса по скоро е кои са по здрави, досега единствено по поръчка съм си правила, и съм много доволна, но майсторите ме убиха с последната оферта за гарероб, бюро и легло на тийна, та затов питам, кои са по здрави, та да издържат поне 10-тина години.

Имаме два от този модел - за децата - доволни сме !!!
https://plus.google.com/+VidenovBg/posts/GAQi4DYuXWo?pid=6153565 … ey=CKa-uoaxrKutDw

# 471
  • 1st floor
На едно обучение ни казаха, че мебелите в Икеа не са от ПДЧ, а от евролайт. Обясниха ни го като две много тънки ПДЧ-та, а между тях са направени малки пчелни кутийки от картон. Олекотявал материала и съответно падала и цената... Иначе изглеждат ОК.
Иначе у нас съм имам два гардероба от ПДЧ 16 от Айко. Две години и половина изкараха в стрия ни апартамент, после ги транспортирахме (сглобени  Mr. Green ) в новия и тук карат вече почти четири години. Нищо им няма. Само от време на време из изтърбушвам гръбчетата и ММ ги оправя. Mr. Green Нищо трагично! Та си мисля, че и каквото да вземеш, ще изкара 10 години. Само за плъзгащи врати съм скептична. Дори и скъпите гардероби дават дефекти.

# 472
Благодаря много, днес пак обикалях, гледах , сравнявах, навсякъде са от тънкото ПДЧ, ама и цената пък им е на 1/5 от офертата на майсторите, като се замисля, като ти писне няма да те е яд да смениш.

# 473
  • София
Аз имам един малък гардероб и един шкаф с плъзгащи врати. Е, няма такава гадост и проблеми. Обаче гардероба ми е зад балконската врата и май е по-добре пак да вземем плъзгащи. Обаче искам и повечко рафтове вътре ... Ще търся. Опа, харесах си 3 модела. Mr. Green

# 474
  • 1st floor
Харесай си гардероб, рафтовете не са проблем да си сложиш допълнително. Режат в Бриколаж по размер.

# 475
Здравейте,

Не се притеснявай и при нас два гардероба поръчахме - единият имаше всички крепежни елементи, а другият не. Обадихме се и след няколко дни ни ги доставиха с куриер.

Донесоха ни днес болтовете, само дето са черни, а столовете са бежови с метални крака, но решихме да не се разправяме повече и си ги сглобихме. Поне са удобни Simple Smile

# 476
  • оттам, откъдето започва България
Със здраве да си ги ползвате! Това е най-важното!

# 477
  • Самоков
Здравейте, някой може ли да даде мнение за ето този диван https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … %BE%D0%B6%D0%B0-2

# 478
Здравейте,
поръчах на 2 етапа доста неща за вилата и съм доволна засега Simple Smile
За вкъщи може би не бих взела Виденов(тънки плоскости, липса на цветове, кофти дръжки и кантове), но както се казва "за парите е екстра".

# 479
Аз имам един малък гардероб и един шкаф с плъзгащи врати. Е, няма такава гадост и проблеми. Обаче гардероба ми е зад балконската врата и май е по-добре пак да вземем плъзгащи. Обаче искам и повечко рафтове вътре ... Ще търся. Опа, харесах си 3 модела. Mr. Green

Като качество и добра цена ти препоръчвам Еником.
От 10 години цялото обзавеждане е от там и няма мърдане!

Общи условия

Активация на акаунт