Мебели Виденов 3

• 246 282
  • 956
  •   1
Отговори
# 450
Ако диванът се окаже прекалено удобен за спане ,то прегрешилия съпруг няма да схване че в същност е наказан. Laughing
Вече няколко пъти купуваме пълно обзавеждане от тази фирма.Вярно подбирам и доста преценявам ,но не съм имала ''изненади'' от към качеството за късмет.
Имах обаче неприятни случки по самата поръчка.Проблема не се появи еднократно,а на два пъти през няколко месеца.
Поръчвам и заплащам всичко он лайн.Срока оказан на сайта бе 3-10 дни на нещата които поръчах.
След десет дни поглеждайки в сайта поръчаните от мен артикули се оказват с променен срок 30 дни.За което нито съм уведомена нито смятам че е коректно при положения че в момента в който съм ги поръчала и платила срокът беше значително по-кратък.
Предложиха ми да отменя вече платената поръчка и да направя нова .
Нямах полезен ход и волю не волю ми се наложи да го преглътна.
Обаче и след като изтече и 30 дневния период поръчаните от мен мебели НЕ БЯХА НАЛИЧНИ.
Пак писма пак нерви ...Оказа се че единственото което мога да направя е да отменя поръчката или да продължавам да чакам БЕЗ ТОЧНО ДА СЕ ЗНАЕ КОЛКО.
Явно съм извадила късмет и след ОЩЕ ПОЛОВИН МЕСЕЦ все пак получих заветните мебели за което по предвидените от фирмата условия ми бе предложено  съвсем символично обезщетение в размер на няколко лева,което разбира се отказах.
Проблемът ,който с месеци тази фирма не може  и по никакъв начин НЕ Е МОТИВИРАНА да изчисти е:
1, Информацията на сайта се променя от сега за после и условията при които поръчвате утре или след седмица ,може да са съвсем различни.
2, През това време фирмата оперира с вашите пари.
3,Ако изобщо се стигне до обезщетение то е до толкова символично,че по никакъв начин не респектира въпросната фирма да изпълнява поетите ангажименти.
4,Може да се оплачеш на Арменския поп,защото  при получените документи няма как да докажеш какво си поръчал и кога е трябвало да ти го доставят.Достатъчно е само човека отговарящ за сайта да пипне срокове,цветове и каквото трябва ,а ти върви доказвай.
Успешни покупки на всички потребители!

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 13:18 от mamamari

# 451
Забравих най-важното:КЪСМЕТ!Ще ВИ Е НУЖЕН!

# 452
Пропусна и търпение  Peace

# 453
  • София
Чак сега виждам тази тема. Не са лоши, евтини са, ама тия остри ръбове ме убиват!
Имам бяла спалня и трябва да и лепя нещо на ръба, иначе ще ми разкъса крака.
Имаме и ъглови легла.
И спалнята, и леглата са подсилвани в ъглите от ММ. Иначе леглата се клатеха към разпадане. Механизми също си купихме ние.

Като гледам как са основите на леглата, не бих си купила гардероб или секция.

# 454
Ако диванът се окаже прекалено удобен за спане ,то прегрешилия съпруг няма да схване че в същност е наказан. Laughing

Joy  Имаш право, трябваше най твърдия да избера.

Докато бяхме в магазина още едно семейство избираше диван, говореха си че харесват единия (мисля, че Касиди) но е ужасно твърд и неудобен, ама пък много им харесва, пък Микеланджело е по удобен, ама не им харесва. В крайна сметка взеха неудобния! Много се изненадах.

Free Agent от секцията съм най доволна, качеството е много по добро отколкото леглата. С гардероби, скринове и т.н. също нямам никакъв проблем.

Само да не се издънят сега с доставката на дивана, че съм на тръни.

# 455
  • Бургас

Като гледам как са основите на леглата, не бих си купила гардероб или секция.

Трябва да ти кажа, че гардероба и скрина ми вече 6 години не са мръднали... дори не са се разскърцали. А бяха доста евтинки и ги взехме ей тъй, щото бяхме на квартира и да си останат там. После, по стечение на обстоятелствата си ги взехме като се преместихме в нашето жилище и до днес не са мръднали, нито дори паянтово изглеждащите нощни шкафчета, където малката постоянно се катери да скача.

Иначе и мен ме издъниха преди 6 години с обзавеждането на спалнята, затова спах на земята половин месец, но сега дивана ми дойде за 2-3 дни.

# 456
И нашия диван ще пристигне в четвъртък, поръчан е в петък Simple Smile Много съм щастлива, вече организирам изкарването на стария и два дни ще сме без диван, да щуреят децата.

# 457
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, налага ми се да намеря бързо и бюджетно решение за детската стая, затова се насочих към Виденов. Последните страници се коментират дивани, някой може ли да сподели мнение за детско обзавеждане, по-конкретно серията Алис? Знам, че не трябва да очаквам нищо  особено качествено, но поне да не се разпадне на първата година.

С малко средства и ние обзаведохме детската стая от Виденов - ъглови легла с ракла. Гардероб 2 бр. Анджело + скрин - матраците са - Еднолицеви - "Фаворит S" - 82 x 190 см.  много доволна !!!
За мебелите за тези пари стават - децата все пак ще им видят сметката Joy
Успех Peace

# 458
Здравейте. Търся мнение за маса Марбела-> https://videnov.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0 … %B0#product-tabs4
Накой дали я е виждал на живо или да я има? Няма мостра в нито един магазин.Ще съм много благодарна ако някой има инфо.
Здравейте. Да кажа, че поръчах масата. Много е хубава на живо, отговаря си на снимката ....обаче..
Стъклото е лепено за МДФ а със силикон и има засъхнал силикон на МДФ а колкото орех. Като се опитам да го махна, заминава и покритието. Така че ще се жалваме 😕

# 459
  • варна
Здравейте. Търся мнение за маса Марбела-> https://videnov.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0 … %B0#product-tabs4
Накой дали я е виждал на живо или да я има? Няма мостра в нито един магазин.Ще съм много благодарна ако някой има инфо.
Здравейте. Да кажа, че поръчах масата. Много е хубава на живо, отговаря си на снимката ....обаче..
Стъклото е лепено за МДФ а със силикон и има засъхнал силикон на МДФ а колкото орех. Като се опитам да го махна, заминава и покритието. Така че ще се жалваме 😕
Здравей и честито:) Може ли да качиш реална снимка...много се двуумя между тази маса и една подобна във Явор-а (но цената и е два пъти по-висока ooooh!). Какъв е реалния цвят...

# 460
Май няма опция да кача снимка от телефона  Rolling Eyes
Цвета от сайта е реален, но обърни внимание, че леко сивее. Имам реални снимки, но на тях цвета не излезе добре. Аз гледах много маси по магазините, но тази ми пасна и цветово, и по размери.

# 461
  • София
Здравейте! Бих искала да споделя, че съм много доволна от монтажа на "Мебели Виденов". Купих легло персон и половина с механизъм, а матракът си взех отделно от друго място. Доставиха го в уреченото време. Тъй като бях в ремонтq не знаех кога ще дойде моментът за монтаж и не го заплатих в началото. След 6 месеца се обадихме за монтаж, две момчета дойдоха 10 мин. преди уречения час, бяха с калцуни, сглобиха всичко за 40 мин. Перфектно си свършиха работата! Не мога да не ги похваля! Simple Smile

# 462
  • оттам, откъдето започва България
Естествено, че ще ги похвалиш. И аз съм доволна от Виденов.

# 463
Когато има недоволство веднага търсим къде да го изразим,  но рядко хвалим.
Аз да продължа по моя казус...Пратих снимки на засъхналия силикон на масата и днес ми се обадиха с предложение за отбив от цената или замяна на плота.Избрах замяна. Доволна съм.

# 464
Здравейте,
попаднах на темата, търся гардероб (голям, да запълня една ниша), чудя се  кои са по-добри, айко, виденов, икеа, някой ако е купувал скоро да даде мнение.

Общи условия

Активация на акаунт