Мебели Виденов 3

• 246 282
  • 956
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Ние обзаведохме спалнята и детската изцяло от Виденов, а в хола секцията , и нямам забележки към нищо. Матраците не са хубави, но нямах очаквания, бързахме обаче да се пренесем, а имахме да обзавеждаме цял апартамент и скромни доходи Simple Smile

Сега търся диван, до 700лв. даже и тези са ми много. Няма да се спи на него (освен в някакви изключения, ако например мъжа ми е ме ядоса и го изгоня от спалнята  Joy ) , но искам да е максимално удобен за излежаване вечер пред телевизора.

Спряла съм се на няколко и за съжаление нито един от тези няма в нашия град, за да го видя на живо.

Адисън Л https://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D … %81%D1%8A%D0%BD-l

Карин https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … %BD#product-tabs6

Микеланджело https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … E-1#product-tabs6

Далия https://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D … D0%BB%D0%B8%D1%8F

И този керемиден Мелвин https://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D … D1%80%D0%BA%D0%B0

Харесах и един Константин, който коментирахте, обаче не искам да има нищо откъм късата част, т.е. не искам да има облегалка, подлакътник, защото там е прозореца и радиатора и не искам да губя нито светлина, нито топлина зимата.

Дано някой е виждал някой от моделите на живо и може поне малко да ми помогне в избора  bouquet

# 436
Mother of PrincesS ,

Вкъщи сме с диван Джъстин от една година, който е като Микеланджело, но страниците са прави. В магазина, в който го поръчахме, имаха мостра от Микеланджело, пробвахме го, хареса ни и поръчахме този с правите страници (не е толкова широк, а мястото ни беше ограничено).
Като цяло съм доволна от дивана, но частта за сядане с коланите (двойката) леко провисна от ежедневната употреба (не сме от най-леките). В началото не се усещаше разлика между двойката и лежанката, която е тип матрак, но сега се чувства, ако седнеш по средата между тях. Също така тапицерията е неприятна материя. Но за тези пари, не мисля, че бих намерила по-добър вариант.

# 437
Нашите имат Адисън...на по - твърд диван не съм сядала. Сигурно в завода са забравили да сложат дунапрен...дори за сядане ми е твърд.

# 438
Чудесно, Адисън отпада  Grinning

Видях че Микеланджело го имат в нашия град, преди малко уж гледах и нито един го нямаше, така че ще го видя на живо. Гледах и Джъстин, но точно размера на Микеланджелото надделя и заоблените страници. 

Благодаря ви  bouquet Дано се включи още някои.

# 439
  • Варна
Като цяло сама трябва да си прецениш кое ти е тръвдо и кое - не. На мен Адисън-а си ми харесва. Не е като да потъна в него, но определено никой не е забравил да сложи дунапрен вътре.  Mr. Green  Мисля, че всички дивани така или иначе се доставят разглобени и може просто да не си сглобиш подлакътника, който ти е излишен, а да си го ползваш като ниска табутерка например.

# 440
  • Бургас
https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D … %BE%D0%B6%D0%B0-2

ние сме с този /и е на промоция изглежда перманентно/ от две седмици. Поръчахме го онлайн и дойде след 4 дни. Направо джакпот. Видяхме го в различен цвят в едни познати. Мекичък е, доста голям.
Плюсът му е, че има две ракли. Там съм бутнала на мъжът ми инструментите, всички важни документи, които да не са достъпни до малката фурия и завивките с които спи свекървата като дойде. Сега се чудя какво още да му натъпча. Две ракли с по 2 отделения било страшно много място  Joy
Не ми харесва само, че като се разпъне за спане си опрян в стената директно. Но е толкова голям, че ако изгониш мъжът си и той не реши да си намери компания, няма да му е нужно да си го разпъва  Mr. Green
Също минус ми се вижда, че за толкова голям диван има само 3 малки възглавнички, но ние имаме от стария диван още 3 големи и само им смених калъфките. Ако решиш да го вземеш, не прави нашата грешка /ние не монтирахме механизмът, който държи двете части заедно и като сложихме крачетата взе да се пързаля по паркета/
А понеже трябва да е на педя разстояние от стената, се е отворило място отзад и малката си играе като го прехвърля и си крие разни неща там и ме кара да ги търся после /уж, че ги е изгубила  #Cussing out
С две думи изцяло си заслужава парите.

# 441
  • Варна
Готин е, но 120 см ширина в разпънато положение, от които даже една част се губят от облегалката на лежанката, която не пада, определено не са достатъчни за спане на двама (за постоянно).

# 442
  • Бургас
Готин е, но 120 см ширина в разпънато положение, от които даже една част се губят от облегалката на лежанката, която не пада, определено не са достатъчни за спане на двама (за постоянно).

Момичето каза, че няма намерение да спи на него... Освен това виждайки го реално, ние двамата с мм можем спокойно да спим поне през ден там. Той е 110 кг, аз съм 70... Който и да е диван, не е подходящ за постоянно спане. Най-малкото се износва и не е матрак да го смениш.

# 443
  • Варна
Аз ще ползвам моя за постоянно спане, като се изхаби, сменям дивана, така или иначе има матраци, които са по-скъпи от него.  Laughing А и нищо не е вечно в крайна сметка  Flutter Разбира се всеки сам определя за себе си плюсовете и минусите.

# 444
Анито благодаря  bouquet Голям ми е , иначе и аз много го харесвам .

# 445
Здравейте!

Някой има ли впечатления от този диван и как е?

https://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D … D1%80%D0%BA%D0%B0

# 446
  • Бургас
Аз ще ползвам моя за постоянно спане, като се изхаби, сменям дивана, така или иначе има матраци, които са по-скъпи от него.  Laughing А и нищо не е вечно в крайна сметка  Flutter Разбира се всеки сам определя за себе си плюсовете и минусите.

Ама разбира се, всеки сам си преценя за какво да си ползва дивана. Просто исках да споделя мнение за Mother of PrincesS. Иначе за спане постоянно съм писала, че по-скоро е неудобно, защото спиш директно до стената, отколкото малкия размер. А има хора които спят на персон и половина и то не е много по-широко.

# 447
Здравейте, налага ми се да намеря бързо и бюджетно решение за детската стая, затова се насочих към Виденов. Последните страници се коментират дивани, някой може ли да сподели мнение за детско обзавеждане, по-конкретно серията Алис? Знам, че не трябва да очаквам нищо  особено качествено, но поне да не се разпадне на първата година.

# 448
Поръчахме диван - Микеланджело. Имаше го в магазина, тествахме, сядахме, допадна ни, от избраните от мен продавача също препоръча този. Нямам търпение да пристигне Simple Smile

Здравейте, налага ми се да намеря бързо и бюджетно решение за детската стая, затова се насочих към Виденов. Последните страници се коментират дивани, някой може ли да сподели мнение за детско обзавеждане, по-конкретно серията Алис? Знам, че не трябва да очаквам нищо  особено качествено, но поне да не се разпадне на първата година.

Забива ми сайта и не мога да видя серията Алис, но ние сме с ъглови легла от тях, гардероб и скрин. Единствено матраците не са добри, но нямах очаквания, просто трябваше да обзаведем 3-стаен апартамент с минимум средства и се спряхме на тях. Даже на малката по матрака няма никакви забележки, няма нещо избушено или скъсано, счупено. Ползват се вече 2 години без няколко месеца.

# 449
Благодаря ти за отговора, и на нас ни се налага да обзаведем от до с малко средства. Ние също взехме диван Микеланджело, изглежда удобен и има добра визия , засега не сме се нанесли и не сме го ползвали активно.

Общи условия

Активация на акаунт