Мебели Виденов 3

• 246 282
  • 956
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Дали сте купували подматрачни рамки от този вид?-https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/%D … 0%BA%D0%B8-%D0%BCЧестно казано,цената ме привлича,но не знам какво е качеството,бих се радвала ако имате отзиви да споделите.
Благодаря предварително!

# 526
"Издържливост до 90 кг. при единична подматрачна рамка."

T.e. не са много здрави. За слаботелесни хора ще върши работа.

# 527
  • Варна
Аз си поръчах масите и столовете, за които питах по-напред. Доставиха ми ги след 5 дена, 2 от които бяха почивни. Холната масичка се оказа дефектна - с надран плот. Обадих им се, казаха да изпратя снимки на имейла им и приеха рекламацията. След 3 дена ми доставиха нов плот, който вече е наред, и върнах стария. Вече всичко е точно.  Simple Smile  Ясно е, че не са особено качествени мебелите, но за цената си ги намирам за задоволителни. Имат приятен вид, удобни са, вършат работа. Имат 3 години гаранция. Всяка следваща ще е добре дошла, но така или иначе няма нищо вечно. Пък и предпочитам след 5 години да ги сменя с нови, малко разнообразие тъкмо, а не да дам 1000 лв вместо 300 и да гледам едно и също 20 години.  Mr. Green

# 528
"Издържливост до 90 кг. при единична подматрачна рамка."

T.e. не са много здрави. За слаботелесни хора ще върши работа.

Благодаря ти за отговорът!В крайна сметка,реших да взема малко по здрава и надеждна от друга фирма,макар,че тук цената беше доста приемлива.

# 529
Здравейте.
Купих от тези столове https://videnov.bg/content/%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%B1%D1%80 … D0%B7%D0%B5%D0%BD
Много съм доволна! Искам да си взема още 2 бр, но не може, тъй като продават само по 4 бр.
Търся някой, който иска да си разделим по 2 бр.

# 530
  • Варна
Ами купи си 4 броя и после пусни 2 в продавалника.  Laughing

# 531
Ле ле каква идея! Купи, пък продай!
А не може ли да ѝ продадат колкото ѝ трябва?

# 532
  • Варна
Не, защото се продават само в комплект от 4 броя. Не четеш внимателно.  Peace

# 533
Това го разбрах /че продавали по 4броя/, въпросът ми по скоро е риторичен.
Все пак това не са столове за 2лв и да ми определят колко да купя!?
И да ги пусне в продавалник, пак не може да вземе колкото е платила сигурно.
Просто фирмата трябва да се замисли по този въпрос.

# 534
  • Варна
Просто фирмата има такава политика и на който не му харесва, поръчва от друго място.

# 535
Много фирми продават комплекти. Икея също. Но на по-висока цена.

# 536
Здравейте,
днес си поръчах офис обзавеждане от Виденов - две бюра, шкаф и секция.
На всички неща пише доставка от 3 до 10 дена.
На картинка изглеждат чудесни  Grinning
Ще дам отзиви, като пристигнат. Дано да спазят срока  Grinning

# 537
Здравейте на 22 06 си поръчахме диван казаха доставка до 30 дена но досега не са се обаждали спазва ли се срока

# 538
  • оттам, откъдето започва България
Не мога да разбера, вие онлайн ли си поръчвате, че толкова се бавят мебелите. Аз преди 4 години си поръчах в магазин и нямам забележки за срокове. newsm78 Чудя се това ли е причината, затова зададох този въпрос.

# 539
Не мога да разбера, вие онлайн ли си поръчвате, че толкова се бавят мебелите. Аз преди 4 години си поръчах в магазин и нямам забележки за срокове. newsm78 Чудя се това ли е причината, затова зададох този въпрос.
Ние отидохме до магазина и от там един младеж ми вика направете си поръчката онлайн...викам вие защо сте тук, идвам ви на крака от друг град за да поръчам, ама нещо мънка и пак онлайн да поръчаме.
Обадиха ни се да потвърдим поръчката и ни казаха, че срока е 30дни, толкова пишеше и в сайта. Поръчката дойде по рано от 30дни, нямахме проблеми с нея, единствено ми стана странно, че отказаха да платим за да ни качат дивана до вкъщи, нямали тази услуга в градове, където няма магазин на фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт