Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 932
  • 576
  •   1
Отговори
Идеята на темата е да имаме на едно място информация за изгодни предложения за парфюми и козметика, независимо дали става въпрос за магазини в България или български и чужди онлайн магазини. Липсва ми една тема, в която е събрана цялата актуална информация, форумът е пълен с полезни и интересни теми, но са разпръснати из няколко подфорума и обикновено научавам за дадена промоция едва след като тя вече е приключила.  Blush

Пускам темата именно в този раздел, а не в "На пазар" или "Пазаруване от чуждестранни сайтове", защото фокусът е върху промоциите на парфюми и козметика, а не конкретен онлайн или офлайн магазин, но по преценка на модератор може да бъде преместена и на друго място. Надявам се идеята да ви допадне и темата да се превърне в място, където можем да обсъждаме различни промоции, кодове, ваучери, талони за намаление и т.н., особено пък с предстоящите коледни и чернопетъчни намаления. 

# 1
Включвам се с два сайта, в които в момента може да се намерят интересни неща:

tkmaxx.com
Най-изгодните намаления са на място в магазините, историята познава хора, намирали лимитки на Герлен и парфюми на Диптих за смешни цени. На място преди около месец също имаха различни Tom Ford Private Blend, та се надявам преди Коледа да пуснат и нещо на сайта. В момента имат кампания с L'Artisan и ги продават на прекрасни цени, но моята пратка беше повредена, а не мога да се вредя да поръчам отново. Цените са 19.99 за 50 и 100 мл /не знам защо е еднаква за двата размера, но.../

Chemistdirect.co.uk
В момента има намаление на доста аромати на половин цена, особено изгодно излизат 50-милилитровите бутилки. http://www.chemistdirect.co.uk/beauty/fragrances/cat-8jb?sort=sa … gs&order=desc От козметиката, има пудри и палитри 5 цвята на Диор на 50%, различни продукти на Клиник, Шанел и Bare Minerals на половин цена също, Lancome Juicy Tubes. Поръчвала съм многократно без проблем, експедитивни са и нещата са автентични, сайтът е много популярен в Англия и го научих от Фрагрантика.

http://www.allbeauty.com/
Току що видях, че от днес е отворен Christmas shop, но тепърва ще го разглеждам. Традиционно имат прекрасни оферти на парфюми и сайтът е високо ценен от английските парфюмолюбители.

Чувала съм и за много изгодни немски сайтове, предлагащи оригинални парфюми и доставящи на територията на ЕС, но не съм поръчвала, ще чакам някой с опит да се включи.

Едит: Нищо общо нямам с горепосочените магазини, освен че съм им клиент.

# 2
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Чудесна идея за тема   bouquet
Аз искам да следя не толкова парфюмите, колкото козметиката.

# 3
Благодаря за темата, смятам че ще бъде много полезна.  bouquet
Макарон моля те, дай линкове към нея примерно в Придобивките и темата за Мас /или където сметнеш за добре/, за да я видях повече хора и да следят и пишат за открити промоции, намаления и кодове.

# 4
  • Стара Загора
Има нужда от такава тема. Вчера се чудех къде да покажа изгодно предложение за аромат и го сложих в парфюмната тема, от немай къде. Показвам го и тук:
http://www.salonskincare.co.uk/korres-vanilla-freesia-lychee-eau … omen-p-36793.html
Получи парфюм от този немски сайт:
http://www.parfumdreams.de/
Доволна съм и от парфюма и от обслужването. За първа поръчка над 65 евро ползвах код за 10 евро отстъпка. След като направих поръчката, от сайта ми писаха, че единия продукт е липсващ, за което ми възстановиха парите ( по мое желание) и въпреки, че общата сума спадна под 65 евро, ми запазиха отстъпката от 10 евро. В поръчката са ми пратили и 5 евро код за отстъпка, голяма зарибявка Simple Smile Доволна съм от сайта.

# 5
  • София
От скоро присъствам във форума, (преди нямах нужното свободно време) и ми направи впечатление, че наистина липсва място, където обобщено да се споделя информация за актуални изгодни предложения. Супер полезна тема, благодаря!   bouquet

# 6
Предлагам да пишете и за условията за пазаруване от съответните сайтове, примерно колко е доставката, за колко време пристигат пратките, директно ли доставят до България или с превозвачи, кои и т.н.
Аз примерно за първи път чувам за тия сайтове, а мога да се възползвам.
Благодаря предварително  bouquet

# 7
  • Варна
Много добра идея, приветствам   bouquet
Не знам дали няма да стане много разводнена темата ако почнем да пишем и за условия за пазаруване от всички посочени сайтове тук  Peace

# 8
  • Стара Загора
Не знам дали няма да стане много разводнена темата ако почнем да пишем и за условия за пазаруване от всички посочени сайтове тук  Peace
И аз така мисля, а и в сайтовете си е посочено колко струва доставката и до къде доставят. Ако нещо не е ясно, тогава да се пита.

# 9
И на мен ми се струва излишно да се упоменава и това в темата, но на ЛС ще дам информация на всеки с удоволствие.  Hug  Още повече, че повечето от сайтовете, които биха се споменавали тук, си имат тема в подраздела за пазаруване от чуждестранни сайтове, където в първия пост е обяснено много добре и компактно.

# 10
И аз така мисля, а и в сайтовете си е посочено колко струва доставката и до къде доставят. Ако нещо не е ясно, тогава да се пита.

Може в първия постинг да се съберат всички линкове за сайтове с кратка информация относно колко струва и дали изобщо има доставка до БГ. Това да се ъпдейтва редовно и да стане голяма тема с много линкове.

# 11
Предполагам е възможно да служи и като библиотека за изпитани сайтове за козметични и парфюмни неща, но моята идея основно беше ако пожелая да си купя нещо, да има тема в която да проверя дали и къде в момента има активен код, намаление в реален магазин и т.н. Или пък ако пожелая да се поглезя с нещо, да видя къде какво се предлага в момента. Иначе сайтове за покупка на козметика има в света много, според мен няма как обсъждането на всички тях по принцип да се събере в една тема, а и да може, струва ми се, че мястото й би било в "На пазар". Без да целя да давам тон на темата, лично аз изпитвам нужда от място, където да обменяме информация за актуални промоции, нещо като темата за намаленията от подфорум "На пазар", само че специално и само за козметични неща.

# 12
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз също си го представям като тема за изгодни сайтове и актуална информация са промоции  Peace

# 13
  • Седмото небе
Поздрави за чудесната идея!!!Ще следя и ако имам някаква интересна информация знам,че вече има къде да я споделя!!!

# 14
  • София
Благодаря за темата!   bouquet
Идеята на темата ми харесва. Сигурна съм, че ще бъде полезна и интересна. Многократно съм научавала за интересни промоции от различни теми във форума, а така събрани в едно ще е супер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт