Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 956
  • 576
  •   1
Отговори
# 45
Ползвам превозвач, доставката до английски адрес е 3.99.

Парфюмите са читави, доскоро бях купувала парфюми само от магазините им на място, но получих скоро от тях Батукада и 2 мъжки комплекта на Булгари за коледен подарък и съм доволна /мъжките парфюми не са отваряни още, разбира се, но изглеждат както трябва/. Батукада не съм имала, но кутията съдържаше всички реквизити на автентичен L'Artisan, а и потребителка от парфюмната тема, на която пратих пробичка и която е имала Батукада преди, нямаше никакви съмнения. Във Фрагрантика и МейкъпАли масово се поръчва от ТК също, никой не е изказал съмнения.

Въобще, за мен ТК е извън всякакво съмнение читав магазин, имат на разкошни цени чанти, обувки, дрехи, козметика, продават в много страни в Западна Европа, а са на американския пазар от 20 години. Възприемам ги като department store - outlet.  Laughing

# 46
Чудесно благодаря ти! Hug

# 47
Моля пиши, ако поръчаш, какво и дали си доволна, на мен на ЛС или в темата.

ПС - пратките оттам идват в едни големи грозни кашони, уплътнени с амбалажна хартия, ужасно неестетично. Confused

# 48
  • Пловдив
Да похваля www.cocooncenter.co.uk
Имам две поръчки на Филорга който бяха много изгодни. Всяка седмица има няколко марки с намалени цени Peace

# 49

ПС - пратките оттам идват в едни големи грозни кашони, уплътнени с амбалажна хартия, ужасно неестетично. Confused
Непременно. Hug  bouquet Искам Туберозата, но още обмислям дали и как.

# 50
Seche Vite на чудесна цена в Amazon - с доставката до България е на цена 5 лири.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00150LT40/ref=ox_sc_act_titl … mid=AJA2RMME3QQ6W

# 51
  • София

Непременно. Hug  bouquet Искам Туберозата, но още обмислям дали и как.

densi, аз я поръчах вчера и са я изпратили при превозвача.Като я получа мога да ти пиша за впечатленията си.

# 52
densi, аз я поръчах вчера и са я изпратили при превозвача.Като я получа мога да ти пиша за впечатленията си.

И мен ме впечатлиха с експедитивността си, при това в момента им е натоварен сезон + текат няколко промоции на дрехи и аксесоари.

Тони, благодаря за инфото за Сеша!   bouquet Възползвах се току що!

ПС - ако някой е пропуснал, в Сефора има намаление 20% на козметични и парфюмни сетове.

# 53
veka, благодаря ти! Hug  bouquet С българска карта ли я поръча?

# 54
  • София
veka, благодаря ти! Hug  bouquet С българска карта ли я поръча?

Да, без проблем! Peace

# 55
Не е съвсем по темата, но все пак продукт, свързан с красотата:

Braun Silk-épil 7 Skin Spa Wet and Dry Cordless Epilator and Sonic Exfoliation Brush в Amazon на цена от 55 лири - за сравнение цената в един от интернет магазините в България в момента е 320 лева.

линк

# 56
И аз благодаря, очаквам Черният петък да е истински и да ни зарадва предколедно  Blush
Приятна среща:)))
Свършва ми крема, последно си взех тайм филъра на филорга (поръчката при Денис), хубав крем, но сякак имах по-големи очаквания,сега пробвам доста кремове на Gatineau и се оглеждам за нещо добро и бюджетно.Имам нужда и хубава спирала за очи и нов аромат, моята най-голяма страст.Нищо не ме грабва по моловете от новите аромати, а старите любими ми връщат други спомени, имам странна памет в това отношение, подуша ли любим стар аромат и се връщам във времето, в което съм го носила и .... къде ми блясват очите с усмивка, къде заплаквам...  Ако видиш нещо, където мога да се включа, т.е има добри предложения и ако разбира е не те затруднявам, пиши, моля те.

# 57
Seche Vite на чудесна цена в Amazon - с доставката до България е на цена 5 лири.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00150LT40/ref=ox_sc_act_titl … mid=AJA2RMME3QQ6W
Благодаря за споделеното,възползвах се  Flutter  Hug

# 58
А намалението в БГ Debenhams приключи ли и ако не, до кога е?

# 59
От бюджетните парфюми препоръчвам с две ръце двата парфюма на Николета Лозанова с марка Рефан.
И двата ми допават и като трайност, и като аромат, независимо, че са доста различни.
Оригинални са, произведени във френска лаборатория, на доста добра цена (10 лв), количеството им е 100 мл на единия, и 125 мл на другия.
Доказателство че са оригинални за мен е, че никога не ми е ставало лошо от по-силния LIGHT 192 (той си е силен), а се пръскам ежедневно с него.
Има ги във всеки магазин на Рефан, няма нужда да се поръчват по интернет.

Скрит текст:
REFAN LIGHT 192 - EDP

REFAN BEAUTY - Perfume Deodorant

Общи условия

Активация на акаунт