Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 971
  • 576
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Там оригинални ли са парфюмите? Имат много ниски цени

# 496
  • До сърцето...
В limango.de има разпродажба на парфюми (и малко козметика) от 40% до 75%.

Промоцията може да се разглежда след регистрация в сайта.

Предложенията са до неделя - http://www.limango.de/shop/overview/?campaign=13094&ccategor … mp;sort=price-asc

# 497
  • София
Ако питаш мен и аз не знам. Simple Smile

# 498
Лу, на брошурата е Златната ябълка, а не зелената Peace

# 499
В ензо има спрей и тоалетно мляко на Victoria's Secret на промоция newsm78 чудя се дали да не направя едно комплектче

# 500
  • София
Има ги в ДМ - първо провери как е цената там в момента и дали те устройва ароматът и най-вече никаквата му трайност. Миришат около 4 минути.

# 501
В Лили са, а не в ДМ и мисля, че цената беше подобна. Но там има само спрейовете, мисля че няма лосиони за тяло.

# 502
  • София
Точно така, в Лили, грешката е моя.

# 503
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има и лосиони за тяло в Лили.

# 504
Аз имам този крем за тяло на VS:

http://www.enzo.bg/victorias-secret/endless-love-krem-za-tjalo-za-zheni/

Мога да кажа, че ароматът е изключително траен. Много съм доволна и от това как хидратира и подранва, кожата ми става като на бебе Heart Eyes По принцип мразя да си мажа тялото, но с този си е направо удоволствие.

# 505
Parfimo имат промоция - безплатна доставка до 13.12.2015 г. Вече си поръчах парфюм   Wink

# 506
  • София
Parfimo имат промоция - безплатна доставка до 13.12.2015 г. Вече си поръчах парфюм   Wink

Така е,но преди промоцията цените бяха увеличени горе-долу с цената на доставката.  Stop

# 507
  • София
Да, и аз това го забелязах! Но поръчах въпреки всичко - една спирала, която поскъпна с 3 лв, както и сенки с 2 лв по-скъпи от онзи ден! Това ми е последно пазаруване от тях!

# 508

Да, и мене ме интересува къде мога да си намеря оригинални парфюми в промоция ? Искам да си взема нещо качествено за празниците, ама все цените са им високи за моя джоб... Къде мога да намеря оригинални парфюми на добри цени или в промоция ?

# 509
  • София
Не си ли взе нищо от намалените парфюми в Лили? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт