Вечерно време ние много стриктно пазим тишина и тъмнина, защото събудят ли се веднъж, после няма заспиване. 
добре сме,караме я по течението,едно и също като всички мъници...програма кръговрат.
буди се, викам си ще и сменя памперса, да ама тя мокра до ушите, оказа се, че по някое време се наакала, сменям пижамата, разсънвам я естествено. Оставям я в кревата тя с биберона тропа по таблата, спи ако можеш, в 5:30 от преумора реве, вземам я при мен, пак реве, не иска вода. Викам ММ по бейбифона, да стане да направи АМ, щото само за това се сетих, принципно не давам от седмица вече, а ме е страх да стана, да не падне от спалнята. Малко мрънкане, що пък е толкова малко това мляко, но заспа. Таткото не спи при нас, щото хърка и да не я буди. Слагам я в 21, но се успива/ме зависи как дойде поне един час. През деня просто я слагам и тя си заспива за цели 50 мин
не знам какво да променям на дневният сън. Няма нещо, което да не съм изпълнила по ритуалите. Тези дето пишат книгите, да дойдат да видят, че има деца, които явно не обичат да спят. За мое съжаление, моето е от тях. Сестра ми имаше същият проблем и с двамата, аз не вярвах, докато не ми дойде до главата. 
При Емито работи.
В едно съм сигурна обаче преуморена е и затова съня и е неспокоен и трудно заспива.Обаче как може да се промени идея си нямам.......всяко дете си е различно.Дано да намериш лека,че това си е мъчение и за двете
.Кирил вече не спи в количката за мое щастие.Вечер след като се приберем го къпя,яде,чета книжки или пея песни и в кревата.Тогава започва да се закача и да се крие с одеялото,за да му казвам "бау" и се смее.Но не повече от 5 минути и после спирам да му обръщам внимание,че ако прекалим и не може да заспи.
.Много ми сложно.Играчките не са му интересни и се чудя какво да е.Идеи?
това никога не е било.
няма да пипна нищо повече днес, да не потроша къщата. 
То ми е ясно, че ще ставам пак 5 пъти най-малко, но това успиване от 21 до 00ч ми идва малко в повече, то е рев, истерии ужас просто. Дано окончателно мина периода с нощните игри, че и това не ми е вариант.
оттук насетне май така ще е. Обяснявах аз защо не се носят на дивана, пък да видим до утре дали нещо е схванала.
все чака да опре "яйцето до дупето".Препоръчани теми