Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ани,от рекламата на бейкролс  Laughing

-Агугу гага?
-Бейкролс!

# 556
Спите ли или шетате? Къде е Коледнта доза, Пина?

# 557
Днес по-активна е ФБ групата, Ники Simple Smile

# 558
Утре ще гледам да има коледна доза, ще видим Simple Smile

# 559
Днес пак никакви ви няма. То не само днес, ами напоследък цялата активност се е прехвърлила към ФБ.
Напомням за срещата в четвъртък. За който иска да дойде и не участва във ФБ групата, дам и пише за подробности.

# 560
Бени, предположих Simple Smile
Пина, утре двойна, моля Simple Smile

# 561
Искам и аз да дойда на срещата  Tired Много искам. Обаче няма как  Tired

# 562
  • Варна
Тази вечер реших, че ще го отучвам от закриването с биба.Казах му, че съм я дала на кучето. Погледна ме изумен и като нададе един вой. Взех го от кошарата и двамата на спалнята да разглеждаме книжката, поуспокои се и като искам да го сложа в кошарата пак започва да плаче. Пак го взех, дадох му едно патенце, извън кошарата си играе, в кошарата почва да плаче. Много се разстрои и реших да му дам бибата. Обаче вече ми беше много сърдит и с нея не искаше в кошарата. Та трябваше да се погушкаме малко, за да се успокои. Втори такъв опит- чак след Нова година. 😊

# 563
Така сте се измъчили и двамата. Като махаш я махаш завинаги. Иначе той ще знае че като пореве малко  пак ще му я дадеш.

# 564
И аз знам, че се маха от раз бибата. Вие хубаво ще я скриете някъде, ами аз тия пусти палци къде да ги скрия. Нищичко не помага - пробвах с горчивият крем, с ръкавички, с едно за връзване на палчета....нищо не се признава. не знам какво ще правя по-нататък. ММ си е смукал палеца до 5 годишен и въпреки това ми наложи да не й давам биба за да си смуче палците и тя. Като се сетя и още ме е яд. Сега обаче второто си го научавам на биберон и толкова, не ме интересува ....

# 565
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
ro.koleva, аз пък съм на мнение, че му е рано да се раздели с бибата. В момента пробиват зъби и има нужда от нея. Съдя по голямото ми дете. На 2 и нещо, когато зъбите почти бяха избили/оставаха му още 4 или 6, не помня/ процедирах по същия начин, както и ти - казах, че кучето я е взело и той го прие доста охотно и приключихме с биберона. Преди това дори не можех и да си помисля да я махна при все, че пробвах поне 4 пъти и винаги опитите ми завършваха с истерия от негова страна и нервички от моя  Simple Smile
Маги така и не се научи на биберон, дори не се и опита да го захапе и така си остана. Не е имала желание да си смуче и палеца.

# 566
  • Варна
Бибата я ползва само за прикриване, през деня докато играе не я търси. Затова смятам за сега да не го тормозят, след няколко месеца като тръгне на ясла по- активно ще пробвам отново, но тогава по- безкомпромисно.

# 567
Според мен и бибата, и памперсът се махат, не когато детето е готово, а когато майката е готова  Grinning

Аз мисля, че на Кирил му е рано за махане. Той редовно си хвърля бибата под леглото, аз отказвам да му я вадя и той си заспива без нея. Няма никакви драми. Но не знам какво да го правя през нощта, когато реве полубуден. Тогава само му тикам бибата и той заспива, без нея нямам идея как ще го укротя.
А за памперсите не ми се мисли. Още не съм го слагала на гърне  Embarassed

# 568
  • София
Аз пък процедирам постепенно. Давам им за за все по-малко време през деня и няма протести. Вече сме на етап само при заспиване и ако са много разстроени за нещо. На тоалетната ги слагам засега само сутрин и вечер - нямам нерви през деня да се разправям и с това. 

# 569
Аз си мисля, че сравнително лесно ще се преборим с биберона, обаче в яслата може пак да го тикнат. Поне за яслата, за която съм я записала разбрах от майка, чието дете тръгна сега септември, че ги намират с биберони там. Както и с памперси, а нейния беше без памперс от лятото и без биберон, на година и 10 месеца.

Аз съм палячо по цял ден. Как се научи Юлия да ѝ изнасям програма не знам, сега само ме преследва с една солница с ориз да дрънча и да пея 'тум ба ла лайка'..., преследва ме с топка да я подхвърлям, да я изтървам нарочно и да правя гърчави движения и издавам глупави звучи - като клоун и тя умира от смях. Иска да я друсам на колене, обаче много силно, да хвърчи във въздуха. Всичко това е много сладко и мило, но аз се уморявам, а на нея никога не ѝ е достатъчно.

Коледна доза

http://casatreschic.blogspot.com/2014/12/verde-nas-mesas-de-natal.html

Общи условия

Активация на акаунт