Гемавар, ти ме уби! Как ще чакам 12- 13 години, аз се надявам за втория ѝ рожден ден да не е бузеста вече
голяма сага с тоз юрган.То ние не сме на парно, а на климатици, но не бих си взела пухена завивка, при положение, че в стаята е около 20-21 градуса. Ами на детето, което е в същата стая какво да му сложа, спален чувал с гъши пух
Ако ти дойдат гости зимата, може да ги сложиш на студено, спри им радиатора и им дай юргана 

Аз си имам мое си юрганче от мама дето цял живот спя с него, ама сега събира прах под леглото, защото ММ не дава да се завиваме с него - голямо било и тежко, имали сме били олекотени. Еми те пък не топлят така, бе, да му се не види 
И аз съм цял живот дебела и за мое щастие, поне засега, Емито се е метнала тотално на баща си - яде като разпрана, а е слаба-слаба. Дано така да си остане, че иначе не ми се мисли.
Скоро ще се открие юначе ли е или още една беладжийка
(ха, дано е юначе, нали така искаш ти?)
Ама, че хубаво си го написала! Харесват ми пухените завивки, но т.к. обичам да спя в топла стая се завивам и зима, и лято с тънка олекотена завивка. И в този ред на мисли у нас този скъп подарък би останал неизползваем, за съжаление...

Препоръчани теми