Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Възможно е да е и грешка. На кой ден от цикъла са правени изследванията?

# 331
Възможно е да е и грешка. На кой ден от цикъла са правени изследванията?
На трети ден от МЦ.

# 332
Не знам какво да кажа, ако съдя по ник-а ти, трябва да си на 35, не би трябвало да са чак толкова ниски стойностите. Нека по-опитните момичета се включат. Аз си мисля, че ако финансово не те затруднява може би наистина е най-добре на следващия цикъл да ги пуснеш отново. За да си сигурна, че не е грешка. Защото грешки стават.

# 333
  • Живее на Луната
Момичета, аз имам въпрос към тези от вас, които пътуват с коли. Как става презареждането на HGS стикера, защото не съм сигурна колко лири са ни останали? Тези пунктове  денонощни ли са, че може да пътуваме по-късно?

# 334
Bell@,презареждаш преди Истанбул на бариерите има поща. Питай ги колко са ти останали в картата,иначе може и по интернет да се провери,но беше по-сложно/защото е на турски/.

# 335
  • Живее на Луната
А тези пощи дали ще работят късно вечер?

# 336
Не-те работят до 17часа или 18 не си спомням. Аз съм питала в други пощи в самия град и ми отказаха да заредят картата. Обясниха ми само на магистралата-не се притеснявай до 7дни трябва да вкараш парите в картата,след това глобяват.

# 337
Не знам какво да кажа, ако съдя по ник-а ти, трябва да си на 35, не би трябвало да са чак толкова ниски стойностите. Нека по-опитните момичета се включат. Аз си мисля, че ако финансово не те затруднява може би наистина е най-добре на следващия цикъл да ги пуснеш отново. За да си сигурна, че не е грешка. Защото грешки стават.
Така е, вече съм на 36, но и при петте си опита досега съм реагирала много трудно на стимулации.

# 338
  • При вещиците
Момичета, аз имам въпрос към тези от вас, които пътуват с коли. Как става презареждането на HGS стикера, защото не съм сигурна колко лири са ни останали? Тези пунктове  денонощни ли са, че може да пътуваме по-късно?
Здравейте. При влизане в Турция само преди няколко дни, разбрахме че може спокойно да си караме по магистралата като на излизане ще платим. И ние така и направихме. Ще ви информирам какво е станало при излизане от Турция-такса или глоба  Crazy

# 339
  • Живее на Луната
О, чудесно Мили, ще се радвам да споделиш! И успех в Турция!

# 340
Lili_mili , успех и късмет  Peace Peace Peace Praynig Praynig Praynig Praynig

# 341
  • При вещиците
Благодаря момичета. Да ви се връща двойно и тройно.  Praynig Praynig Praynig
Ще разкажа всичко така че да е от помощ и за други. Малко съм суеверна и изчаквам да мине малко време, а и да събера повечко впечатления.

# 342
Декември месец пътувахме до Истанбул, на влизане минахме транзит Simple Smile , на връщане спряхме преди бариерите и си заредихме картата без проблем. Беше късно вечерта около полунощ.

Лили късмет и силен палцостис  newsm10

# 343
Хоп и аз тук... тръби с хидросалпингс по-добре ги затвори или махни в краен случай. Хипотетично ако ти изтеглят течността, тръбата си остава раздута и при стимулацията пак ще се събере течност. Почти винаги след стимулация се задържа вода. На мен след първата ми даваха диуретици.

То става въпрос течността от хидросалпингса да се изтегли по време на пункцията на фоликулите, т.е. след стимулацията, а не преди нея. И после проблемът е да не се напълни до трансфера в рамките на 3-5 дни.

Благодаря на всички,които се включиха по моя въпрос,значи отивам на консултация без брачно свидетелство и стискам палци да не ме върнат! Но не трябва да казвам, че не се знае дали ще правя процедурата там нали и така ще ми е безплатен прегледът?  А за колко време напред дават часове за д-р Кахраман?

# 344
Да попитам - Лукрина всеки ден в определен час ли се поставя и дали трябва да е сутрин, или може и по обяд.

Общи условия

Активация на акаунт