Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Привет,

Когато аз търсех куриер, препоръчаха ми Спиди  Peace

Успех  Peace Peace Peace

# 271
  • Живее на Луната
Да, сега и аз проверих в сайта на Спиди, че изпращат до там. DHL обикновено са най-скъпи. Благодаря ви момичета  Hug

# 272
Ние ще ходим до Истанбул април месец, но предполагам, че ще ти е късно тогава  newsm78

Любезното момиче, което ми беше писало за Спиди, беше споменало, че пратката пътува със самолет два дни и излизало към 50 лв.

# 273
Аз ще пътувам живот и здраве на 16-17,01,2015,ако цикълът ми е точен и не закъснее.Няма никакъв проблем да ти ги занеса

# 274
  • София
Здравейте, и аз трябва да изпратя до Мемориал снимка на тръбите, но се чудя тъй като имам диск със запис на снимки на тръбите, мога ли  да ги изпратя по- електронен път, вместо самата пластика по куриер ?

# 275
  • Живее на Луната
Много ви благодаря момичета, но нямам време да чакам и ще го пусна по куриер.

Карина, можеш да пратиш снимката по имейл, стига файла да е в допустимите размери, но и да не е, може да го смалиш.

# 276
... мога ли  да ги изпратя по- електронен път, вместо самата пластика по куриер ?
Можеш. Аз изпратих така клип от лапароскопия, след това и от хистероскопия.
Качих ги в dox.bg и изпратих линк, тъй като бяха тежички за директно пращане.

# 277
Момичета, много благодаря за бързата реакция на всички отзовали се!!!  Стискам палци на всички и пожелавам успех.

# 278
  • София
Благодаря ви момичета така и ще направя  Hug

# 279
Момичета, остана ми доста кринон гел -6 кутии/, така че ако някой има нужда нека ми пише...

# 280
  • При вещиците
Здравейте момичета,
От месеци не съм писала, но няма за какво. Но всеки ден чета и преживявам с вас успехи и неуспехи. Другата седмица отивам за стимулация. Дано да стане този път, защото вече няма за кога Praynig Така и не можах да отслабна много, но не ми се отдава Sad Ако има някой на процедури  в Мемориал, нека сподели...позамряла е темичката.

# 281
Lili_mili , успех и късмет  Peace Praynig

И аз свалих 2 кг и това е. Дори започнах вечер да правя упражнения, но резултат - нула. Надявам се второто да допринесе за вталяването ми  Wink Praynig

Иначе и при мен нищо ново, другия месец слагам първата инжекция лукрин депо, и април потегляме към Истанбул.

Дай боже всички да успеем  Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace Peace

# 282
Здравейте, момичета, писах преди време, но никой тогава не успя да ми отговори, та пак си повтарям въпроса с надежда. В България искат да ме стимулират с 2 кисти. Отделно, че в една клиника дори не ми видяха хидросалпингса, а в другата, в която ми го видяха, ми предлагат една процедура изтегляне на течността на хидросалпингса, та ми се иска да направя консултация в Истанбулска клиника. Предвид, че с моя мъж нямаме брак, в коя клиника препоръчвате да си запиша час? Видях, че в Мемориал искат брачно свидетелство, много ми се иска да направя консултация там, защото прегледът е безплатен, още на първичния преглед ли искат брачното свидетелство? Дали биха ми направили само консултация относно това какво биха предприели те в моя случай или преглеждат само при стартиране на процедура,тоест трябва да покажа, че искам да стартирам там процедура, за да е безплатен прегледът?

# 283
Здравейте, момичета, писах преди време, но никой тогава не успя да ми отговори, та пак си повтарям въпроса с надежда. В България искат да ме стимулират с 2 кисти. Отделно, че в една клиника дори не ми видяха хидросалпингса, а в другата, в която ми го видяха, ми предлагат една процедура изтегляне на течността на хидросалпингса, та ми се иска да направя консултация в Истанбулска клиника. Предвид, че с моя мъж нямаме брак, в коя клиника препоръчвате да си запиша час? Видях, че в Мемориал искат брачно свидетелство, много ми се иска да направя консултация там, защото прегледът е безплатен, още на първичния преглед ли искат брачното свидетелство? Дали биха ми направили само консултация относно това какво биха предприели те в моя случай или преглеждат само при стартиране на процедура,тоест трябва да покажа, че искам да стартирам там процедура, за да е безплатен прегледът?
Брачно свидетелство ще ти трябва чак при трансфера на ембрионите. При прегледа не ти е необходимо. Мисля даже, че някой беше писал по въпроса в предишните теми. Успех!

# 284
Хоп и аз тук... тръби с хидросалпингс по-добре ги затвори или махни в краен случай. Хипотетично ако ти изтеглят течността, тръбата си остава раздута и при стимулацията пак ще се събере течност. Почти винаги след стимулация се задържа вода. На мен след първата ми даваха диуретици.

Общи условия

Активация на акаунт